Oj problem,problem
Kochana wierzę, ale jeśli nie ma wymiotów to uwierz mi, nie jest aż tak źle, mogło by być gorzej... Obyś nie miała takiego problemu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj problem,problem
Albo ty szczotkujesz jego konia . Sorki, nie mogłam się powstrzymać KobyłkoCzy to chodzi o taką drewnianą szczotkę z naturalnym włosiem? Brzmi super, mój małż mógłby mnie szczotkować jak konia a raczej kobyłę
Wytrzymalas 2 dni, szacunMelduje ze siki na posiew oddane.Teraz trzeba czekac co za cholerstwo sie przyplatalo i nie chce odejscDzis dzien drugi mojej dety bezslodyczowej,bedzie ciezko bo pieke mojemu nowe ciacho
Próbuje jeszcze innymi metodami jak nie uda się to antybiotyk... nie będę się męczyć.Nie, u mnie laktacja to temat rzeka i w ciazy nic sie nie działo. Ale jesli masz przytkane ucho to zapisuj sie do laryngologa niech Ci da antybiotyk, bo wyglada na poczatek zapalenia ucha. A wierz mi - mialam w ciąży i jak mozesz brac przeciwbolowo tylko paracetamol to idzie sie wykonczyc. Nie zwlekaj, żeby Ci sie nie rozpapralo
chłop po prostu też to przeżywa i wyszedł odreagować. A go dojechałaś to i nie wytrzymał. Sorki za szczerość, ale myślę że jego reakcja bardzo do Ciebie trafila i już sobie przemyslisz co i jak na przyszłość super że tyle się zaplodnilo. trzymam kciuki za super zarodeczki.Właśnie odebrałam telefon 8 prawidłowo się zaplodnilo teraz czekamy do niedzieli/poniedziałku na telefon
Jejciu taki ze mnie stres zeszedł (choć teraz jest inny-ile przeżyje) że jakbym mogła to bym skakała z szczęścia.
@Mimi89 gratuluję cieszę się Twoim szczęściem
@fredka84 no więc PANI FREDKOWA dałyście mi wszystkie do myślenia.. Wczoraj rzeczywiście trochę mnie poniosło do tego hormony.. Zrobiłam niebotycznie 3 wielkie awantury wczoraj mojemu a dziś trochę żałuję bo mimo że wiem że miałam powody, to chyba trochę przegięłam... Mój mąż jest twardy i nigdy nie pokazuje emocji ale wieczór po ostatniej awanturze nie wytrzymał i się popłakał ze nie ma już sił do mnie... Tak mi serce scisnelo, nigdy nie widziałam go przez tyle lat żeby choć jedna łzę uronił a tu taki widok...
Ja ci dam paniPANI @fredka84 w sprawie bólu ręki po szczepieniach zazwyczaj pierwszy raz jest najgorszy z każdym kolejnym są coraz mniejsze odczucia. Ja 3 szczepienia wg jjuz nie czułam.
Ty mnie lepiej nie zachęcajFedka no Cię kopne!!! Czemu nas nie zadręczasz jak my chcemy..:-) każda z nas zna tę frustre jak coś to czekamy na soczyste wiązanki i pełen ładunek emocji nas to nie zniechęca;-P
Ja nie miałam teoria była taka, ze po dwóch nieudanych transferach powinno się zrobić. I u mnie tak było. Pierszy transfer nic, drugi biochemiczna, trzeci urodzenie . Potem jeden nic, drugi nic i histero i reszta badań.Dziewczyny mam pytanie, czy każda z was miała histeroskopię przed in vitro? Ja 2 lata temu miałam tylko histerosalpingografie i tak się znowu zastanawiam, czy powinnam może zrobić
Myśle, ze mnie nie przebijesz :-) ja jak już przekroczę granice to znam takie słowa, ze klękajcie narody :-))Ty mnie lepiej nie zachęcaj