reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie odebrałam telefon 8 prawidłowo się zaplodnilo 💪🥰🥰🥰teraz czekamy do niedzieli/poniedziałku na telefon 🙉🙈🙈🙈
Jejciu taki ze mnie stres zeszedł (choć teraz jest inny-ile przeżyje) że jakbym mogła to bym skakała z szczęścia.
@Mimi89 gratuluję cieszę się Twoim szczęściem 💪🥰🥰
@fredka84 no więc PANI FREDKOWA dałyście mi wszystkie do myślenia.. Wczoraj rzeczywiście trochę mnie poniosło do tego hormony.. Zrobiłam niebotycznie 3 wielkie awantury wczoraj mojemu a dziś trochę żałuję bo mimo że wiem że miałam powody, to chyba trochę przegięłam... Mój mąż jest twardy i nigdy nie pokazuje emocji ale wieczór po ostatniej awanturze nie wytrzymał i się popłakał ze nie ma już sił do mnie... Tak mi serce scisnelo, nigdy nie widziałam go przez tyle lat żeby choć jedna łzę uronił a tu taki widok...

Dziewczynki dziewczynki kolejne wieści z kliniki ☺️☺️
Z 6 zapłodnionych mamy 5 zarodków dobrej jakosci( zaznaczono na zielono)
I 1 dobrej jakości ( zaznaczono na żółto)
Jutro telefon z kliniki z informacja o godzinie transferu.... Boże oby ładnie dotrwały i chciały ze mną zostać 🙏🙏
Kochana świetna liczba zarodkow! Który to dzień, kiedy masz transfer? ✊✊

Hej dziewczyny udało się zaplodnic 12 komórek i 6 zostało zamrożona bez zapłodnienia. Te 12 komórek będą chorować do 6 doby i tylko blastocysty zamroza jutro będą dzwonić co dalej z nimi
Extra wynik!!

Hejka! Dziewczyny zostaja z Nami 3 zarodki! 1 jest najlepszej klasy, a 2 pozostałe średniej. Transfer mam odroczony. Więc teraz czekanie :)
3 zarodki = 3 szanse na bycie mamą, jest moc 💪💪💪😁

@Nowa1981 bierz kropka i nie puszczaj 😁✊✊
@Cappuccinko1988 powodzenia 😁 ✊✊

@fredka84 chce powiedzieć, ze mimo ze efektow nie widze to ta Marta bardzo mi pasuje i bede z nia cwiczyc. Choc jak mi sie pot po dupie leje, a ona mowi: "ale jest fajnie" to mam ochotę wytargac ja za te blond wlosy [emoji23][emoji16] Ale fajna, pozytywna babka.
Ale wiecie co baby - kupiłam sobie prawie 2tyg szczotke do ciala do szczotkowania na sucho i jest meeegaaa! Zaden peeling nie daje takiego efektu. Polecam.
Czy to chodzi o taką drewnianą szczotkę z naturalnym włosiem? Brzmi super, mój małż mógłby mnie szczotkować jak konia a raczej kobyłę 😂😂😂

reklama
Do góry