reklama
I przyjął sie kropek ?Może to nie jest wynik, jakiego oczekiwałaś, ale też nie jest to 0. Do tego są fajnej jakości i 5bb już się kręci w brzuchu Ja też miałam 5bb
annemarie
Fanka BB :)
Masz ten zly omenMiałam telefon jest na 5 dobę 5 pięknych zarodków do jutra choduja jeszcze dwa czy się rozwiną dalej, ale te 5 już idzie do badań i mrożenia
Piekny wynik
Pchełka216
21 tc obecnie ma moja kropeczkaI przyjął sie kropek ?
ladny wynik, GratulacjeMiałam telefon jest na 5 dobę 5 pięknych zarodków do jutra choduja jeszcze dwa czy się rozwiną dalej, ale te 5 już idzie do badań i mrożenia
JestemMama!
Cudowny wynik teraz możesz spokojnie odpocząć ja czekam do jutra na wynik mam nadzieję że też będzie tak dobryMiałam telefon jest na 5 dobę 5 pięknych zarodków do jutra choduja jeszcze dwa czy się rozwiną dalej, ale te 5 już idzie do badań i mrożenia
Dziewczyny które miały testy na covid ile czekałyście na wyniki?? W piątek męża ponownie skierowali na wymaz, wczoraj o 9 miał pobrany i jak na razie cisza... Możecie mi powiedzieć ile czekałyście na wynik wymazu? Dodam że mężowi już nic nie jest... No może niewielki kaszel pozostał...
Justi92
11godzin :-)Cudowny wynik teraz możesz spokojnie odpocząć ja czekam do jutra na wynik mam nadzieję że też będzie tak dobry
Dziewczyny które miały testy na covid ile czekałyście na wyniki?? W piątek męża ponownie skierowali na wymaz, wczoraj o 9 miał pobrany i jak na razie cisza... Możecie mi powiedzieć ile czekałyście na wynik wymazu? Dodam że mężowi już nic nie jest... No może niewielki kaszel pozostał...
Justi92
@Brakujemiwiary a jak kropek? Czekasz na wynik bety? Tak szybko?
Hej dzwonili do mnie z kliniki udało się wyhodować dwie piękne blastocysty najwyższej klasy ktore juz zamrozili są jeszcze chyba 3 morule które będą chodowac do jutra może będą z nich blastocysty i 7 zarodków które stanęły jak narazie więc za dobrze to nie jest. Zobaczymy co będzie jutro
reklama
JestemMama!
Niee czekam na info ile zamrozili z tych 8 co zostało. A jak na razie za szybko aby cokolwiek mówić. Na pewno się nie nakręcam i czekam cierpliwie co przyniesie następny poniedziałek (wtedy mam robić betę) tym razem robię nic szybciej@Brakujemiwiary a jak kropek? Czekasz na wynik bety? Tak szybko?
Podziel się: