Trzymam bardzo mocno. Wszystko będzie dobrze.W czwartek transfer @Evela.6 zapisz mnie proszę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pobrali 11 Osteocytow. Boże wyszlam z kliniki i się popłakałam Panie Boże spraw aby się udało
reklama
Riddikulus
Fanka BB :)
Piekny. Ja chciałam pierwsza literę od imienia dziecka plus jeden platek śniegu dla każdego straconego zarodka.Bolalo bardziej niz pierwszy, ale do wytrzymania. Choc taki jak Twój mogl faktycznie bolec dosc mocno [emoji38]Juz mam. Ale.ten nowy podoba mi sie o niebo bardziej.Wystarczy dobrze wybrac miejsce. Mnie pierwszy nie bolal wcale. Podobno najgorsze sa zebra.
Ja marzylam od lat, a odkad mam dzieci wiem, ze ich imiona, to cos co mi sie nie znudzi.
Nastepny juz bedzie bezimienny [emoji6]Zobacz załącznik 1245835
DziekujeTrzymam kciuki zeby się dało
Ja tez. Mialam problemy, żeby sobie zastrzyki robic przy stymulacji.Śliczne, ja tez bym chciała tatuaż ale się boje igieł
A co to za badania? Moge prosić o szczegóły?U nas też wina jest nasienie, lekarz jak zobaczył, że test Mar ig-g wyszedł 100 proce r to powiedział, że nie da się nic z tym zrobić.
Ja nie miałam żadnych odczuc. A byłam w ciąży bliźniaczej.Tak 5dniowy a ty. Wcale ci się nie dziwię że chcesz wcześniej zrobić. Ja pewnie też zrobię ale tylko dzień wcześniej. Jak się ogólnie czujesz? Ja mam od 3 dni dziwne skórze jajników czy to jakiś znak?
A ja mam dwa kociury. Chociaż marzy mi się pieseł.Też mam dwa psiury . Ale takie duuuuze. Marzy nam się przygarnąć jakiegoś małego kundelka . Tylko że, ani ja ani mój mąż, nie pojedziemy do schroniska, bo nie jesteśmy w stanie zmierzyć się z tyloma smutnymi oczami
Poka zdjęcie psiurów
Psy kocham ale Twojego wyniku juz nie. Przykro mi kochana. Przytulam...Za nami chodzi duży psiulek, ale póki co mieszkamy w bloku wiec ograniczamy się do podkolannikow
Dziadka Karolka (biało czarny) zasdoptowalam jeszcze przed poznaniem mojego męża i faktycznie wizyta w psim bidulu to nic fajnego....
Brzózka (na codzień Brzusława) - wzięta 10 kwietnia wiec wiecie ... znalazłam ja na OLX - wolontariuszka z podwarszawskiego schroniska wrzucała foty psów, a ze już była pandemia, to nam wyprowadzili psa przed bramę, i udało nam sir uniknąć spotkania z tymi wszystkimi pięknymi smutnymi oczami.
Ja to w ogóle jestem ultra za psami, bede na starosc jak Violetta Villas xd
a beta 0,1 mogę w końcu gorąca kąpiel sobie walnąc
wszystkim kobietom życzę miłego dnia i jeszcze więcej siły i samych sukcesów e każdej dziedzinie życia ! I pamiętajcie, dzień kobiet jest codziennie :* ja się dziś obłożyłam czekoladą, serami pleśniowym, winogronami i mam buzuna którego kolezanka przywiozła mi z Bieszczad, i to sobie dziś opyndzluję
Mi przy wysokiej becie nie wyszedł takze ja wierzę tylko w testy z krwi.Dziewczyny dziś ma 5 dpt i zrobiłam test, oczywiście wyszedł biały. Wiem, że jestem głupia bo to wcześnie, ale powiedzcie mi czy jeśli teraz rzeczywiście się nie udało to mogę podejść do następnego kriotransferu w kolejnym cyklu bez przerwy. Wtedy też się zaczyna estrofenem w 2 dzień cyklu czy to jakoś inaczej wygląda?
To gdzie ty pracujesz ze za zwolnienie płacą wiecej niz za pracę?Powiem Ci tak gdybym zaszla w 2 ciaze ide od razu na l4.Pi pierwsze unikam stresu w pracy -tez pracuje z ludzmi,po drugie mam wieksze wynagrodzenie o 1000zl na l4 niz jak pracowalam.Wiec i kasa tez przewaza.
Hej.
Dzisiaj sasiadka sie do mnie odezwała, żeby jej sukienkę ciążową zamówić. A ja oczywiscie łzy... Ciekawe czy kiedyś ogarne to na tyle zeby spokojnie podchodzić.
Miłego wieczoru.
Ostatnia edycja:
mala_Mi 80
Wiem wiem, że to bardzo dobry lekarz. Ale to straszne, że tak dużo wiemy i tak bardzo wszystkiego chcemy Ja już nie mam czasu na próby, i zdrowia psychicznego też już mi nie starczy dlatego chciałabym wszystko na 101%. Już nawet kasy nie liczę bo i tak teoretycznie jej nie mam.Ale to jest bardzo dobry lekarzdaj mu pracowac
Ja tez tak wpadalam do kliniki z planem .
