reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To jak juz jest na stronie taka informacja to znaczy, ze laboratorium juz zarejestrowalo i sprawdza wymaz. U mnie od pojawienia sie takiej informacji na stronie (byla wpisana godz rejestracji) do wyniku minelo 8 godz.
Ooo dziękuję za informację. W takim razie z niecierpliwością oczekuje wyniku. Chodź wiem że będzie negatywny (ten wtorkowy też był) to jednak delikatna panika jest 🙈

reklama
Niee czekam na info ile zamrozili z tych 8 co zostało. A jak na razie za szybko aby cokolwiek mówić. Na pewno się nie nakręcam i czekam cierpliwie co przyniesie następny poniedziałek (wtedy mam robić betę) tym razem robię nic szybciej
Dobrze ze czekasz nie ma co się zawczasu nakręcać bo korby wkoncu dostaniemy ale bądź dobrej mysli-, Ja jestem😍😍i coś czuję że kropek już mebluje domek 😉słyszałam że zamówił jucz dostawę mebli z Ikei 😁❤️

Dobrze ze czekasz nie ma co się zawczasu nakręcać bo korby wkoncu dostaniemy ale bądź dobrej mysli-, Ja jestem😍😍i coś czuję że kropek już mebluje domek 😉słyszałam że zamówił jucz dostawę mebli z Ikei 😁❤️
Kochana jak Twoje słowa okazja się prorocze obiecuje wysłać Ci najpiękniejszy i największy kosz kwiatów jaki zobaczę 😍😍❤️

Cześć dziewczyny, podchodzę do drugiego transferu, pierwszy nieudany, czy powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania, które dadzą większy obraz dlaczego zarodki się nie przyjmują.
Lekarz oczywiście twierdzi, że tak się zdarza, co jest prawdą, ale zarodki się kończą, a to ja czekam na upragnionego maluszka.

reklama
No właśnie dostał karteczkę ze jego wyniki jadą do wroclawia... A miał pobierany wymaz wczoraj o 9... Na stronie gdzie mam sprawdzić wyniki to cały czas pisze badanie w trakcje realizacji.... Tzn. Od. Dziś od około 8 rano, bo wczoraj jeszcze żadnej informacji nie było...
Ja miałam wymaz o 15 a wyniki tego samego dnia kolo 22 😊 ale fakt to zależy od tego gdzie laboratorium. Jakieś pół roku temu na wyniki czekałam około 24h.

Do góry