reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A mam nawet dwa, kundeleczki :) ale jeden to już psi dziadek i musiałam go choć jeszcze raz zabrać nad morze :)
Też mam dwa psiury 😊. Ale takie duuuuze. Marzy nam się przygarnąć jakiegoś małego kundelka 😊. Tylko że, ani ja ani mój mąż, nie pojedziemy do schroniska, bo nie jesteśmy w stanie zmierzyć się z tyloma smutnymi oczami 😔
Poka zdjęcie psiurów😊

reklama
Przeciez wysylalam ci kiedys zdjecia ;) To sa te dwa małe biały i czarny - A Ozinek przez dwa dni nie chcial az jesc z tej podniety, nawet jak mu kielbaske pokrojona probowalam wcisnac to plul ;) Jak pojechali to byl taki zmeczony ze nawet nie chcial z nami siedziec tylko poszedl do innego pokoju sam i tam sie polozyl na lozko ;) Dzisiaj juz glupieje ;) Ten orzechowiec byl bardzo dobry - Łukasz mowi ze teraz bede go robic ;) ale tak jak pisalam z dwocj spodow ;) Balam sie ze beda chceli zostac dluzej bo Julka zmienila prace i ma wolne do 01.04. Jasiek sie uparl zeby spac w Natalkowym pokoiku i ja juz bylam troche zazdrosna ale musialam to ukrywac 😂 😂 😂 no niech ona sie juz urodzi - te koncowki ciazy sa trudne ;) Ja pojechalam znowu do laryngologa w sobote rano obudzilam sie z czarnym jezykiem :o😢:( wyobrazasz sobie moja panike jak to zobaczylam ;) Lekarz powiedzial ze te bakterie teraz wychodza i osadza sie na jezyku taki normalny osad ale jak sie dzien wczesniej zezre cale wiadro borowek a rano poprawi kawa to z bialego osadu robi sie czarny ;) Dostalam do smarowania jakis daktarin - booossszzeeeeczy ja kiedys z tego wyjde?
Ty jesteś niemożliwa😂. Jak to byłaś zazdrosna 😂. Chociaż w sumie... Też bym była 😂
Ja muszę orzechowca zrobić na roczek mojego chrześniaka. Ale siostra ma orzechów nadlubac bo mnie to wnerwia niesamowicie.
Idę dziś na pocztę 😘

Też mam dwa psiury 😊. Ale takie duuuuze. Marzy nam się przygarnąć jakiegoś małego kundelka 😊. Tylko że, ani ja ani mój mąż, nie pojedziemy do schroniska, bo nie jesteśmy w stanie zmierzyć się z tyloma smutnymi oczami 😔
Poka zdjęcie psiurów😊
Za nami chodzi duży psiulek, ale póki co mieszkamy w bloku wiec ograniczamy się do podkolannikow ;)
Dziadka Karolka (biało czarny) zasdoptowalam jeszcze przed poznaniem mojego męża i faktycznie wizyta w psim bidulu to nic fajnego....
Brzózka (na codzień Brzusława) - wzięta 10 kwietnia wiec wiecie 🤣... znalazłam ja na OLX - wolontariuszka z podwarszawskiego schroniska wrzucała foty psów, a ze już była pandemia, to nam wyprowadzili psa przed bramę, i udało nam sir uniknąć spotkania z tymi wszystkimi pięknymi smutnymi oczami.
Ja to w ogóle jestem ultra za psami, bede na starosc jak Violetta Villas xd

a beta 0,1 ;) mogę w końcu gorąca kąpiel sobie walnąc :p

wszystkim kobietom życzę miłego dnia i jeszcze więcej siły i samych sukcesów e każdej dziedzinie życia ! I pamiętajcie, dzień kobiet jest codziennie ;):* ja się dziś obłożyłam czekoladą, serami pleśniowym, winogronami i mam buzuna którego kolezanka przywiozła mi z Bieszczad, i to sobie dziś opyndzluję :p

