reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A mam nawet dwa, kundeleczki :) ale jeden to już psi dziadek i musiałam go choć jeszcze raz zabrać nad morze :)
Też mam dwa psiury 😊. Ale takie duuuuze. Marzy nam się przygarnąć jakiegoś małego kundelka 😊. Tylko że, ani ja ani mój mąż, nie pojedziemy do schroniska, bo nie jesteśmy w stanie zmierzyć się z tyloma smutnymi oczami 😔
Poka zdjęcie psiurów😊

reklama
Przeciez wysylalam ci kiedys zdjecia ;) To sa te dwa małe biały i czarny - A Ozinek przez dwa dni nie chcial az jesc z tej podniety, nawet jak mu kielbaske pokrojona probowalam wcisnac to plul ;) Jak pojechali to byl taki zmeczony ze nawet nie chcial z nami siedziec tylko poszedl do innego pokoju sam i tam sie polozyl na lozko ;) Dzisiaj juz glupieje ;) Ten orzechowiec byl bardzo dobry - Łukasz mowi ze teraz bede go robic ;) ale tak jak pisalam z dwocj spodow ;) Balam sie ze beda chceli zostac dluzej bo Julka zmienila prace i ma wolne do 01.04. Jasiek sie uparl zeby spac w Natalkowym pokoiku i ja juz bylam troche zazdrosna ale musialam to ukrywac 😂 😂 😂 no niech ona sie juz urodzi - te koncowki ciazy sa trudne ;) Ja pojechalam znowu do laryngologa w sobote rano obudzilam sie z czarnym jezykiem :o😢:( wyobrazasz sobie moja panike jak to zobaczylam ;) Lekarz powiedzial ze te bakterie teraz wychodza i osadza sie na jezyku taki normalny osad ale jak sie dzien wczesniej zezre cale wiadro borowek a rano poprawi kawa to z bialego osadu robi sie czarny ;) Dostalam do smarowania jakis daktarin - booossszzeeeeczy ja kiedys z tego wyjde?
Ty jesteś niemożliwa😂. Jak to byłaś zazdrosna 😂. Chociaż w sumie... Też bym była 😂
Ja muszę orzechowca zrobić na roczek mojego chrześniaka. Ale siostra ma orzechów nadlubac bo mnie to wnerwia niesamowicie.
Idę dziś na pocztę 😘

Też mam dwa psiury 😊. Ale takie duuuuze. Marzy nam się przygarnąć jakiegoś małego kundelka 😊. Tylko że, ani ja ani mój mąż, nie pojedziemy do schroniska, bo nie jesteśmy w stanie zmierzyć się z tyloma smutnymi oczami 😔
Poka zdjęcie psiurów😊
Za nami chodzi duży psiulek, ale póki co mieszkamy w bloku wiec ograniczamy się do podkolannikow ;)
Dziadka Karolka (biało czarny) zasdoptowalam jeszcze przed poznaniem mojego męża i faktycznie wizyta w psim bidulu to nic fajnego....
Brzózka (na codzień Brzusława) - wzięta 10 kwietnia wiec wiecie 🤣... znalazłam ja na OLX - wolontariuszka z podwarszawskiego schroniska wrzucała foty psów, a ze już była pandemia, to nam wyprowadzili psa przed bramę, i udało nam sir uniknąć spotkania z tymi wszystkimi pięknymi smutnymi oczami.
Ja to w ogóle jestem ultra za psami, bede na starosc jak Violetta Villas xd

a beta 0,1 ;) mogę w końcu gorąca kąpiel sobie walnąc :p

wszystkim kobietom życzę miłego dnia i jeszcze więcej siły i samych sukcesów e każdej dziedzinie życia ! I pamiętajcie, dzień kobiet jest codziennie ;):* ja się dziś obłożyłam czekoladą, serami pleśniowym, winogronami i mam buzuna którego kolezanka przywiozła mi z Bieszczad, i to sobie dziś opyndzluję :p

