reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cudowny wynik 😍 teraz możesz spokojnie odpocząć 😍 ja czekam do jutra na wynik 😔 mam nadzieję że też będzie tak dobry ✊✊✊✊
Dziewczyny które miały testy na covid ile czekałyście na wyniki?? W piątek męża ponownie skierowali na wymaz, wczoraj o 9 miał pobrany i jak na razie cisza... Możecie mi powiedzieć ile czekałyście na wynik wymazu? 🤔 Dodam że mężowi już nic nie jest... No może niewielki kaszel pozostał...
Ja mialam wymaz o 14 a wynik na następny dzien po 20. Zalezy czy tam gdzie pobierał jest laboratorium czy dopiero musza zawiezc.

reklama
Cześć dziewczyny 😊 wybaczcie, że się wtrącę w rozmowę ale jesteśmy juz po całej procedurze, w środę miałam transfer jednego zarodka klasy 5 1.1. A progesteron z wczoraj to 26,5 . Myślicie że to dobrze rokuje? 😊 strasznie się denerwuje, beta dopiero 23 marca 😔 pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia 😘😘😘
Progesteron jest ok😊

Ja sie na tym nie znam szczerze mowiac.Zobaczylam u siebie.Z 10dpt moj progesteron wynosil 119 i 380 nie wiem dlaczego az dwa byly zaznaczone.Ale tak jak mowie ja sie nie znam i uwazam ze moj progesteton byl jakis gigantyczny😱Beta wynosila wtedy 140
No wysoki to fakt 😀ale im wyższy tym lepiej 😀ja 6 dpt miałam 60 i drugiej wartości nie pamietam, ale w dniu transferu był 30 wiec on szybko rośnie, ja potem nie sprawdzałam już

Ja mialam wymaz o 14 a wynik na następny dzien po 20. Zalezy czy tam gdzie pobierał jest laboratorium czy dopiero musza zawiezc.
No właśnie dostał karteczkę ze jego wyniki jadą do wroclawia... A miał pobierany wymaz wczoraj o 9... Na stronie gdzie mam sprawdzić wyniki to cały czas pisze badanie w trakcje realizacji.... Tzn. Od. Dziś od około 8 rano, bo wczoraj jeszcze żadnej informacji nie było...

reklama
No właśnie dostał karteczkę ze jego wyniki jadą do wroclawia... A miał pobierany wymaz wczoraj o 9... Na stronie gdzie mam sprawdzić wyniki to cały czas pisze badanie w trakcje realizacji.... Tzn. Od. Dziś od około 8 rano, bo wczoraj jeszcze żadnej informacji nie było...
To jak juz jest na stronie taka informacja to znaczy, ze laboratorium juz zarejestrowalo i sprawdza wymaz. U mnie od pojawienia sie takiej informacji na stronie (byla wpisana godz rejestracji) do wyniku minelo 8 godz.

Do góry