reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam telefon jest na 5 dobę 5 pięknych zarodków 😁 do jutra choduja jeszcze dwa czy się rozwiną dalej, ale te 5 już idzie do badań i mrożenia 💪😁😁
Cudowny wynik 😍 teraz możesz spokojnie odpocząć 😍 ja czekam do jutra na wynik 😔 mam nadzieję że też będzie tak dobry ✊✊✊✊
Dziewczyny które miały testy na covid ile czekałyście na wyniki?? W piątek męża ponownie skierowali na wymaz, wczoraj o 9 miał pobrany i jak na razie cisza... Możecie mi powiedzieć ile czekałyście na wynik wymazu? 🤔 Dodam że mężowi już nic nie jest... No może niewielki kaszel pozostał...

Cudowny wynik 😍 teraz możesz spokojnie odpocząć 😍 ja czekam do jutra na wynik 😔 mam nadzieję że też będzie tak dobry ✊✊✊✊
Dziewczyny które miały testy na covid ile czekałyście na wyniki?? W piątek męża ponownie skierowali na wymaz, wczoraj o 9 miał pobrany i jak na razie cisza... Możecie mi powiedzieć ile czekałyście na wynik wymazu? 🤔 Dodam że mężowi już nic nie jest... No może niewielki kaszel pozostał...
11godzin :-)

Hej dzwonili do mnie z kliniki udało się wyhodować dwie piękne blastocysty najwyższej klasy ktore juz zamrozili są jeszcze chyba 3 morule które będą chodowac do jutra może będą z nich blastocysty i 7 zarodków które stanęły jak narazie więc za dobrze to nie jest. Zobaczymy co będzie jutro

reklama
Do góry