nieagatka
Fanka BB :)
Hahaha nie, nie. Ja liczyłam Twoj wiek ciazy [emoji16][emoji16]U mnie dokładnie tak samo hehe[emoji12]A byłaś już u lekarza?Jak się w ogóle czujesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha nie, nie. Ja liczyłam Twoj wiek ciazy [emoji16][emoji16]U mnie dokładnie tak samo hehe[emoji12]A byłaś już u lekarza?Jak się w ogóle czujesz ?
Rozumiem, ja mieszkam w Irlandii, tu jeszcze nie ma obowiązkowej kwarantanny w hotelu,dla przylatujących z Polski, ale też są dodatkowe utrudnienia, testy obowiązkowe, plus kwarantanna 2 tyg w domu.Tak chyba najlepiej teraz, wziąć sobie dłuższy urlop, super że macie taką możliwość. My myślimy,żeby latem pojechać na dłużej, ale my chcemy podejść w Polsce, chyba w Invicta Gdańsk. Próbowaliście w Polsce w jakiejś klinice czy tylko UK? Sorry ale tak dokładnie nie pamiętam, chociaż śledzę forumHej. Przylecielismy w sobotę do Krakowa i wynajęliśmy apartament a wczoraj wynajętym samochodem pojechaliśmy na pierwszą wizytę do Czech. Kolejna wizyta w 9dc na pierwszy podgląd, więc już od tego dnia przeniesiemy się do Ostrawy do czasu punkcji, bo za każdym razem do przekroczenia granicy potrzebny jest test covid a mój nos ma już dość tego grzebaniaJeżeli będą zarodki to transfer będzie najszybciej za miesiąc, więc po punkcji zawijamy się do rodzinki w kuj-pom a potem pewnie znowu Kraków i samochodem na transfer. Zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja, bo trochę się boję kolejnych obostrzeń.
Do UK na razie nie wracamy bo tam (Szkocja) kwarantanna w hotelu za jedyne 9 tys zł na osobę![]()
Jestem mega spokojna,zero paniki i mysli
Ja nie wiem jakiej jakosci jest nasienie,a ty ? Widocznie znasz historie ich lepiej.Jeżeli chromatyna jest uszkodzona powyżej 30-40% to sobie nie poradzą. Takie plemniki dyskwalifikują do in vitro.
Aha hahaha, nie załapałamHahaha nie, nie. Ja liczyłam Twoj wiek ciazy [emoji16][emoji16]
A gdzie chcesz zapalać tą świeczkę? Uważaj z tym... Ja przez taką 'gromnicę' czy znicz szorowałam wszystko w domu z sadzy... A tak się cieszyliśmy, że mamy taką ogromną świecę... Teraz mi nawet M. nie pozwala nawet tych maleńkich zapalaćMój mąż coś brzęczał, że gromnicę kupiłam. Nie wie jak gromnica wygląda
![]()
Uparłam się, że mają zbadać bo chcę wiedzieć, czy to faktycznie tylko problem z moimi jajkami ze względu na wiek ( tak twierdzi lekarz) czy męża nasienie też ma wpływ na taką totalną porażkęJeżeli chromatyna jest uszkodzona powyżej 30-40% to sobie nie poradzą. Takie plemniki dyskwalifikują do in vitro.
My mieliśmy tylko 2 procedury w UK, obie niestety totalna porażka. Wybraliśmy Czechy bo przeraża mnie sytuacja polityczna w Pl. Może przesadzam, ale nie podoba mi się to wszystko. W zeszłym roku mieliśmy wizytę wstępną w Invicta ale lekarz nie był skłonny do współpracy, bo jeszcze wtedy chcieliśmy ogarnąć wszystko latając w tą i z powrotem. Nie chciałam długiego protokołu więc powiedział że krótki mam sobie zrobić w UKRozumiem, ja mieszkam w Irlandii, tu jeszcze nie ma obowiązkowej kwarantanny w hotelu,dla przylatujących z Polski, ale też są dodatkowe utrudnienia, testy obowiązkowe, plus kwarantanna 2 tyg w domu.Tak chyba najlepiej teraz, wziąć sobie dłuższy urlop, super że macie taką możliwość. My myślimy,żeby latem pojechać na dłużej, ale my chcemy podejść w Polsce, chyba w Invicta Gdańsk. Próbowaliście w Polsce w jakiejś klinice czy tylko UK? Sorry ale tak dokładnie nie pamiętam, chociaż śledzę forum![]()
Powiem tak, według mnie jest to dobry wynik , nie liczy się ilość a jakość. Bo możesz mieć 20 pobranych z tego tylko 3 będą nadawać się do zapłodnienia. A mogą pobrać 6 i wszystkie 6 będzie piekna blastka. Ja jestem dobrej myśli@Brakujemiwiary Dziękuję ja czekam do jutra ile się zapłodni mam podobny wynik do Cb 10,choć Ty byłaś lepsza 11. Dziewczyna która leżała obok mnie, bardzo zresztą fajna, miała 16chyba wpadnę w kompleksy. Doktor powiedział że 10 to nie jest zły wynik ale taki średni....
![]()
Nasienie jest słabeJa nie wiem jakiej jakosci jest nasienie,a ty ? Widocznie znasz historie ich lepiej.