Załączniki

• 64180AEF-4000-41CC-B243-577B3EACF878.jpeg
    64180AEF-4000-41CC-B243-577B3EACF878.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 72
Ty jesteś niemożliwa😂. Jak to byłaś zazdrosna 😂. Chociaż w sumie... Też bym była 😂
Ja muszę orzechowca zrobić na roczek mojego chrześniaka. Ale siostra ma orzechów nadlubac bo mnie to wnerwia niesamowicie.
Idę dziś na pocztę 😘
OOOOOO poczekaj jeszcze chwilke to bedziesz miala tak samo jak ja - ja nawet nie lubie jak o niej mowia. Lukasza brat powiedzial do Jaska ze oni sobie wezme Natalke a my dostaniemy Jaska to sie usmiechalam tymi swoimi zebiskami od ucha do ucha a w srodku przykurcz - moze dlatego jezyk sie czarny zrobil 😂 😂 😂 i pewnie az zyly czerwone w oczach sie zrobily 👍:biggrin2:daj sobie spokoj z ta poczta ;) skup sie teeraz na sobie i na swojej glowie - ja to dopiero bede prrzezywc twoj transfer ;) w sobote mni sie caly czas @Ananasowa93 snila - ile ona pozniej ode mnie miala transfer. Oby tylko malenka szybko dochodzila do siebie ;)

Za nami chodzi duży psiulek, ale póki co mieszkamy w bloku wiec ograniczamy się do podkolannikow ;)
Dziadka Karolka (biało czarny) zasdoptowalam jeszcze przed poznaniem mojego męża i faktycznie wizyta w psim bidulu to nic fajnego....
Brzózka (na codzień Brzusława) - wzięta 10 kwietnia wiec wiecie 🤣... znalazłam ja na OLX - wolontariuszka z podwarszawskiego schroniska wrzucała foty psów, a ze już była pandemia, to nam wyprowadzili psa przed bramę, i udało nam sir uniknąć spotkania z tymi wszystkimi pięknymi smutnymi oczami.

wszystkim kobietom życzę miłego dnia i jeszcze więcej siły i samych sukcesów e każdej dziedzinie życia ! I pamiętajcie, dzień kobiet jest codziennie ;):* ja się dziś obłożyłam czekoladą, serami pleśniowym, winogronami i mam buzuna którego kolezanka przywiozła mi z Bieszczad, i to sobie dziś opyndzluję :p
Ale fajna nazwa, podkolanniki😂. To ja też bym chciała podkolannika😊.
Brzusława😂😍😂, jak ty to wymyśliłaś 😍. Kojarzy mi się z Gosławą Brzózką z książek "Szeptucha"😜 Może czytałaś? Fajna seria.
A psiurki masz śliczne, mają takie kochane mordki 😍.
A ja nie wiem o co chodzi z 10 kwietnia 🤔🤔🤔
Beta... No co tu powiedzieć 😔. Ja swój ostatni transfer miałam chyba w czerwcu, więc jestem trochę zdystansowana od tego stresu i przykrych przeżyć. Ale w pełni Cię rozumiem - przeżyłam 5 nieudanych transferów...
Najlepiej jak byś sobie popiła i wypłakała te wszystkie żale. Na chwilę pomoże ❤️. A potem z każdym dniem będziesz silniejsza, aż w końcu poczujesz się gotowa na kolejną próbę ❤️.

o boziuniu kocham takie 💖💖💖💖 ja tez mam dwa kundelki. Ta gruba łaciata to Alutka a ten z uszami brazowy to Ozi a te obciete to ich i one spedzaja po 2 i pol godziny u fryzjera ;)

Załączniki

• 20200710_225300.jpg
    20200710_225300.jpg
    114,7 KB · Wyświetleń: 69
  • 20200710_225333.jpg
    20200710_225333.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 72
  • d.jpg
    d.jpg
    393,9 KB · Wyświetleń: 71
  • e.jpg
    e.jpg
    351,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
OOOOOO poczekaj jeszcze chwilke to bedziesz miala tak samo jak ja - ja nawet nie lubie jak o niej mowia. Lukasza brat powiedzial do Jaska ze oni sobie wezme Natalke a my dostaniemy Jaska to sie usmiechalam tymi swoimi zebiskami od ucha do ucha a w srodku przykurcz - moze dlatego jezyk sie czarny zrobil 😂 😂 😂 i pewnie az zyly czerwone w oczach sie zrobily 👍:biggrin2:daj sobie spokoj z ta poczta ;) skup sie teeraz na sobie i na swojej glowie - ja to dopiero bede prrzezywc twoj transfer ;) w sobote mni sie caly czas @Ananasowa93 snila - ile ona pozniej ode mnie miala transfer. Oby tylko malenka szybko dochodzila do siebie ;)
Wiem jak się usmiechalas😂😂😂. Mam Twoje zdjęcie 😂
Uwielbiam memy 😍

Załączniki

• Kot_Cheshire.jpg
    Kot_Cheshire.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 52
Do góry