Załączniki

• 64180AEF-4000-41CC-B243-577B3EACF878.jpeg
    64180AEF-4000-41CC-B243-577B3EACF878.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 78
Ty jesteś niemożliwa😂. Jak to byłaś zazdrosna 😂. Chociaż w sumie... Też bym była 😂
Ja muszę orzechowca zrobić na roczek mojego chrześniaka. Ale siostra ma orzechów nadlubac bo mnie to wnerwia niesamowicie.
Idę dziś na pocztę 😘
OOOOOO poczekaj jeszcze chwilke to bedziesz miala tak samo jak ja - ja nawet nie lubie jak o niej mowia. Lukasza brat powiedzial do Jaska ze oni sobie wezme Natalke a my dostaniemy Jaska to sie usmiechalam tymi swoimi zebiskami od ucha do ucha a w srodku przykurcz - moze dlatego jezyk sie czarny zrobil 😂 😂 😂 i pewnie az zyly czerwone w oczach sie zrobily 👍:biggrin2:daj sobie spokoj z ta poczta ;) skup sie teeraz na sobie i na swojej glowie - ja to dopiero bede prrzezywc twoj transfer ;) w sobote mni sie caly czas @Ananasowa93 snila - ile ona pozniej ode mnie miala transfer. Oby tylko malenka szybko dochodzila do siebie ;)

Za nami chodzi duży psiulek, ale póki co mieszkamy w bloku wiec ograniczamy się do podkolannikow ;)
Dziadka Karolka (biało czarny) zasdoptowalam jeszcze przed poznaniem mojego męża i faktycznie wizyta w psim bidulu to nic fajnego....
Brzózka (na codzień Brzusława) - wzięta 10 kwietnia wiec wiecie 🤣... znalazłam ja na OLX - wolontariuszka z podwarszawskiego schroniska wrzucała foty psów, a ze już była pandemia, to nam wyprowadzili psa przed bramę, i udało nam sir uniknąć spotkania z tymi wszystkimi pięknymi smutnymi oczami.

wszystkim kobietom życzę miłego dnia i jeszcze więcej siły i samych sukcesów e każdej dziedzinie życia ! I pamiętajcie, dzień kobiet jest codziennie ;):* ja się dziś obłożyłam czekoladą, serami pleśniowym, winogronami i mam buzuna którego kolezanka przywiozła mi z Bieszczad, i to sobie dziś opyndzluję :p
Ale fajna nazwa, podkolanniki😂. To ja też bym chciała podkolannika😊.
Brzusława😂😍😂, jak ty to wymyśliłaś 😍. Kojarzy mi się z Gosławą Brzózką z książek "Szeptucha"😜 Może czytałaś? Fajna seria.
A psiurki masz śliczne, mają takie kochane mordki 😍.
A ja nie wiem o co chodzi z 10 kwietnia 🤔🤔🤔
Beta... No co tu powiedzieć 😔. Ja swój ostatni transfer miałam chyba w czerwcu, więc jestem trochę zdystansowana od tego stresu i przykrych przeżyć. Ale w pełni Cię rozumiem - przeżyłam 5 nieudanych transferów...
Najlepiej jak byś sobie popiła i wypłakała te wszystkie żale. Na chwilę pomoże ❤️. A potem z każdym dniem będziesz silniejsza, aż w końcu poczujesz się gotowa na kolejną próbę ❤️.

o boziuniu kocham takie 💖💖💖💖 ja tez mam dwa kundelki. Ta gruba łaciata to Alutka a ten z uszami brazowy to Ozi a te obciete to ich i one spedzaja po 2 i pol godziny u fryzjera ;)

Załączniki

• 20200710_225300.jpg
    20200710_225300.jpg
    114,7 KB · Wyświetleń: 74
  • 20200710_225333.jpg
    20200710_225333.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 78
  • d.jpg
    d.jpg
    393,9 KB · Wyświetleń: 79
  • e.jpg
    e.jpg
    351,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
OOOOOO poczekaj jeszcze chwilke to bedziesz miala tak samo jak ja - ja nawet nie lubie jak o niej mowia. Lukasza brat powiedzial do Jaska ze oni sobie wezme Natalke a my dostaniemy Jaska to sie usmiechalam tymi swoimi zebiskami od ucha do ucha a w srodku przykurcz - moze dlatego jezyk sie czarny zrobil 😂 😂 😂 i pewnie az zyly czerwone w oczach sie zrobily 👍:biggrin2:daj sobie spokoj z ta poczta ;) skup sie teeraz na sobie i na swojej glowie - ja to dopiero bede prrzezywc twoj transfer ;) w sobote mni sie caly czas @Ananasowa93 snila - ile ona pozniej ode mnie miala transfer. Oby tylko malenka szybko dochodzila do siebie ;)
Wiem jak się usmiechalas😂😂😂. Mam Twoje zdjęcie 😂
Uwielbiam memy 😍

Załączniki

• Kot_Cheshire.jpg
    Kot_Cheshire.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 58
Do góry