reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a ja mam takie pytanko, pozwalacie sobie na jakieś winko przed transferem? W sensie nie ze dzień przed, ale ogólnie w cyklu poprzedzającym, czy w ogóle zero alko? Chodzi za mną straszna ochota na wino czerwone...

A ja Ci napisze tak: SKONCZ PIERDO.....LIC !!!! :) Skup się i działaj :-) :):-p;) kochane dziękuję ze o mnie myślicie. U mnie dzisiaj było ciężko 7 razy już Ktg i usg. Telefon do ordynatora i w końcu sam przyjechał. Wszyscy tu koło mnie biegają;) pielęgniarki mam wrażenie ze chyba też znają mają historie. Tętno było koło 100 wg nich dolną granicą normy. Teraz jest momentami 150. Sprawdzali czy nie ominęła się pepowinka. Jeden z lekarzy powiedział że nie wie na co ordynator czeka bo to prawie 38 tydzien A on znowu nie pozwala tu nikomu podjąć decyzji bez niego. Ja już chyba stąd sama nie wyjdę;) bardzo tęsknię za moimi psami no ooo za Łukaszem też. On biedny dwa razy na dzień sterczy na poczekalni i ciągle mi coś przywozi. Lekarz powiedział żeby nie przyjeżdżał bo mi wtedy tętno bardziej skacze 😋 bardzo już dzisiaj byłam zdenerwowana. Lekarz się pytał czy się denerwuje to mu odpowiedziałam że POTRAFIE DUZO BARDZIEJ ;) Jestem na sali z dziewczyną którą ma 28 lat i synka 4 lata ale po słabej historii z ojcem dziecka ma młodszego od siebie o 3 lata narzeczonego i starają się o dziecko ale coś nie idzie i ma robione tu badania. Straszna gadula z niej, większą ode mnie to sobie wyobraźcie. Oni mi cały czas nawija A ja czasami przysypialam i nie robiło to na niej wrażenia. Ma 4 duze tatuaże A z twarzy sliczna dziewczyna. Niezła agentka. Okazało się że ona i jej rodzina są tak wpływowi że trzymają cały powiat w szachu :) fredka pokazywała zdjęcia A tu nie mogę wstawić co za duży plik. Ona mówi że się we mnie zakochała i wystąpiła ode mnie nr i coś czuję że tak łatwo się od niej nie uwolnie. Czasami mnie strasznie meczy nawet teraz nie bardzo mogę napisać bo się mnie dopytuje kiedy możemy iść już pod prysznic bo mnie musi pilnować;) na obiad miałam dzisiaj ciepły ryz z roztopionym cukrem mandarynka i bananem ;) ciągle liczę ruchy tak się denerwuje. Hemoglobiny mi się poprawiła na tym ich jedzeniu chyba. Dziewczyny dziękuję za każdą jedna myśl to bardzo dużo dla mnie znaczy. Czuje że moje życie się teraz waży i że to wyjątkowy czas ale nie ukrywam że jestem już bardzo zmęczona. Niestety ten ból z którym przyjechałam jeszcze się pojawia. Rozmawiałam z lekarzem na temat tego co tamten powiedział to się śmiał że mała mxbidealbe wymiary i będzie bardzo zgrabna. Ma wypukłe dupke i małe główkę podobno podobna do mamy ;) @Fredka się pytała czy szczękę też będzie miała po mnie ;) zaraz was doczytam ;) no i oczywiscie CC i wszystkiego boję się coraz bardziej ;)

Jeszcze troszkę kochana i przytulisz Natalke 😘✊ Dobrze że jesteś w szpotalu pod opieką lekarzy, trzymam mocno kciuki za Ciebie i Natalke ✊✊