Ale luzik, będę grzecz(sz)na, obiecuję
mala_Mi 80
Tak kochana, macie wszystkie rację. Trochę mi odbija więc muszę poluźnić gumkę w gaciachNajważniejsze że zaczynasz. Myślę ze lekarz wie co robi. Teraz będzie już tylko dobrze i innej opcji nie ma. Wiesz czasami mamy w głowie swój plan i konkretne wyobrażeniai jak coś wygląda trochę inaczej to się buntujemy. Ja tez taka jestem. Ale trzeba też wziąść pod uwagę ze pewnie pomogli w tej klinice nie jednej parze i wiedzą co robia
Paolaplo
Aktywna w BB
Ej....mocno Cie przytulam:*Piekny. Ja chciałam pierwsza literę od imienia dziecka plus jeden platek śniegu dla każdego straconego zarodka.
Dziekuje
Ja tez. Mialam problemy, żeby sobie zastrzyki robic przy stymulacji.
A co to za badania? Moge prosić o szczegóły?
Ja nie miałam żadnych odczuc. A byłam w ciąży bliźniaczej.
A ja mam dwa kociury. Chociaż marzy mi się pieseł.
Psy kocham ale Twojego wyniku juz nie. Przykro mi kochana. Przytulam...
Mi przy wysokiej becie nie wyszedł takze ja wierzę tylko w testy z krwi.
To gdzie ty pracujesz ze za zwolnienie płacą wiecej niz za pracę?
Hej.
Dzisiaj sasiadka sie do mnie odezwała, żeby jej sukienkę ciążową zamówić. A ja oczywiscie łzy... Ciekawe czy kiedyś ogarne to na tyle zeby spokojnie podchodzić.
Miłego wieczoru.
U mnie w pracy jest 13tka oraz na święta jakieś drobne.a do wynagrodzenia na l4 wlicza się wszystko co dostałam przez rok więc wychodzi ładna sumkaPiekny. Ja chciałam pierwsza literę od imienia dziecka plus jeden platek śniegu dla każdego straconego zarodka.
Dziekuje
Hej.
Miłego wieczoru.
Piekny. Ja chciałam pierwsza literę od imienia dziecka plus jeden platek śniegu dla każdego straconego zarodka.
Dziekuje
Hej.
Miłego wieczoru.
Ja też mialam problemy z zastrzykami, gdyby nie mój mąż to nic by z tego nie wyszło, tylko on mi robił....
Nie smutaj kochana.. Mam nadzieję że kiedyś ogarniesz sie z tym żalem i ze nie bedzie az tak bolało...
Tule mocno
Aduś16
Cześć Wam. Byłam dziś na wizycie z lekarzem tu w UK I jestem trochę w szoku..Jak na ten moment pozytywnym... otóż wizyta była aby omówić mój problem z szyjka w poprzedniej ciąży i ku memu zdziwieniu zaproponowała mi dwa rozwiązania, jedno założenie profilaktycznie szwu na szyjkę za 1 max 2 tygodnie... Nie spodziewałam się tego, druga opcja to monitorowanie szyjki co ileś tam tygodni i założenie szwu jeśli będzie się skracac.. Wybrałam pierwszą opcje, nie chce znow przechodzić tego co w ciąży z synem szew na CITO i większe ryzyko komplikacji i tego że spadnie. Założenie szwu nawet profilaktycznie niesie jakieś ryzyko za sobą i musiałam podpisać zgodę tj. Infekcja, krwawienie, przebicie worka owodniowego ale jest to bardzo male ryzyko. Większe będzie jeśli będą zmuszeni założyć na CITO.. mimo to nadal sie boje nawet tego niskiego ryzyka ale to jest najlepsza decyzja, sama doktor to potwierdziła i inny lekarz z którym to konsultowała.. Jutro poznam date zabiegu. Trzymajcie się
@Riddikulus
Jeśli chodzi o ten test Mar to u mnie w klinice jak na pierwszej wizycie zalacili mężowi badanie nasienia to w tym badaniu byl tez ten test. U jak lekarz zobaczył, że mąż ma 100% to powiedział, że nie ma większych szans na naturalną ciążę. Ten test to są przeciwciał w przeciwplemnikowe.
Jeśli chodzi o ten test Mar to u mnie w klinice jak na pierwszej wizycie zalacili mężowi badanie nasienia to w tym badaniu byl tez ten test. U jak lekarz zobaczył, że mąż ma 100% to powiedział, że nie ma większych szans na naturalną ciążę. Ten test to są przeciwciał w przeciwplemnikowe.
reklama
JestemMama!
@Wesoła_Aga kochana życzę Ci wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, spełnienia najskrytszych marzeń, szczególnie tego jednego najważniejszego Uśmiechu każdego dnia, dużo zdrówka szczęścia i radości Aby wszystko co złe omijało Cie szerokim Łukiem, a łzy które wypłyną z twych oczu były tylko i wyłącznie łzami szczęścia Sto lat
Podziel się: