reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie odebrałam telefon 8 prawidłowo się zaplodnilo 💪🥰🥰🥰teraz czekamy do niedzieli/poniedziałku na telefon 🙉🙈🙈🙈
Jejciu taki ze mnie stres zeszedł (choć teraz jest inny-ile przeżyje) że jakbym mogła to bym skakała z szczęścia.
@Mimi89 gratuluję cieszę się Twoim szczęściem 💪🥰🥰
@fredka84 no więc PANI FREDKOWA dałyście mi wszystkie do myślenia.. Wczoraj rzeczywiście trochę mnie poniosło do tego hormony.. Zrobiłam niebotycznie 3 wielkie awantury wczoraj mojemu a dziś trochę żałuję bo mimo że wiem że miałam powody, to chyba trochę przegięłam... Mój mąż jest twardy i nigdy nie pokazuje emocji ale wieczór po ostatniej awanturze nie wytrzymał i się popłakał ze nie ma już sił do mnie... Tak mi serce scisnelo, nigdy nie widziałam go przez tyle lat żeby choć jedna łzę uronił a tu taki widok...
Super wynik, gratuluję 😊
A mężowi przejdzie, nie przejmuj się i nie żałuj go za bardzo, bo trochę miałaś prawo się wściec. Będzie dobrze ❤

Ale jesteś kochana dziewczyna 😘. Aż mi się łezka zakręciła 😊
Ja nie jestem dzielna... Często mam swoje dołki, którymi po prostu nie chcę Was zamęczać. Ale mimo wszystko próbuję jakoś żyć z uśmiechem na twarzy 😊. No i wspierać Was jak tylko potrafię ❤️. Np głupimi żartami 😜
Fedka no Cię kopne!!! Czemu nas nie zadręczasz jak my chcemy..:-) każda z nas zna tę frustre jak coś to czekamy na soczyste wiązanki i pełen ładunek emocji nas to nie zniechęca;-P

Właśnie odebrałam telefon 8 prawidłowo się zaplodnilo 💪🥰🥰🥰teraz czekamy do niedzieli/poniedziałku na telefon 🙉🙈🙈🙈
Jejciu taki ze mnie stres zeszedł (choć teraz jest inny-ile przeżyje) że jakbym mogła to bym skakała z szczęścia.
@fredka84 no więc PANI FREDKOWA dałyście mi wszystkie do myślenia.. Wczoraj rzeczywiście trochę mnie poniosło do tego hormony.. Zrobiłam niebotycznie 3 wielkie awantury wczoraj mojemu a dziś trochę żałuję bo mimo że wiem że miałam powody, to chyba trochę przegięłam... Mój mąż jest twardy i nigdy nie pokazuje emocji ale wieczór po ostatniej awanturze nie wytrzymał i się popłakał ze nie ma już sił do mnie... Tak mi serce scisnelo, nigdy nie widziałam go przez tyle lat żeby choć jedna łzę uronił a tu taki widok...
Uczymy się na błędach niestety najlepiej na własnych a nie na cudzych. Dystansu nabiera się z wiekiem ;-) ja tez przeginałam i czasem to zostawiałam za sobą zgliszcza. Może teraz będzie spokojniej bo są komórki macie dużo zapłodnionych prawidłowo. Trzymaj się :-) szkoda zajść w ciąże a potem brac rozwód bo niby wygracie - dziecko, ale przegracie - związek.

reklama
Mój mąż podobny do Twojego. Też udaje twardziela i nie chce ze mną debatować o leczeniu. Zostawia to wszystko mi, bo wie, że z nas dwojga, ja jestem bardziej zorientowana w temacie.
Do mnie całkiem niedawno doszło, że on to inaczej przeżywa niż ja. W sumie to też zasługa dziewczyn z forum. Fajnie jest posłuchać różnych opinii i dobrych rad ❤️
A uwierz mi, też się mocno kłóciliśmy bo ja ciągle próbowałam go na siłę zmienić. Teraz jak to ja zmieniłam swoje podejście do niego, jest o niebo lepiej. Nawet jesteśmy sobie bliżsi niż przed in vitro❤️

Ostatnia edycja:
Do góry