reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie, u mnie laktacja to temat rzeka i w ciazy nic sie nie działo. Ale jesli masz przytkane ucho to zapisuj sie do laryngologa niech Ci da antybiotyk, bo wyglada na poczatek zapalenia ucha. A wierz mi - mialam w ciąży i jak mozesz brac przeciwbolowo tylko paracetamol to idzie sie wykonczyc. Nie zwlekaj, żeby Ci sie nie rozpapralo
Próbuje jeszcze innymi metodami jak nie uda się to antybiotyk... nie będę się męczyć.

Właśnie odebrałam telefon 8 prawidłowo się zaplodnilo 💪🥰🥰🥰teraz czekamy do niedzieli/poniedziałku na telefon 🙉🙈🙈🙈
Jejciu taki ze mnie stres zeszedł (choć teraz jest inny-ile przeżyje) że jakbym mogła to bym skakała z szczęścia.
@Mimi89 gratuluję cieszę się Twoim szczęściem 💪🥰🥰
@fredka84 no więc PANI FREDKOWA dałyście mi wszystkie do myślenia.. Wczoraj rzeczywiście trochę mnie poniosło do tego hormony.. Zrobiłam niebotycznie 3 wielkie awantury wczoraj mojemu a dziś trochę żałuję bo mimo że wiem że miałam powody, to chyba trochę przegięłam... Mój mąż jest twardy i nigdy nie pokazuje emocji ale wieczór po ostatniej awanturze nie wytrzymał i się popłakał ze nie ma już sił do mnie... Tak mi serce scisnelo, nigdy nie widziałam go przez tyle lat żeby choć jedna łzę uronił a tu taki widok...
chłop po prostu też to przeżywa i wyszedł odreagować. A go dojechałaś to i nie wytrzymał. Sorki za szczerość, ale myślę że jego reakcja bardzo do Ciebie trafila i już sobie przemyslisz co i jak na przyszłość 😀 super że tyle się zaplodnilo. trzymam kciuki za super zarodeczki.

PANI @fredka84 w sprawie bólu ręki po szczepieniach zazwyczaj pierwszy raz jest najgorszy z każdym kolejnym są coraz mniejsze odczucia. Ja 3 szczepienia wg jjuz nie czułam.
Ja ci dam pani 😂😂😂
Czekaj czekaj, trybiki mi się w głowie za wolno kręcą 🤔. To miałaś 3 szczepienia i ja tego nie zapisałam w kajeciku ?😱. A kiedy miałaś? To będzie pierwszy transfer po szczepieniiach?

Dziewczyny mam pytanie, czy każda z was miała histeroskopię przed in vitro? Ja 2 lata temu miałam tylko histerosalpingografie i tak się znowu zastanawiam, czy powinnam może zrobić 🤔
Ja nie miałam teoria była taka, ze po dwóch nieudanych transferach powinno się zrobić. I u mnie tak było. Pierszy transfer nic, drugi biochemiczna, trzeci urodzenie . Potem jeden nic, drugi nic i histero i reszta badań.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry