reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja wczoraj caly dzien przespalam i jak wyjezdzali to sie nawet z nimi nie pozegnalam. Taki dzien wczoraj byl chyba bardzo niskie cisnienie. Co wstalam to mi glowa leciala i od razu zasypialam i cala noc tez przespalam ale czuje ze dzisiaj juz lepiej. Jak goscie byli to tez nic nie robilam tylko sie goscilam. Łukasz powiedzial Julce ze ma sie czuc jak u siebie i ona zapitalala a ja siedzialam i jadlam Nooooo serio nie mam juz sily, wieczorami przychodza mi dusznosci i sie wczesnie kalde i tak jazgot byl caly czas bo te ich male psy z naszymi chcialy dom rozsadzic. Dobrze ze juz pojechali ;) Dostalam od nich butelke dafi na porod 👍:-D:biggrin2: a dzisiaj dzien kobiet ;) Łukasz mowi ze to komunistyczne swieto. W sobote jeszcze bylam ostatni raz u laryngologa i lekarz nie mogl mi zrobic plukania bo ten moj duren zaczal mi z poczekalni pokazywac pana wolodyjoskiego - ta jego mimike - ja jak to widze to pekam ze smiechu ;) Pozniej kupilam sobie taki maly koszyczek truskawek i zaplacilam 30 zloty 😂😂😂 no ale co mialam zrobic jak tak mi sie chcialo ;) Byly pyszne ;) Dzisiaj o 20:30 na tvn24 wywiad Oprah z harry i megan chce ogladac ;) Teraz czekam na moja mama bo ma przyjechac na kawe. Ja juz sie ledwo tocze - chodze jak kaczka - dalej nie czuje chyba skurczy.
Tez będę oglądać
Przybij piątkę ze mnie też już mega kaczucha lub pingwin tak na boki się kołyszę 😁
Skurcze mam codziennie
Straszy mnie ta moja kobietka :o
Robię już wszystkie badania do szpitala bo coś czuje ze wcześniej mi niespodziankę zrobi
Jutro wizytuje u lekarza

reklama
Tez będę oglądać
Przybij piątkę ze mnie też już mega kaczucha lub pingwin tak na boki się kołyszę 😁
Skurcze mam codziennie
Straszy mnie ta moja kobietka :o
Robię już wszystkie badania do szpitala bo coś czuje ze wcześniej mi niespodziankę zrobi
Jutro wizytuje u lekarza
No ja pierdziele a ja dalej nie wiem czy mam skurcze czy ona tylko tak mnie depcze po pecherzu? Co to za badania masz zrobic? Ja myslalam ze juz wszystko mam - u mnie lekarz dopiero w pn za tydzien - booossszzzzeeee wszyscy wczesniej ode mnie ;)

tak ;) Ja juz spakowana i gotowa na cesarke - tylko lekarz sie wcale nie spieszy ;) Mi juz bardzo ciezko jest a tobie?
Czyli cesarka na 100%?
Twój będzie mógł kangurować zanim Cię wybudzą ?
U nas całe szczęście pozwolili
Oj tak mi tez ciężko bardzo ,waga robi swoje
Ile Natalka już waży wiesz ?
Ja jutro dam znać ile moja ,ciekawa jestem

Ale fajna nazwa, podkolanniki😂. To ja też bym chciała podkolannika😊.
Brzusława😂😍😂, jak ty to wymyśliłaś 😍. Kojarzy mi się z Gosławą Brzózką z książek "Szeptucha"😜 Może czytałaś? Fajna seria.
A psiurki masz śliczne, mają takie kochane mordki 😍.
A ja nie wiem o co chodzi z 10 kwietnia 🤔🤔🤔
Beta... No co tu powiedzieć 😔. Ja swój ostatni transfer miałam chyba w czerwcu, więc jestem trochę zdystansowana od tego stresu i przykrych przeżyć. Ale w pełni Cię rozumiem - przeżyłam 5 nieudanych transferów...
Najlepiej jak byś sobie popiła i wypłakała te wszystkie żale. Na chwilę pomoże ❤️. A potem z każdym dniem będziesz silniejsza, aż w końcu poczujesz się gotowa na kolejną próbę ❤️.
Nie czytałam tej książki, nawet o niej nie słyszałam, ale dopisuje do listy pozycji do poczytania :)
A 10 kwietnia to była katastrofa lotnicza w Smoleńsku za sprawą ruskich mgły i wlasnie brzozy...taki nasz mało nieśmieszny żart :D

popiję i popłacze, i może jeszcze tam wrócę! Biedna, piec nieudanych transferów.... podziwiam . Miłego dnia :*

😂 😂 😂 😂 😂 😂 tez chcialam jakis wstawic ale wiedzialam ze ty to zrobisz lepiej 😘😘😘 biegalas w niedzieleze swoimi psiorami? Natrafilas na jakas kupe żubra?
No od razu mi się skojarzyłaś z tym kotem 😂
Nie biegałam, bo u nas było mega zimno 🥶. A Placek pozwala mi teraz biegać tylko koło jeziora bo u nas jest dużo wilków i się boi że, w lesie wilki mogą mi psy zaatakować😱

o boziuniu kocham takie 💖💖💖💖 ja tez mam dwa kundelki. Ta gruba łaciata to Alutka a ten z uszami brazowy to Ozi a te obciete to ich i one spedzaja po 2 i pol godziny u fryzjera ;)
Jakie cudaki ! Grube laciate psy maja w sobie coś zabawnego 🤣 my wlasnie starego odchudzamy bo nam się jakiś wymknął spod kontroli, a ma chore serduszko i stawy wiec musi być troche bardziej fit ;) piękna Alutka i Ozi 😍
To są spaniele? Te psy „zewnętrzne” ?:D wulkany energii...

No ja pierdziele a ja dalej nie wiem czy mam skurcze czy ona tylko tak mnie depcze po pecherzu? Co to za badania masz zrobic? Ja myslalam ze juz wszystko mam - u mnie lekarz dopiero w pn za tydzien - booossszzzzeeee wszyscy wczesniej ode mnie ;)
Gbs,hbs,hiv,hcv,wr
Noi najświeższa morfologia i mocz wiadomo
Nie ma co się spieszyć za bardzo 😜hehe
Ktg już miałaś ?ja teraz co tydzień do terminu mam mieć

reklama
Do góry