reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128
Mnie tak wszystko ciśnie że najlepiej mi na golaska latać
Siedzę już grzecznie w domku i staram się nie szwendać bo jak gdzieś wyruszę to takie skurcze mnie łapią ze boje się że mała mi wyskoczy 🙈
Obserwuje właśnie przez okienko jak chłopy latają z kwiatkami do swoich kobitek 😀
Mój mi dziś jak na razie tylko rogala z czekolada podarował haha 😜

reklama
Dziewczyny czy Wam tez na początku dokuczały zmienne nastroje ? Mój mąż chyba tego nie wytrzyma, ciagle mu robię awantury i płacze 😡jak długo to u Was trwało ? Jestem po prostu ciagle wkur...na ehh
Ja nastrojow nie mialam wogole.Ciagle szczesliwa i zadowolona,moj maz ma raj😁nie dosc ze nie krzycze tylko szczesliwa to jeszcze mu peke rozne ciasta z nudow😄Nie placze wcale tylko jak mnie cos wzruszy to glebiej oddycham.Takze tak🙂

Ale masz fajnie 😌a w którym tyg jesteś? Na L4 jesteś?
25+5 tyg.Na l4 jestem praktycznie od 2 miesiaca poniewaz zle znosilam poczatki ciazy,co tu mowic dopiero od 6 mies.czuje sie dobrze.
Ja humory mialam przez 4 lata jak sie staralismy.Leki plus ciagle niepowodzenia skutkowalo tym ze bylam mega rozdrazniona nawet w pracy.Teraz prawdziwy aniol😇

reklama
W czwartek transfer @Evela.6 zapisz mnie proszę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pobrali 11 Osteocytow. Boże wyszlam z kliniki i się popłakałam [emoji85]Panie Boże spraw aby się udało [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Super wynik[emoji123] teraz odpocznij, nalej sobie czerwonego winka i relaksuj się do czwartku[emoji8]

Do góry