Mogę przejąć połowę rzygówHehe, dzięki natomiast jest to koszmar. Ledwo siedzę w pracy.
Oby mdłości nie dały za bardzo w kość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę przejąć połowę rzygówHehe, dzięki natomiast jest to koszmar. Ledwo siedzę w pracy.
Hehe, rzygow jeszcze nie maMogę przejąć połowę rzygów
Oby mdłości nie dały za bardzo w kość
Ja mialam tak mniej wiecej po 24 godz od zabiegu. U mnie dzwonili codziennie o ok 9. Max do 10 byl telefonDziewczyny o której miałyście mniej więcej telefon ile się zaplodnilo? CEkan jak na szpilkach... Ogólnie ciężka noc mam za sobą nie spałam wcale, miałam okropne boleści i wymiotowało mnie cała noc. Chyba wszystko naraz się skumulowało :zabieg, nerwy z nim związane no i nerwy z mężem.... I jeszcze ten telefon nie dzwoni
Hehe, rzygow jeszcze nie ma
U mnie raz dzwonili o 9h00, a raz o 12h00... Jak sobiw przypomne te nerwy to mi slabo. Tydzien miedzy punkcja, a transferwm wspominam jak przez mgle, bo nie sypialam ze stresu. I codziennie debatowalam z embriologami po 20min...Dziewczyny o której miałyście mniej więcej telefon ile się zaplodnilo? CEkan jak na szpilkach... Ogólnie ciężka noc mam za sobą nie spałam wcale, miałam okropne boleści i wymiotowało mnie cała noc. Chyba wszystko naraz się skumulowało :zabieg, nerwy z nim związane no i nerwy z mężem.... I jeszcze ten telefon nie dzwoni [emoji86][emoji85][emoji31][emoji31]
Fajna, fajna Ja też ją wyzywam przed telewizorem@fredka84 chce powiedzieć, ze mimo ze efektow nie widze to ta Marta bardzo mi pasuje i bede z nia cwiczyc. Choc jak mi sie pot po dupie leje, a ona mowi: "ale jest fajnie" to mam ochotę wytargac ja za te blond wlosy [emoji23][emoji16] Ale fajna, pozytywna babka.
Ale wiecie co baby - kupiłam sobie prawie 2tyg szczotke do ciala do szczotkowania na sucho i jest meeegaaa! Zaden peeling nie daje takiego efektu. Polecam.
Normalnie żona wymarzona . Poleciała do kuchni zamiast w tango na miastoJa mam codziennie przez ten miesiac godzine dla mamy - oddaje Niunie do zlobka i 30min cwiczen, potem prysznic, szczotkowanie (na sucho bez niczego, ja nie mam problemu ze sucha skórą), a potem kawa w ciszy, ktorej nie pilam tak od roku [emoji16][emoji23]
Po tym jestem gotowa do dzialania - wczoraj wysprztalam cala kuchnie [emoji1787]
Mirka, jesteś nasza nadworną specjalistką od rzygów .To się ciesz
Skora jest potem jak u niemowlaka, serio. Za krotko, zeby powiedziec czy na celulit dziala, ale wygladza fanie i podobno oczyszcza. Trovhe boli, ale ja sie nie pieprze tylko robie to intensywnie na brzuchu i udach [emoji1787][emoji1787]Fajna, fajna[emoji4] Ja też ją wyzywam przed telewizorem [emoji12]
U mnie też nie ma efektów bo żrę więcej niż spalam [emoji28]. Ale nie tyję i to najważniejsze [emoji123]
Moja siostra też sie szczotkuje bo się ostatnio chwaliła że kupiła. Kurde, może też bym sobie kupiła [emoji848]