Hm, czyli może powinnam się skonsultować z lekarzem z kliniki ? a nie z pierwszym lepszym ginekologiem ?Może masz uczulenie , możesz zmienić progesteron na taki w zastrzykach. U mnie po dwóch tygodniach brania lutinus wystąpiły objawy infekcji tudzież alergii, zaczęłam brać prolutex i było wszystko ok. U mnie wystarczylo mycie się w tamtum rosa...
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Ja m skłonność do infekcji i od razu w klinice poprosiłam o recepty na zastrzyki z progesteronu w razie atrakcji związanych z infekcją. Który masz dzis dzień po transferze?Hm, czyli może powinnam się skonsultować z lekarzem z kliniki ? a nie z pierwszym lepszym ginekologiem ?
Pisz do Tomaszka niech zmieni Ci lekDziewczęta, pomocy potrzebuję. Wskazówek albo dobrego słowa.
Transfer 10.03, po tygodniu brania progesteronu (Lustork 200 mg 2x dziennie) pojawiła się infekcja. Swędzi, piecze plus upławy nielekowe. Wczoraj miałam konsultację z ginekolog spoza kliniki. Kazała mi zrobić wymaz z pochwy bo jeśli wyjdzie pozytywny to przeleczymy. A póki co, mamy zakładać że jestem w ciąży i dostałam tylko Alantan, który ma mi wszystko natłuszczać. Po co mi natłuszczenie to nie wiem.
czy macie jakiś sposób żeby sobie pomóc ? jakiś bezpieczny lek ?
Właśnie u mnie takie samo podejście, ale trochę poczytałam i Hasimoto to choroba autoimmunologiczna co wiąże się z przeciwciałami i zwiększa ryzyko poronień.Ja mam Hashimoto. Nie dostawalam dodatkowego sterydu. U mnie twierdza, ze tarczyca nie jest problemem. Czekam na wizyte u immunologa
Mam ją pod kontrolą, pilnuje Tsh.
A od kiedy brałaś 5 mg?? Świeży transfer czy crio??Ja miałam ekcorton 5mg ale nie wiem czy to z powodu tarczycy czy raczej wszystkim prewencyjnie dawali. Raz nawet dostałam gluko-cośtam, wykupiłam i dopiero w domu doczytałam że to na cukrzycę, dobrze że nie zaczęłam tego brać.
Laseczki dziękuję za kciuki. Pobrali 5 komórek ale nie wiadomo ile dojrzałych, więc szału nie ma. Pozostało tylko czekać.Dziewczyny powodzenia dziś
@Caro♤♤♤♤ za Ciebie kciuki trzymam największe, bo ty moja dziewczyna jesteś . Dawaj znać po punkcji
Tak se czasami Fredzia myślę kiedy my sie tego cudu doczekamy.
Pini88
Fanka BB :)
Ja sie leczylam serdecznie polecam Pana Doktora bardzo mily chetny do wspolpracy naprawde Polecam Invicta Bydgoszczy jest spokoHejka! Invicta Bydgoszcz Dr Augusty.niak, jakieś opinie? czy któraś sie leczyła/leczy tam może i może chciałaby coś powiedzieć?
Crio, dopiero po transferze zaczęłam chyba z 10 dni brałam.A od kiedy brałaś 5 mg?? Świeży transfer czy crio??
To będzie 5 mercedesików. Nie jest źle. Jak to dziewczyny mówią: mniejsza ilość = lepsza jakośćLaseczki dziękuję za kciuki. Pobrali 5 komórek ale nie wiadomo ile dojrzałych, więc szału nie ma. Pozostało tylko czekać.
Tak se czasami Fredzia myślę kiedy my sie tego cudu doczekamy.
Właśnie wczoraj mi Wiórka napisała że pamięta mnie ze starej ekipy . No nie jest to za bardzo pocieszające
reklama
G
gość2502
Gość
A jesteś może po in vitro? Bo my mamy za sobą pierwszą wizytę u tego Doktora, podjeliśmy decyzje o iv ale sie stresuje czy to aby na pewno dobry wybór jeśli chodzi o klinikkęJa sie leczylam serdecznie polecam Pana Doktora bardzo mily chetny do wspolpracy naprawde Polecam Invicta Bydgoszczy jest spoko
Podziel się: