reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cudowny wynik 😍 teraz możesz spokojnie odpocząć 😍 ja czekam do jutra na wynik 😔 mam nadzieję że też będzie tak dobry ✊✊✊✊
Dziewczyny które miały testy na covid ile czekałyście na wyniki?? W piątek męża ponownie skierowali na wymaz, wczoraj o 9 miał pobrany i jak na razie cisza... Możecie mi powiedzieć ile czekałyście na wynik wymazu? 🤔 Dodam że mężowi już nic nie jest... No może niewielki kaszel pozostał...
Ja mialam wymaz o 14 a wynik na następny dzien po 20. Zalezy czy tam gdzie pobierał jest laboratorium czy dopiero musza zawiezc.

reklama
Cześć dziewczyny 😊 wybaczcie, że się wtrącę w rozmowę ale jesteśmy juz po całej procedurze, w środę miałam transfer jednego zarodka klasy 5 1.1. A progesteron z wczoraj to 26,5 . Myślicie że to dobrze rokuje? 😊 strasznie się denerwuje, beta dopiero 23 marca 😔 pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia 😘😘😘
Progesteron jest ok😊

Ja sie na tym nie znam szczerze mowiac.Zobaczylam u siebie.Z 10dpt moj progesteron wynosil 119 i 380 nie wiem dlaczego az dwa byly zaznaczone.Ale tak jak mowie ja sie nie znam i uwazam ze moj progesteton byl jakis gigantyczny😱Beta wynosila wtedy 140
No wysoki to fakt 😀ale im wyższy tym lepiej 😀ja 6 dpt miałam 60 i drugiej wartości nie pamietam, ale w dniu transferu był 30 wiec on szybko rośnie, ja potem nie sprawdzałam już

Ja mialam wymaz o 14 a wynik na następny dzien po 20. Zalezy czy tam gdzie pobierał jest laboratorium czy dopiero musza zawiezc.
No właśnie dostał karteczkę ze jego wyniki jadą do wroclawia... A miał pobierany wymaz wczoraj o 9... Na stronie gdzie mam sprawdzić wyniki to cały czas pisze badanie w trakcje realizacji.... Tzn. Od. Dziś od około 8 rano, bo wczoraj jeszcze żadnej informacji nie było...

reklama
No właśnie dostał karteczkę ze jego wyniki jadą do wroclawia... A miał pobierany wymaz wczoraj o 9... Na stronie gdzie mam sprawdzić wyniki to cały czas pisze badanie w trakcje realizacji.... Tzn. Od. Dziś od około 8 rano, bo wczoraj jeszcze żadnej informacji nie było...
To jak juz jest na stronie taka informacja to znaczy, ze laboratorium juz zarejestrowalo i sprawdza wymaz. U mnie od pojawienia sie takiej informacji na stronie (byla wpisana godz rejestracji) do wyniku minelo 8 godz.

Do góry