reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O matko. Jak Ty to wytrzymalas????😳
Wierz mi bylo mega ciezko.Nie dosc ze wygladalam jak z krzyza zdjeta to i czulam sie tak.Prawie caly czas lezalam i spalam.Wychodzilam na chwile do skleppu.Prawie nic w domu nue robilam.Maz niczego nie oczekuwal bal sue o mnie i mala.Dla mnie wyjscie do lekarza czylu jazda 45min.w autobusie to byla katorga.Nic nie pomagalo zaden imbir ani migdaly.Trzeba bylo po prostu sie przemeczyc

reklama
Coś tam mierzy, ale nie mam cierpliwości do tych wszystkich ustawień... Ale fakt, czuję się napompowana jak balon, a okresu nie widać... Ciekawe czy wyrobię się do środy na histeroskopię...
Bo histero jest przed okresem? Chyba w drugiej połowie cyklu? Oby się udało :-) bo ja już żyje twoim transferem a co dopiero Ty...

Bo histero jest przed okresem? Chyba w drugiej połowie cyklu? Oby się udało :-) bo ja już żyje twoim transferem a co dopiero Ty...
Histero jest tuż po miesiączce... Potem czekanie na wyniki i jesli nie trzeba leczenia, to transfer w następnym cyklu. Jeśli trzeba, to zobaczymy... Także wszystko się przesuwa, ale co tam...
Ja na razie nie myślę o transferze. Zadaniowo... Teraz mam badanie do wykonania. Już się cieszę na narkozę 🤪

Histero jest tuż po miesiączce... Potem czekanie na wyniki i jesli nie trzeba leczenia, to transfer w następnym cyklu. Jeśli trzeba, to zobaczymy... Także wszystko się przesuwa, ale co tam...
Ja na razie nie myślę o transferze. Zadaniowo... Teraz mam badanie do wykonania. Już się cieszę na narkozę 🤪
A histero robisz komercyjnie czy z NFZ bo moja klinika na zabieg ma refundację z NFZ. Tak było a teraz to nie wiem... i trochę taniej jest bo za nieczulenie płaciłam, badania itp. No, ale za histero już nie. W takim razie oby szybciej przyszedł @. A to zawsze jak na złość małpa nie chce przyjść:-)

A histero robisz komercyjnie czy z NFZ bo moja klinika na zabieg ma refundację z NFZ. Tak było a teraz to nie wiem... i trochę taniej jest bo za nieczulenie płaciłam, badania itp. No, ale za histero już nie. W takim razie oby szybciej przyszedł @. A to zawsze jak na złość małpa nie chce przyjść:-)
Robię komercyjnie... Jeszcze mnie żadna refundacja czy zniżka przy in vitro nie spotkała... I chyba już na to nie liczę...

Ja mam codziennie przez ten miesiac godzine dla mamy - oddaje Niunie do zlobka i 30min cwiczen, potem prysznic, szczotkowanie (na sucho bez niczego, ja nie mam problemu ze sucha skórą), a potem kawa w ciszy, ktorej nie pilam tak od roku [emoji16][emoji23]
Po tym jestem gotowa do dzialania - wczoraj wysprztalam cala kuchnie [emoji1787]
super - wlasnie ja tak zaczynalam, malymi krokami ale codziennie cos robilam tylko dla siebie ;) Z ta oliwka to nie chodzi tylko suchosc skory - wyprobuj sobie jak pozniej skora bedzie delikatna i mila w dotyku ;)

Skora jest potem jak u niemowlaka, serio. Za krotko, zeby powiedziec czy na celulit dziala, ale wygladza fanie i podobno oczyszcza. Trovhe boli, ale ja sie nie pieprze tylko robie to intensywnie na brzuchu i udach [emoji1787][emoji1787]
Nie spodziewałam sie, ale moge polecic z czystym sercem [emoji38]
Ale wiesz ze powinna sie robic takie ruchy od serca w doł? ;)

reklama
O matko. Jak Ty to wytrzymalas????😳
mi też odpuściło w 15-16tc. Ale już tak od 13 się polepszalo. :) jak wytrzymać? hmm zjeść coś zanim się spionizujesz, imbir podobno pomaga. Mi lody pomagały i zimne mleko z płatkami. poza tym to miałam caly czas gule w żołądku.Musialam się też przenieść z pracą że stół i na fotel lub kanapę. Ale na szczęście Home Office. Ale do wytrzymania to jest. przyzwyczaisz się też trochę;)

Do góry