reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Może masz uczulenie , możesz zmienić progesteron na taki w zastrzykach. U mnie po dwóch tygodniach brania lutinus wystąpiły objawy infekcji tudzież alergii, zaczęłam brać prolutex i było wszystko ok. U mnie wystarczylo mycie się w tamtum rosa...
Hm, czyli może powinnam się skonsultować z lekarzem z kliniki ? a nie z pierwszym lepszym ginekologiem ?

reklama
Dziewczęta, pomocy potrzebuję. Wskazówek albo dobrego słowa.
Transfer 10.03, po tygodniu brania progesteronu (Lustork 200 mg 2x dziennie) pojawiła się infekcja. Swędzi, piecze plus upławy nielekowe. Wczoraj miałam konsultację z ginekolog spoza kliniki. Kazała mi zrobić wymaz z pochwy bo jeśli wyjdzie pozytywny to przeleczymy. A póki co, mamy zakładać że jestem w ciąży i dostałam tylko Alantan, który ma mi wszystko natłuszczać. Po co mi natłuszczenie to nie wiem.

czy macie jakiś sposób żeby sobie pomóc ? jakiś bezpieczny lek ?
Pisz do Tomaszka niech zmieni Ci lek

Ja mam Hashimoto. Nie dostawalam dodatkowego sterydu. U mnie twierdza, ze tarczyca nie jest problemem. Czekam na wizyte u immunologa
Właśnie u mnie takie samo podejście, ale trochę poczytałam i Hasimoto to choroba autoimmunologiczna co wiąże się z przeciwciałami i zwiększa ryzyko poronień.
Mam ją pod kontrolą, pilnuje Tsh.

Dziewczyny powodzenia dziś 😊
@Caro♤♤♤♤ za Ciebie kciuki trzymam największe, bo ty moja dziewczyna jesteś ❤️❤️❤️. Dawaj znać po punkcji 😘
Laseczki dziękuję za kciuki. Pobrali 5 komórek ale nie wiadomo ile dojrzałych, więc szału nie ma. Pozostało tylko czekać.
Tak se czasami Fredzia myślę kiedy my sie tego cudu doczekamy.

Laseczki dziękuję za kciuki. Pobrali 5 komórek ale nie wiadomo ile dojrzałych, więc szału nie ma. Pozostało tylko czekać.
Tak se czasami Fredzia myślę kiedy my sie tego cudu doczekamy.
To będzie 5 mercedesików❤️. Nie jest źle😊. Jak to dziewczyny mówią: mniejsza ilość = lepsza jakość ❤️
Właśnie wczoraj mi Wiórka napisała że pamięta mnie ze starej ekipy 🥴. No nie jest to za bardzo pocieszające 😂

reklama
Ja sie leczylam serdecznie polecam Pana Doktora bardzo mily chetny do wspolpracy naprawde Polecam Invicta Bydgoszczy jest spoko
A jesteś może po in vitro? Bo my mamy za sobą pierwszą wizytę u tego Doktora, podjeliśmy decyzje o iv ale sie stresuje czy to aby na pewno dobry wybór jeśli chodzi o klinikkę

Do góry