reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja wczoraj caly dzien przespalam i jak wyjezdzali to sie nawet z nimi nie pozegnalam. Taki dzien wczoraj byl chyba bardzo niskie cisnienie. Co wstalam to mi glowa leciala i od razu zasypialam i cala noc tez przespalam ale czuje ze dzisiaj juz lepiej. Jak goscie byli to tez nic nie robilam tylko sie goscilam. Łukasz powiedzial Julce ze ma sie czuc jak u siebie i ona zapitalala a ja siedzialam i jadlam Nooooo serio nie mam juz sily, wieczorami przychodza mi dusznosci i sie wczesnie kalde i tak jazgot byl caly czas bo te ich male psy z naszymi chcialy dom rozsadzic. Dobrze ze juz pojechali ;) Dostalam od nich butelke dafi na porod 👍:-D:biggrin2: a dzisiaj dzien kobiet ;) Łukasz mowi ze to komunistyczne swieto. W sobote jeszcze bylam ostatni raz u laryngologa i lekarz nie mogl mi zrobic plukania bo ten moj duren zaczal mi z poczekalni pokazywac pana wolodyjoskiego - ta jego mimike - ja jak to widze to pekam ze smiechu ;) Pozniej kupilam sobie taki maly koszyczek truskawek i zaplacilam 30 zloty 😂😂😂 no ale co mialam zrobic jak tak mi sie chcialo ;) Byly pyszne ;) Dzisiaj o 20:30 na tvn24 wywiad Oprah z harry i megan chce ogladac ;) Teraz czekam na moja mama bo ma przyjechac na kawe. Ja juz sie ledwo tocze - chodze jak kaczka - dalej nie czuje chyba skurczy.
Tez będę oglądać
Przybij piątkę ze mnie też już mega kaczucha lub pingwin tak na boki się kołyszę 😁
Skurcze mam codziennie
Straszy mnie ta moja kobietka :o
Robię już wszystkie badania do szpitala bo coś czuje ze wcześniej mi niespodziankę zrobi
Jutro wizytuje u lekarza

reklama
Tez będę oglądać
Przybij piątkę ze mnie też już mega kaczucha lub pingwin tak na boki się kołyszę 😁
Skurcze mam codziennie
Straszy mnie ta moja kobietka :o
Robię już wszystkie badania do szpitala bo coś czuje ze wcześniej mi niespodziankę zrobi
Jutro wizytuje u lekarza
No ja pierdziele a ja dalej nie wiem czy mam skurcze czy ona tylko tak mnie depcze po pecherzu? Co to za badania masz zrobic? Ja myslalam ze juz wszystko mam - u mnie lekarz dopiero w pn za tydzien - booossszzzzeeee wszyscy wczesniej ode mnie ;)

tak ;) Ja juz spakowana i gotowa na cesarke - tylko lekarz sie wcale nie spieszy ;) Mi juz bardzo ciezko jest a tobie?
Czyli cesarka na 100%?
Twój będzie mógł kangurować zanim Cię wybudzą ?
U nas całe szczęście pozwolili
Oj tak mi tez ciężko bardzo ,waga robi swoje
Ile Natalka już waży wiesz ?
Ja jutro dam znać ile moja ,ciekawa jestem

Ale fajna nazwa, podkolanniki😂. To ja też bym chciała podkolannika😊.
Brzusława😂😍😂, jak ty to wymyśliłaś 😍. Kojarzy mi się z Gosławą Brzózką z książek "Szeptucha"😜 Może czytałaś? Fajna seria.
A psiurki masz śliczne, mają takie kochane mordki 😍.
A ja nie wiem o co chodzi z 10 kwietnia 🤔🤔🤔
Beta... No co tu powiedzieć 😔. Ja swój ostatni transfer miałam chyba w czerwcu, więc jestem trochę zdystansowana od tego stresu i przykrych przeżyć. Ale w pełni Cię rozumiem - przeżyłam 5 nieudanych transferów...
Najlepiej jak byś sobie popiła i wypłakała te wszystkie żale. Na chwilę pomoże ❤️. A potem z każdym dniem będziesz silniejsza, aż w końcu poczujesz się gotowa na kolejną próbę ❤️.
Nie czytałam tej książki, nawet o niej nie słyszałam, ale dopisuje do listy pozycji do poczytania :)
A 10 kwietnia to była katastrofa lotnicza w Smoleńsku za sprawą ruskich mgły i wlasnie brzozy...taki nasz mało nieśmieszny żart :D

popiję i popłacze, i może jeszcze tam wrócę! Biedna, piec nieudanych transferów.... podziwiam . Miłego dnia :*

😂 😂 😂 😂 😂 😂 tez chcialam jakis wstawic ale wiedzialam ze ty to zrobisz lepiej 😘😘😘 biegalas w niedzieleze swoimi psiorami? Natrafilas na jakas kupe żubra?
No od razu mi się skojarzyłaś z tym kotem 😂
Nie biegałam, bo u nas było mega zimno 🥶. A Placek pozwala mi teraz biegać tylko koło jeziora bo u nas jest dużo wilków i się boi że, w lesie wilki mogą mi psy zaatakować😱

o boziuniu kocham takie 💖💖💖💖 ja tez mam dwa kundelki. Ta gruba łaciata to Alutka a ten z uszami brazowy to Ozi a te obciete to ich i one spedzaja po 2 i pol godziny u fryzjera ;)
Jakie cudaki ! Grube laciate psy maja w sobie coś zabawnego 🤣 my wlasnie starego odchudzamy bo nam się jakiś wymknął spod kontroli, a ma chore serduszko i stawy wiec musi być troche bardziej fit ;) piękna Alutka i Ozi 😍
To są spaniele? Te psy „zewnętrzne” ?:D wulkany energii...

No ja pierdziele a ja dalej nie wiem czy mam skurcze czy ona tylko tak mnie depcze po pecherzu? Co to za badania masz zrobic? Ja myslalam ze juz wszystko mam - u mnie lekarz dopiero w pn za tydzien - booossszzzzeeee wszyscy wczesniej ode mnie ;)
Gbs,hbs,hiv,hcv,wr
Noi najświeższa morfologia i mocz wiadomo
Nie ma co się spieszyć za bardzo 😜hehe
Ktg już miałaś ?ja teraz co tydzień do terminu mam mieć

reklama
Do góry