klaudiaanita
Fanka BB :)
Tez będę oglądaćJa wczoraj caly dzien przespalam i jak wyjezdzali to sie nawet z nimi nie pozegnalam. Taki dzien wczoraj byl chyba bardzo niskie cisnienie. Co wstalam to mi glowa leciala i od razu zasypialam i cala noc tez przespalam ale czuje ze dzisiaj juz lepiej. Jak goscie byli to tez nic nie robilam tylko sie goscilam. Łukasz powiedzial Julce ze ma sie czuc jak u siebie i ona zapitalala a ja siedzialam i jadlam Nooooo serio nie mam juz sily, wieczorami przychodza mi dusznosci i sie wczesnie kalde i tak jazgot byl caly czas bo te ich male psy z naszymi chcialy dom rozsadzic. Dobrze ze juz pojechali Dostalam od nich butelke dafi na porod a dzisiaj dzien kobiet Łukasz mowi ze to komunistyczne swieto. W sobote jeszcze bylam ostatni raz u laryngologa i lekarz nie mogl mi zrobic plukania bo ten moj duren zaczal mi z poczekalni pokazywac pana wolodyjoskiego - ta jego mimike - ja jak to widze to pekam ze smiechu Pozniej kupilam sobie taki maly koszyczek truskawek i zaplacilam 30 zloty no ale co mialam zrobic jak tak mi sie chcialo Byly pyszne Dzisiaj o 20:30 na tvn24 wywiad Oprah z harry i megan chce ogladac Teraz czekam na moja mama bo ma przyjechac na kawe. Ja juz sie ledwo tocze - chodze jak kaczka - dalej nie czuje chyba skurczy.
Przybij piątkę ze mnie też już mega kaczucha lub pingwin tak na boki się kołyszę
Skurcze mam codziennie
Straszy mnie ta moja kobietka
Robię już wszystkie badania do szpitala bo coś czuje ze wcześniej mi niespodziankę zrobi
Jutro wizytuje u lekarza