Wierz mi bylo mega ciezko.Nie dosc ze wygladalam jak z krzyza zdjeta to i czulam sie tak.Prawie caly czas lezalam i spalam.Wychodzilam na chwile do skleppu.Prawie nic w domu nue robilam.Maz niczego nie oczekuwal bal sue o mnie i mala.Dla mnie wyjscie do lekarza czylu jazda 45min.w autobusie to byla katorga.Nic nie pomagalo zaden imbir ani migdaly.Trzeba bylo po prostu sie przemeczycO matko. Jak Ty to wytrzymalas????
reklama
Bo histero jest przed okresem? Chyba w drugiej połowie cyklu? Oby się udało :-) bo ja już żyje twoim transferem a co dopiero Ty...Coś tam mierzy, ale nie mam cierpliwości do tych wszystkich ustawień... Ale fakt, czuję się napompowana jak balon, a okresu nie widać... Ciekawe czy wyrobię się do środy na histeroskopię...
Gonia0605
Fanka BB :)
Histero jest tuż po miesiączce... Potem czekanie na wyniki i jesli nie trzeba leczenia, to transfer w następnym cyklu. Jeśli trzeba, to zobaczymy... Także wszystko się przesuwa, ale co tam...Bo histero jest przed okresem? Chyba w drugiej połowie cyklu? Oby się udało :-) bo ja już żyje twoim transferem a co dopiero Ty...
Ja na razie nie myślę o transferze. Zadaniowo... Teraz mam badanie do wykonania. Już się cieszę na narkozę
A histero robisz komercyjnie czy z NFZ bo moja klinika na zabieg ma refundację z NFZ. Tak było a teraz to nie wiem... i trochę taniej jest bo za nieczulenie płaciłam, badania itp. No, ale za histero już nie. W takim razie oby szybciej przyszedł @. A to zawsze jak na złość małpa nie chce przyjść:-)Histero jest tuż po miesiączce... Potem czekanie na wyniki i jesli nie trzeba leczenia, to transfer w następnym cyklu. Jeśli trzeba, to zobaczymy... Także wszystko się przesuwa, ale co tam...
Ja na razie nie myślę o transferze. Zadaniowo... Teraz mam badanie do wykonania. Już się cieszę na narkozę
Gonia0605
Robię komercyjnie... Jeszcze mnie żadna refundacja czy zniżka przy in vitro nie spotkała... I chyba już na to nie liczę...A histero robisz komercyjnie czy z NFZ bo moja klinika na zabieg ma refundację z NFZ. Tak było a teraz to nie wiem... i trochę taniej jest bo za nieczulenie płaciłam, badania itp. No, ale za histero już nie. W takim razie oby szybciej przyszedł @. A to zawsze jak na złość małpa nie chce przyjść:-)
Kuwa, no coś ty . Przytulam bidulko z całego sercaDziewczyny dziś mój 7dpt i zrobiłam bete oczywiście negatywna powtórzę, że jeszcze dla kliniki 10 dpt, ale już jest bez szans. To była blastka 5aa, taka ładna i nie dała rady.
bazylia128
super - wlasnie ja tak zaczynalam, malymi krokami ale codziennie cos robilam tylko dla siebie Z ta oliwka to nie chodzi tylko suchosc skory - wyprobuj sobie jak pozniej skora bedzie delikatna i mila w dotykuJa mam codziennie przez ten miesiac godzine dla mamy - oddaje Niunie do zlobka i 30min cwiczen, potem prysznic, szczotkowanie (na sucho bez niczego, ja nie mam problemu ze sucha skórą), a potem kawa w ciszy, ktorej nie pilam tak od roku [emoji16][emoji23]
Po tym jestem gotowa do dzialania - wczoraj wysprztalam cala kuchnie [emoji1787]
bazylia128
Ale wiesz ze powinna sie robic takie ruchy od serca w doł?Skora jest potem jak u niemowlaka, serio. Za krotko, zeby powiedziec czy na celulit dziala, ale wygladza fanie i podobno oczyszcza. Trovhe boli, ale ja sie nie pieprze tylko robie to intensywnie na brzuchu i udach [emoji1787][emoji1787]
Nie spodziewałam sie, ale moge polecic z czystym sercem [emoji38]
reklama
Pchełka216
mi też odpuściło w 15-16tc. Ale już tak od 13 się polepszalo. jak wytrzymać? hmm zjeść coś zanim się spionizujesz, imbir podobno pomaga. Mi lody pomagały i zimne mleko z płatkami. poza tym to miałam caly czas gule w żołądku.Musialam się też przenieść z pracą że stół i na fotel lub kanapę. Ale na szczęście Home Office. Ale do wytrzymania to jest. przyzwyczaisz się też trochęO matko. Jak Ty to wytrzymalas????
Podziel się: