Jesteś bardzo dzielna gdybyś nie była to nie byłoby Cię wczoraj w Łodzi co do dołków to ja jak się załamałam po ostatnim transferze, to było 2019, to dopiero teraz czuję się naprawdę gotowa do działania i czuję że się nie poddam! A żarty masz mega lubię twoje poczucie humoru, dużo tu śmiesznych BabeczekAle jesteś kochana dziewczyna . Aż mi się łezka zakręciła
Ja nie jestem dzielna... Często mam swoje dołki, którymi po prostu nie chcę Was zamęczać. Ale mimo wszystko próbuję jakoś żyć z uśmiechem na twarzy . No i wspierać Was jak tylko potrafię . Np głupimi żartami
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Wiem [emoji6]Ale wiesz ze powinna sie robic takie ruchy od serca w doł?
@Gonia0605 a to nie jest tak, że na początku ćwiczeń można lekko przytyć bo rosną mięśnie czy coś? Bo te trenerki zawsze powtarzają żeby się nie ważyć tylko mierzyć. Weź tę wagę wypierdol, co?
szkoda, ze państwo nie wspiera wszystkich równo. Ja jestem po 4 klasycznych procedurach i 1 z mrożonych komórek. Gdyby nie refundacja pozostalabym na jednym dziecku. Kiedyś tak właśnie było.. jak widać dla niektórych nadal tak jest..Robię komercyjnie... Jeszcze mnie żadna refundacja czy zniżka przy in vitro nie spotkała... I chyba już na to nie liczę...
Martaem1983
Jak się teraz najadłam to jest mi lepiejmi też odpuściło w 15-16tc. Ale już tak od 13 się polepszalo. jak wytrzymać? hmm zjeść coś zanim się spionizujesz, imbir podobno pomaga. Mi lody pomagały i zimne mleko z płatkami. poza tym to miałam caly czas gule w żołądku.Musialam się też przenieść z pracą że stół i na fotel lub kanapę. Ale na szczęście Home Office. Ale do wytrzymania to jest. przyzwyczaisz się też trochę
Gonia0605
Pomiary też zrobiłam@Gonia0605 a to nie jest tak, że na początku ćwiczeń można lekko przytyć bo rosną mięśnie czy coś? Bo te trenerki zawsze powtarzają żeby się nie ważyć tylko mierzyć. Weź tę wagę wypierdol, co?
Wiesz, że nie jestem taka nawiedzona żeby ważyć się codziennie... Po prostu czuję, że mi nie idzie... Brzuch mam na 100% większy niż niejedna w bliźniaczej ciąży...
Gonia0605
Eh... już mi się nawet nie chce wkurzać... Jak byłam wystarczająco młoda, to AMH miałam za niskie. Potem już byłam za stara na dofinansowanie... Już wszyscy postawili na mnie krzyżyk A ja dalej swoje...szkoda, ze państwo nie wspiera wszystkich równo. Ja jestem po 4 klasycznych procedurach i 1 z mrożonych komórek. Gdyby nie refundacja pozostalabym na jednym dziecku. Kiedyś tak właśnie było.. jak widać dla niektórych nadal tak jest..
Gonia0605
Aaaa... cos pozytywnego ode mnie dziewczyny, co się często nie zdarza
Jadę na następny weekend z przyjaciółką do Torunia... Poszwędamy się, do Ciechocinka na spacer skoczymy, jakaś mała popijawa wieczorem... Ale się cieszę...
Za starych dobrych czasów podróży służbowych dużo czasu spędziłam w Toruniu... Strasznie tęsknię za walizką, torebką, torba z laptopem i szpilkami w jednym momencie
Jadę na następny weekend z przyjaciółką do Torunia... Poszwędamy się, do Ciechocinka na spacer skoczymy, jakaś mała popijawa wieczorem... Ale się cieszę...
Za starych dobrych czasów podróży służbowych dużo czasu spędziłam w Toruniu... Strasznie tęsknię za walizką, torebką, torba z laptopem i szpilkami w jednym momencie
Martaem1983
Zrób jeszcze raz za 2 dni. U mnie w klinice mówili , ze czasem jest tak, ze beta wcale tak szybko nie rusza.Dziewczyny dziś mój 7dpt i zrobiłam bete oczywiście negatywna powtórzę, że jeszcze dla kliniki 10 dpt, ale już jest bez szans. To była blastka 5aa, taka ładna i nie dała rady.
reklama
Evela.6
Dziewczyny dziś mój 7dpt i zrobiłam bete oczywiście negatywna powtórzę, że jeszcze dla kliniki 10 dpt, ale już jest bez szans. To była blastka 5aa, taka ładna i nie dała rady.
Przykro mi bardzo .. Sciskam Cie mocno
Podziel się: