reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej Mała Mi jak rozwiązaliście problem z dojazdem na wizyty? Będziesz latać z UK czy zatrzymaliscie się w Czechach? Trzymam mocno kciuki, za owocną stymulację 😘
Hej. Przylecielismy w sobotę do Krakowa i wynajęliśmy apartament a wczoraj wynajętym samochodem pojechaliśmy na pierwszą wizytę do Czech. Kolejna wizyta w 9dc na pierwszy podgląd, więc już od tego dnia przeniesiemy się do Ostrawy do czasu punkcji, bo za każdym razem do przekroczenia granicy potrzebny jest test covid a mój nos ma już dość tego grzebania 😤 Jeżeli będą zarodki to transfer będzie najszybciej za miesiąc, więc po punkcji zawijamy się do rodzinki w kuj-pom a potem pewnie znowu Kraków i samochodem na transfer. Zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja, bo trochę się boję kolejnych obostrzeń.
Do UK na razie nie wracamy bo tam (Szkocja) kwarantanna w hotelu za jedyne 9 tys zł na osobę 🤬

reklama
OMG!😱 wlasnie wrocilam od lekarza.Z niunia wszystko dobrze natomiast ja tyje w zawrotnym tepie.Lekarz az byl przerazony i kazl mi racjonalnie sie odzywiac i calkowicie wykluczyc cukier.Bo jak dalej bede tyc a w ostatnich miesiacach bedzie jeszcze gorzej to przytyje ponad 20kg😱😱😱
Niby idzie mi w brzuch ale tez i w tylek i uda.A na dodatek ciagle bakterie w moczu-musze jutro posiew robie zeby wiedziec z jakimi bakteriami bedziemy walczyc😪

OMG!😱 wlasnie wrocilam od lekarza.Z niunia wszystko dobrze natomiast ja tyje w zawrotnym tepie.Lekarz az byl przerazony i kazl mi racjonalnie sie odzywiac i calkowicie wykluczyc cukier.Bo jak dalej bede tyc a w ostatnich miesiacach bedzie jeszcze gorzej to przytyje ponad 20kg😱😱😱
Niby idzie mi w brzuch ale tez i w tylek i uda.A na dodatek ciagle bakterie w moczu-musze jutro posiew robie zeby wiedziec z jakimi bakteriami bedziemy walczyc😪
hehehehhe to ile tyjesz na miesiac? Pamietasz ja tak mialam napoczatku a pozniej waga stanela a ostatnio nawet spadla ;) wiem ze potrafisz sie racjonalnie odzywiac to napewno dasz rade ;) Co dostalas na bakterie? U mnie zawsze po furaginum wszystko przechodzilo.

a ile przytyłaś i w którym jesteś tc? ja już 5kg na plusie w 20.tc...niby w normie wg kalkulatorów; no ale lekko się już zaniepokoiłam;); chyba nordic walking codziennie muszę zacząć - na razie planuję, ale waga już mnei coraz bardziej zaczyna motywować :)

reklama
Hej dziewczyny u mnie udało się pobrać 24 jajka jutro będzie wiadomo ile zostało i ile udało się zaplodnic. Transfer odroczony jak narazie. W poniedziałek będzie kontrola czy czekamy jeszcze 2 miesiące czy uda się zrobić transfer po tej miesiaczce
O wow. Niezła z ciebie kurka, 24 jajca 😱 To teraz niech się pięknie zapladniają i rozwijają ✊✊✊

Do góry