Wesoła_Aga
Fanka BB :)
co wy tam wiecie o słodkim!
najlepsze marsy !!
najlepsze marsy !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa, bez czekolady się nie liczy, cały grzech w tej czekoladzieMożesz zrobić bez polewy...
A u Ciebie chlopak? Dobrze pamietam?:-)Ooo gratuluję
Właśnie jeszcze niewiadomo. We wtorek bylamna wizycie i profesorek mowi, że tak się ustawił, że trudno określić.A u Ciebie chlopak? Dobrze pamietam?:-)
Przykro mi Ale trzeba wierzyć ,ze ta jedna jedynka blastka da upragnione dzieckoDzień dobry,
Info z kliniki dzien 7 hodowli. Udało sie tylko zamrozić 1 blastke 4bb w 5 dobie reszta sie zdegradowalo
Jedna 5 bb miałam transferowana w piątek... mam nadzieje ze ze mną jest i juz zostaniePrzykro mi Ale trzeba wierzyć ,ze ta jedna jedynka blastka da upragnione dziecko