mala_Mi 80
Fanka BB :)
To niech się teraz pięknie zapladniają i rozwijają10 szt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niech się teraz pięknie zapladniają i rozwijają10 szt
To super że masz mamę pod rękąHej kochana u mnie wszystko dobrze. Moja mama przyjechala 2 tyg temu i zostanie z nami troche wiec mam duza pomoc. Za tydzien w poniedziałek mam wizyte u juz poznam date CC, , bardzo na to juz czekam ale tez juz sie stresuje. A co u Ciebie kochana??? Ile juz wazy wasz cud? Wybralas juz imie? Przepraszam ze rzadko sie udzielam ale staram sie wyciszyc przed wielkim dniem Nasza 2 tyg temu wazyla 2.259g I za tydzien ostatnie usg
Aaa frytki w Ikea a nie klopsiki?[emoji16] Grzech![emoji1787]Droga minęła spokojnie ale ja nie dałabym rady tak wcześnie kierować [emoji33]. Byłam normalnie nieprzytomna i dopiero po 4-tej zaczęłam jakoś funkcjonować. Dojechaliśmy trochę przed czasem, bo nie było żadnych korków. Placek oddał krew i wreszcie mógł coś zjeść oo tylu godzinach. Teraz musimy czekać do 14-tej żeby mnie zaszczepili[emoji3061]
Bylismy w IKEA, bo u mnie na wsi to nie ma [emoji12]. Byłam drugi raz w życiu w tym sklepie, w tym pierwszy raz byl w Norwegii, jak odwiedzaliśmy znajomych [emoji12]. Byłam tak napalona na ten sklep i kupiłam sobie..... Tam tara dam... Świeczkę [emoji23]. Ale taka wielką, za 3 dyszki [emoji41]. Teraz żrę frytki z Ikeła[emoji12]. Trochę niedobre. A Placek ma drzemkę 15-minutową. Zaraz do jakiejś galerii idziemy. Wnerwia mnie to czekanie, ale co zrobić [emoji1745]
Kochana liczy się jakość a nie ilość. Jesteś młoda więc będzie dobrze. U mnie było 16 ale stara już jestem i były do du.py@Brakujemiwiary Dziękuję ja czekam do jutra ile się zapłodni mam podobny wynik do Cb 10,choć Ty byłaś lepsza 11. Dziewczyna która leżała obok mnie, bardzo zresztą fajna, miała 16 chyba wpadnę w kompleksy. Doktor powiedział że 10 to nie jest zły wynik ale taki średni....
Od poczatky ciazy przytylam 10kg,co prawda na poczatku waga spadala a teraz waze 71kg!na ostatniej wizycie 68kg wiec....masakraOd dzis zero cukrow prostych i zero podjadania.Ide zaraz robi jogurt z platkami owsianymi i owocami.Cos zamiast slodyczy byc musihehehehhe to ile tyjesz na miesiac? Pamietasz ja tak mialam napoczatku a pozniej waga stanela a ostatnio nawet spadla wiem ze potrafisz sie racjonalnie odzywiac to napewno dasz rade Co dostalas na bakterie? U mnie zawsze po furaginum wszystko przechodzilo.
25+6tc.10kg na plusiea ile przytyłaś i w którym jesteś tc? ja już 5kg na plusie w 20.tc...niby w normie wg kalkulatorów; no ale lekko się już zaniepokoiłam; chyba nordic walking codziennie muszę zacząć - na razie planuję, ale waga już mnei coraz bardziej zaczyna motywować
Wg mnie 5t3d dzisiaj. Za tydzien powinno byc serduszko.Dziewczyny powiedzcie mi jak to się liczy w końcu. W jednych kalkulatorach wychodzi 5 a w innych 6 tydzień ,
Ostatnia miesiączkę miałam 30/01 , chce się zapisać na dzisiaj do lekarza ale nie wiem czy coś będzie widać ( chodzi mi o serduszko), dajcie proszę znać jak jest liczony tydzień ciąży
Jeżeli chromatyna jest uszkodzona powyżej 30-40% to sobie nie poradzą. Takie plemniki dyskwalifikują do in vitro.U kogo jestescie?
Wiesz z nasieniem to sobie oni poradza,bedzie slabe to i tak wylowia to co najlepsze,a o badaniu zarodkow bedzie pewno rozmawiac,jak juz one beda.Mysle ,ze nic straconego.
U mnie dokładnie tak samo heheA byłaś już u lekarza?Jak się w ogóle czujesz ?Wg mnie 5t3d dzisiaj. Za tydzien powinno byc serduszko.
Ja wiem, ze owulacja jest bo mam bóle pleców, brzucha i plamienia czasem są 1-2 dni. Mi ginekolog mówiła, ze czasem tak się zdarza. No jak dłużej będą się ciągnąć plamienia to raczej nie owulacja tylko niski progesteron np.Dziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]