reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Riddikulus
Jeśli chodzi o ten test Mar to u mnie w klinice jak na pierwszej wizycie zalacili mężowi badanie nasienia to w tym badaniu byl tez ten test. U jak lekarz zobaczył, że mąż ma 100% to powiedział, że nie ma większych na naturalną ciążę. Ten test to są przeciwciał w przeciwplemnikowe.
Ja nie kojarzę zeby moj luby mial coś więcej poza morgologia i fragmentacja. Zaraz wygoogluje to.
A sąsiadkę juz przepłakałam. Jak chciałam się z nią zaprzyjaźnić to ona na dystans mnie trzymała. A tu nagle wyskakuje z takim tematem... Ech.

reklama
Piekny. Ja chciałam pierwsza literę od imienia dziecka plus jeden platek śniegu dla każdego straconego zarodka.

Dziekuje 😘

Ja tez. Mialam problemy, żeby sobie zastrzyki robic przy stymulacji.

A co to za badania? Moge prosić o szczegóły?

Ja nie miałam żadnych odczuc. A byłam w ciąży bliźniaczej.

A ja mam dwa kociury. Chociaż marzy mi się pieseł.

Psy kocham ale Twojego wyniku juz nie. Przykro mi kochana. Przytulam...

Mi przy wysokiej becie nie wyszedł takze ja wierzę tylko w testy z krwi.

To gdzie ty pracujesz ze za zwolnienie płacą wiecej niz za pracę?

Hej.
Dzisiaj sasiadka sie do mnie odezwała, żeby jej sukienkę ciążową zamówić. A ja oczywiscie łzy... Ciekawe czy kiedyś ogarne to na tyle zeby spokojnie podchodzić.
Miłego wieczoru.
No i pewnie już wiesz, że chcę fotkę kociaków 😜. Ja też mam dwa koty, takie dwa buraski😊

Załączniki

• Screenshot_20210308-202048_Gallery.jpg
    Screenshot_20210308-202048_Gallery.jpg
    445,1 KB · Wyświetleń: 76
Cześć Wam. Byłam dziś na wizycie z lekarzem tu w UK I jestem trochę w szoku..Jak na ten moment pozytywnym... otóż wizyta była aby omówić mój problem z szyjka w poprzedniej ciąży i ku memu zdziwieniu zaproponowała mi dwa rozwiązania, jedno założenie profilaktycznie szwu na szyjkę za 1 max 2 tygodnie... Nie spodziewałam się tego, druga opcja to monitorowanie szyjki co ileś tam tygodni i założenie szwu jeśli będzie się skracac.. Wybrałam pierwszą opcje, nie chce znow przechodzić tego co w ciąży z synem szew na CITO i większe ryzyko komplikacji i tego że spadnie. Założenie szwu nawet profilaktycznie niesie jakieś ryzyko za sobą i musiałam podpisać zgodę tj. Infekcja, krwawienie, przebicie worka owodniowego ale jest to bardzo male ryzyko. Większe będzie jeśli będą zmuszeni założyć na CITO.. mimo to nadal sie boje nawet tego niskiego ryzyka ale to jest najlepsza decyzja, sama doktor to potwierdziła i inny lekarz z którym to konsultowała.. Jutro poznam date zabiegu. Trzymajcie się
A widzisz, jednak potrafili Cię czymś zaskoczyć 😜.

Ja nie kojarzę zeby moj luby mial coś więcej poza morgologia i fragmentacja. Zaraz wygoogluje to.
A sąsiadkę juz przepłakałam. Jak chciałam się z nią zaprzyjaźnić to ona na dystans mnie trzymała. A tu nagle wyskakuje z takim tematem... Ech.
U mnie w klinice robią chyba na pierwszej wizycie robia inne badania niż w innych klinikach bo u mnie tez podstawą jest ueroplazma i mykoplazma, a dziewczyny pisały, że u nich się nie wykonuje.

reklama
Do góry