Mam nadzieje ze bedzie dobrze.Trzymam kciukiDziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
reklama
Trzymam kciuki za Was. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Przytulam mocno.Dziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
Adusiu modlę się, żeby wszystko było w porządkuDziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
Evela.6
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że to nic poznego i z synkiem będzie wszystko ok [emoji110][emoji120] trzymaj się kochana[emoji3590]Dziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
Evela.6
Hej, wydaje mi się, że zalezy jakie badania miałaś już robione do tej pory. Genetyka? Immunologia? Ja też jestem po pierwszej nieudanej próbie, która skończyła się poronieniem. Mi brakowało kilku badań immunologicznych, które teraz bede zrobić zanim podejdę do kolejnej próby bo u mnie wszczesniejsze 4 naturalne ciążę też skończyły się poronieniem więc chce znaleźć przyczyne zanim ruszę do przodu.Cześć dziewczyny, podchodzę do drugiego transferu, pierwszy nieudany, czy powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania, które dadzą większy obraz dlaczego zarodki się nie przyjmują.
Lekarz oczywiście twierdzi, że tak się zdarza, co jest prawdą, ale zarodki się kończą, a to ja czekam na upragnionego maluszka.
Dziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
Ojeej... Oby wszystko było dobrze z maleństwem
Justi92
Aduś ściskam mocno i trzymam kciuki za Was obojebędzie dobrze jesteście w dobrych rękachDziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
Boże Basiu, żeby nic się nie stało dziecku . Daj znać jak będziesz coś więcej wiedziałaDziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
Trzymajcie się dzielnie, trzymam kciuki,żeby wszystko skończyło się dobrzeDziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
reklama
Gonia0605
Jestem z Tobą myślami, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeDziewczyny trafilam ze strasznym krwotokiem do szpitala, karetka mnie zabrała.. Jeszcze nic nie wiem ale boję się że straciłam mojego syneczka
Podziel się: