reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aaaa... cos pozytywnego ode mnie dziewczyny, co się często nie zdarza 😜

Jadę na następny weekend z przyjaciółką do Torunia... Poszwędamy się, do Ciechocinka na spacer skoczymy, jakaś mała popijawa wieczorem... Ale się cieszę... 😄😄😄

Za starych dobrych czasów podróży służbowych dużo czasu spędziłam w Toruniu... Strasznie tęsknię za walizką, torebką, torba z laptopem i szpilkami w jednym momencie ;)
Ale super 😊😊😊. Zazdroszczę takiego weekendu, no i Torunia❤️ Nigdy nie byłam - pokażesz choć malutką fotkę, plisssss
Będę Cię sprawdzać co kilka godzin żeby Cię za mocno nie poniosło 😜

reklama

Jadę na następny weekend z przyjaciółką do Torunia... Poszwędamy się, do Ciechocinka na spacer skoczymy, jakaś mała popijawa wieczorem... Ale się cieszę... 😄😄😄

Za starych dobrych czasów podróży służbowych dużo czasu spędziłam w Toruniu... Strasznie tęsknię za walizką, torebką, torba z laptopem i szpilkami w jednym momencie ;)

Oo ale super, jedziesz w moje rodzinne strony, tylko że ja z Bydgoszczy 😊
Baw się dobrze 😘

Ale super 😊😊😊. Zazdroszczę takiego weekendu, no i Torunia❤️ Nigdy nie byłam - pokażesz choć malutką fotkę, plisssss
Będę Cię sprawdzać co kilka godzin żeby Cię za mocno nie poniosło 😜
To dawaj z nami. Im nas więcej, tym weselej...
Fredzia... Ja i ponoszenie? Przecież ja chodzący rozsądek jestem... Ale fotkę wyślę jakąś... Tylko to następny weekend, nie ten.

Poznałam w IE dużo ludzi z Torunia,wszyscy są bardzo fajni i pozytywni 😉 byłam kilka razy w odwiedzinach i na 2 weselach, najlepsze imprezy 😋, super miasto, udanego wypadu.

Cześć
U mnie niestety źle wieści,na dzisiejszej 5 weryfikacji był zarodek ,ale nie było akcji serca.zatrzymała się w 6T.Teraz mam czekać na samoistne poronienie A jeśli już nic nie pomoże to wtedy do szpitala na zabieg ale w ostateczności.
Nie wiem co było przyczyną 1 próba i tak nam się trafiło.Zarodki były geneteczynie przebadane ,ale coś nie zagrało 😞

Kochane u nas już po wizycie 🙈🥰.
Zostały mi pobrane wymazy na chlamydie myko- cośtam 🙈. Usg i ogólny wywiad. Ogólnie lekarka sprawiła dobre wrażenie . Konkretna , odpowiadała na nasze pytania . Wszystko się jej u mnie podobało . Mam pęcherzyk 20 mm wiec owulacja naturalna jest a to tez dużo lepiej prognozuje 🙈. Macica piekna . Mam zlecone kilka badań hormonalnych itd. Jak wyniki będą dobre to stymulujemy się od następnego cyklu a to już za 2 tygodnie 🙈 tak się cieszę ❤️.
Oby było wszystko ok 🙏🏻. Kochane trzymam za nas wszystkie kciuki 💪

reklama
Cześć
U mnie niestety źle wieści,na dzisiejszej 5 weryfikacji był zarodek ,ale nie było akcji serca.zatrzymała się w 6T.Teraz mam czekać na samoistne poronienie A jeśli już nic nie pomoże to wtedy do szpitala na zabieg ale w ostateczności.
Nie wiem co było przyczyną 1 próba i tak nam się trafiło.Zarodki były geneteczynie przebadane ,ale coś nie zagrało 😞
Bardzo mi przykro. Przerabiałam to s sierpniu. Powiedz który to tc?U mnie był 8 a zarodek zatrzymał się w 6. Czekałam 5 dni i poszłam do szpitala. W szpitalu okazało się ze jajo płodowe było już na tyle duże ze samoistnie nie doszło by do poronienia bo ono cały czas rosło. W dniu zabiegu miało ponad 4 cm.

Do góry