reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128
Mnie tak wszystko ciśnie że najlepiej mi na golaska latać
Siedzę już grzecznie w domku i staram się nie szwendać bo jak gdzieś wyruszę to takie skurcze mnie łapią ze boje się że mała mi wyskoczy 🙈
Obserwuje właśnie przez okienko jak chłopy latają z kwiatkami do swoich kobitek 😀
Mój mi dziś jak na razie tylko rogala z czekolada podarował haha 😜

reklama
Dziewczyny czy Wam tez na początku dokuczały zmienne nastroje ? Mój mąż chyba tego nie wytrzyma, ciagle mu robię awantury i płacze 😡jak długo to u Was trwało ? Jestem po prostu ciagle wkur...na ehh
Ja nastrojow nie mialam wogole.Ciagle szczesliwa i zadowolona,moj maz ma raj😁nie dosc ze nie krzycze tylko szczesliwa to jeszcze mu peke rozne ciasta z nudow😄Nie placze wcale tylko jak mnie cos wzruszy to glebiej oddycham.Takze tak🙂

Ale masz fajnie 😌a w którym tyg jesteś? Na L4 jesteś?
25+5 tyg.Na l4 jestem praktycznie od 2 miesiaca poniewaz zle znosilam poczatki ciazy,co tu mowic dopiero od 6 mies.czuje sie dobrze.
Ja humory mialam przez 4 lata jak sie staralismy.Leki plus ciagle niepowodzenia skutkowalo tym ze bylam mega rozdrazniona nawet w pracy.Teraz prawdziwy aniol😇

reklama
W czwartek transfer @Evela.6 zapisz mnie proszę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pobrali 11 Osteocytow. Boże wyszlam z kliniki i się popłakałam [emoji85]Panie Boże spraw aby się udało [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Super wynik[emoji123] teraz odpocznij, nalej sobie czerwonego winka i relaksuj się do czwartku[emoji8]

Do góry