reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej kochana u mnie wszystko dobrze. Moja mama przyjechala 2 tyg temu i zostanie z nami troche wiec mam duza pomoc. Za tydzien w poniedziałek mam wizyte u juz poznam date CC, , bardzo na to juz czekam ale tez juz sie stresuje. A co u Ciebie kochana??? Ile juz wazy wasz cud? Wybralas juz imie? Przepraszam ze rzadko sie udzielam ale staram sie wyciszyc przed wielkim dniem 🥰Nasza 2 tyg temu wazyla 2.259g I za tydzien ostatnie usg 😊
To super że masz mamę pod ręką😍
Ja jutro idę na wizytę i mam nadzieję dowiedzieć się coś więcej
U mnie też stresik jest i staram się wyciszyć
Myśle że zostanie u nas Michalinka
Odpoczywaj i daj znać jak poznasz datę 😘

Droga minęła spokojnie ale ja nie dałabym rady tak wcześnie kierować [emoji33]. Byłam normalnie nieprzytomna i dopiero po 4-tej zaczęłam jakoś funkcjonować. Dojechaliśmy trochę przed czasem, bo nie było żadnych korków. Placek oddał krew i wreszcie mógł coś zjeść oo tylu godzinach. Teraz musimy czekać do 14-tej żeby mnie zaszczepili[emoji3061]
Bylismy w IKEA, bo u mnie na wsi to nie ma [emoji12]. Byłam drugi raz w życiu w tym sklepie, w tym pierwszy raz byl w Norwegii, jak odwiedzaliśmy znajomych [emoji12]. Byłam tak napalona na ten sklep i kupiłam sobie..... Tam tara dam... Świeczkę [emoji23]. Ale taka wielką, za 3 dyszki [emoji41]. Teraz żrę frytki z Ikeła[emoji12]. Trochę niedobre. A Placek ma drzemkę 15-minutową. Zaraz do jakiejś galerii idziemy. Wnerwia mnie to czekanie, ale co zrobić [emoji1745]
Aaa frytki w Ikea a nie klopsiki?[emoji16] Grzech![emoji1787]
Tez zawsze kupuje swieczke, tyle ze bywam ciut czesciej, bo mam 3 w okolicy [emoji4]

@Brakujemiwiary Dziękuję ja czekam do jutra ile się zapłodni mam podobny wynik do Cb 10,choć Ty byłaś lepsza 11. Dziewczyna która leżała obok mnie, bardzo zresztą fajna, miała 16 🙉 chyba wpadnę w kompleksy. Doktor powiedział że 10 to nie jest zły wynik ale taki średni.... 😏
Kochana liczy się jakość a nie ilość. Jesteś młoda więc będzie dobrze. U mnie było 16 ale stara już jestem i były do du.py

hehehehhe to ile tyjesz na miesiac? Pamietasz ja tak mialam napoczatku a pozniej waga stanela a ostatnio nawet spadla ;) wiem ze potrafisz sie racjonalnie odzywiac to napewno dasz rade ;) Co dostalas na bakterie? U mnie zawsze po furaginum wszystko przechodzilo.
Od poczatky ciazy przytylam 10kg,co prawda na poczatku waga spadala a teraz waze 71kg!na ostatniej wizycie 68kg wiec....masakra😭😭Od dzis zero cukrow prostych i zero podjadania.Ide zaraz robi jogurt z platkami owsianymi i owocami.Cos zamiast slodyczy byc musi😉
Czego ja jyz nie bralam.Teraz czekam do wynikow posiewu i wowczas wdrozy mi gin leki.A jeszcze musze hormony na tarczyce brac bo mi tsh wzroslo😪

Dziewczyny powiedzcie mi jak to się liczy w końcu. W jednych kalkulatorach wychodzi 5 a w innych 6 tydzień ,
Ostatnia miesiączkę miałam 30/01 , chce się zapisać na dzisiaj do lekarza ale nie wiem czy coś będzie widać ( chodzi mi o serduszko), dajcie proszę znać jak jest liczony tydzień ciąży
Wg mnie 5t3d dzisiaj. Za tydzien powinno byc serduszko.

U kogo jestescie?
Wiesz z nasieniem to sobie oni poradza,bedzie slabe to i tak wylowia to co najlepsze,a o badaniu zarodkow bedzie pewno rozmawiac,jak juz one beda.Mysle ,ze nic straconego.
Jeżeli chromatyna jest uszkodzona powyżej 30-40% to sobie nie poradzą. Takie plemniki dyskwalifikują do in vitro.

reklama
Dziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
Ja wiem, ze owulacja jest bo mam bóle pleców, brzucha i plamienia czasem są 1-2 dni. Mi ginekolog mówiła, ze czasem tak się zdarza. No jak dłużej będą się ciągnąć plamienia to raczej nie owulacja tylko niski progesteron np.

Do góry