Aduś16
Fanka BB :)
Bazylko myślami z Toba, cos czuje ze na dniach Natalka będzie już z TobaA ja Ci napisze tak: SKONCZ PIERDO.....LIC !!!! Skup się i działaj kochane dziękuję ze o mnie myślicie. U mnie dzisiaj było ciężko 7 razy już Ktg i usg. Telefon do ordynatora i w końcu sam przyjechał. Wszyscy tu koło mnie biegają pielęgniarki mam wrażenie ze chyba też znają mają historie. Tętno było koło 100 wg nich dolną granicą normy. Teraz jest momentami 150. Sprawdzali czy nie ominęła się pepowinka. Jeden z lekarzy powiedział że nie wie na co ordynator czeka bo to prawie 38 tydzien A on znowu nie pozwala tu nikomu podjąć decyzji bez niego. Ja już chyba stąd sama nie wyjdę bardzo tęsknię za moimi psami no ooo za Łukaszem też. On biedny dwa razy na dzień sterczy na poczekalni i ciągle mi coś przywozi. Lekarz powiedział żeby nie przyjeżdżał bo mi wtedy tętno bardziej skacze bardzo już dzisiaj byłam zdenerwowana. Lekarz się pytał czy się denerwuje to mu odpowiedziałam że POTRAFIE DUZO BARDZIEJ Jestem na sali z dziewczyną którą ma 28 lat i synka 4 lata ale po słabej historii z ojcem dziecka ma młodszego od siebie o 3 lata narzeczonego i starają się o dziecko ale coś nie idzie i ma robione tu badania. Straszna gadula z niej, większą ode mnie to sobie wyobraźcie. Oni mi cały czas nawija A ja czasami przysypialam i nie robiło to na niej wrażenia. Ma 4 duze tatuaże A z twarzy sliczna dziewczyna. Niezła agentka. Okazało się że ona i jej rodzina są tak wpływowi że trzymają cały powiat w szachu fredka pokazywała zdjęcia A tu nie mogę wstawić co za duży plik. Ona mówi że się we mnie zakochała i wystąpiła ode mnie nr i coś czuję że tak łatwo się od niej nie uwolnie. Czasami mnie strasznie meczy nawet teraz nie bardzo mogę napisać bo się mnie dopytuje kiedy możemy iść już pod prysznic bo mnie musi pilnować na obiad miałam dzisiaj ciepły ryz z roztopionym cukrem mandarynka i bananem ciągle liczę ruchy tak się denerwuje. Hemoglobiny mi się poprawiła na tym ich jedzeniu chyba. Dziewczyny dziękuję za każdą jedna myśl to bardzo dużo dla mnie znaczy. Czuje że moje życie się teraz waży i że to wyjątkowy czas ale nie ukrywam że jestem już bardzo zmęczona. Niestety ten ból z którym przyjechałam jeszcze się pojawia. Rozmawiałam z lekarzem na temat tego co tamten powiedział to się śmiał że mała mxbidealbe wymiary i będzie bardzo zgrabna. Ma wypukłe dupke i małe główkę podobno podobna do mamy @Fredka się pytała czy szczękę też będzie miała po mnie zaraz was doczytam no i oczywiscie CC i wszystkiego boję się coraz bardziej