reklama
Dziewczyny zawsze marzyłam o napisaniu takiego postu ale myslalam ze nigdy nie będzie mi dane... pisze go dla Was aby dodać otuchy i wiary.. zazdroscilam dziewczyna piszącym takie posty. Teraz pisze go ja... Kiedys nadejdzie wasza kolej.
Cześć z Was mnie zna jestem na wątku chyba od 2016 roku. Starania zaczęliśmy jeszcze w 2015. W 2016 r. Upragniona ciąża naturalna i poronienie..zaczelo sie leczenie w klinikach. 5 zabiegów inseminaxji.. Zero efektów. Potem zmiana klinik zaliczyłam kilka w Wawie. Rok 2018 kolejna ciąża i znow poronienie. Depresja, beznadzieja. W kółko słyszę ze wiek wiek wiek i amh niskie nic z tego nie będzie. Meza wyniki zle! U mnie skopana immunologia!
Kd!
Ale ja nie chce kd bo czy pokocham?Tu pomogła @annemaria! Jestem Ci dziewczyno ogromnie wdzięczna 😘 😘😘😘
Finalnie przeszłam 5 silnych stymulacji na swoich komórkach. Ponad 10 transferów juz przestałam liczyć.
Zapadła decyzja o kd. Poszlo juz szybko. 2 transfer udany.
Przyjęły się 2 zarodki! Beda bliźnięta!
Cała ciążas stracho dzieci.
Dnia 24 lutego urodziłam moje szkraby.
Polusia i Adaś😍😍😍
Dziewczyny chce Wam powiedzieć jedno:
Nie poddawaj się nigdy.
Nie poddawaj się nigdy!
Nie poddawaj się ku.rwa nigdy!!!
NIGDY...
Cudowna historia, dającą wiarę ze jednak nigdy nie można trącić nadziei. Ciesz się że swoich maluchów, to najpiękniejszy prezent od losu jaki mogłaś otrzymać 😘💞😘
A ja Ci napisze tak: SKONCZ PIERDO.....LIC !!!! :) Skup się i działaj :-) :):-p;)kochane dziękuję ze o mnie myślicie. U mnie dzisiaj było ciężko 7 razy już Ktg i usg. Telefon do ordynatora i w końcu sam przyjechał. Wszyscy tu koło mnie biegają;) pielęgniarki mam wrażenie ze chyba też znają mają historie. Tętno było koło 100 wg nich dolną granicą normy. Teraz jest momentami 150. Sprawdzali czy nie ominęła się pepowinka. Jeden z lekarzy powiedział że nie wie na co ordynator czeka bo to prawie 38 tydzien A on znowu nie pozwala tu nikomu podjąć decyzji bez niego. Ja już chyba stąd sama nie wyjdę;) bardzo tęsknię za moimi psami no ooo za Łukaszem też. On biedny dwa razy na dzień sterczy na poczekalni i ciągle mi coś przywozi. Lekarz powiedział żeby nie przyjeżdżał bo mi wtedy tętno bardziej skacze 😋 bardzo już dzisiaj byłam zdenerwowana. Lekarz się pytał czy się denerwuje to mu odpowiedziałam że POTRAFIE DUZO BARDZIEJ ;) Jestem na sali z dziewczyną którą ma 28 lat i synka 4 lata ale po słabej historii z ojcem dziecka ma młodszego od siebie o 3 lata narzeczonego i starają się o dziecko ale coś nie idzie i ma robione tu badania. Straszna gadula z niej, większą ode mnie to sobie wyobraźcie. Oni mi cały czas nawija A ja czasami przysypialam i nie robiło to na niej wrażenia. Ma 4 duze tatuaże A z twarzy sliczna dziewczyna. Niezła agentka. Okazało się że ona i jej rodzina są tak wpływowi że trzymają cały powiat w szachu :) fredka pokazywała zdjęcia A tu nie mogę wstawić co za duży plik. Ona mówi że się we mnie zakochała i wystąpiła ode mnie nr i coś czuję że tak łatwo się od niej nie uwolnie. Czasami mnie strasznie meczy nawet teraz nie bardzo mogę napisać bo się mnie dopytuje kiedy możemy iść już pod prysznic bo mnie musi pilnować;) na obiad miałam dzisiaj ciepły ryz z roztopionym cukrem mandarynka i bananem ;) ciągle liczę ruchy tak się denerwuje. Hemoglobiny mi się poprawiła na tym ich jedzeniu chyba. Dziewczyny dziękuję za każdą jedna myśl to bardzo dużo dla mnie znaczy. Czuje że moje życie się teraz waży i że to wyjątkowy czas ale nie ukrywam że jestem już bardzo zmęczona. Niestety ten ból z którym przyjechałam jeszcze się pojawia. Rozmawiałam z lekarzem na temat tego co tamten powiedział to się śmiał że mała mxbidealbe wymiary i będzie bardzo zgrabna. Ma wypukłe dupke i małe główkę podobno podobna do mamy ;) @Fredka się pytała czy szczękę też będzie miała po mnie ;) zaraz was doczytam ;) no i oczywiscie CC i wszystkiego boję się coraz bardziej ;)
Bazylko, już za chwileczkę, już za momencik będziecie z Natalka razem ale jednak osobno 😘😘 będziesz ją tulić w ramionach zamiast kisić w brzuszku, a święta Wielkiej Nocy będą już w domu, z najbliższymi 😘😘

Do góry