reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, podchodzę do drugiego transferu, pierwszy nieudany, czy powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania, które dadzą większy obraz dlaczego zarodki się nie przyjmują.
Lekarz oczywiście twierdzi, że tak się zdarza, co jest prawdą, ale zarodki się kończą, a to ja czekam na upragnionego maluszka.
Hej, wydaje mi się, że zalezy jakie badania miałaś już robione do tej pory. Genetyka? Immunologia? Ja też jestem po pierwszej nieudanej próbie, która skończyła się poronieniem. Mi brakowało kilku badań immunologicznych, które teraz bede zrobić zanim podejdę do kolejnej próby bo u mnie wszczesniejsze 4 naturalne ciążę też skończyły się poronieniem więc chce znaleźć przyczyne zanim ruszę do przodu.

reklama
Do góry