reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja wczoraj caly dzien przespalam i jak wyjezdzali to sie nawet z nimi nie pozegnalam. Taki dzien wczoraj byl chyba bardzo niskie cisnienie. Co wstalam to mi glowa leciala i od razu zasypialam i cala noc tez przespalam ale czuje ze dzisiaj juz lepiej. Jak goscie byli to tez nic nie robilam tylko sie goscilam. Łukasz powiedzial Julce ze ma sie czuc jak u siebie i ona zapitalala a ja siedzialam i jadlam :o Nooooo serio nie mam juz sily, wieczorami przychodza mi dusznosci i sie wczesnie kalde i tak jazgot byl caly czas bo te ich male psy z naszymi chcialy dom rozsadzic. Dobrze ze juz pojechali ;) Dostalam od nich butelke dafi na porod 👍:-D:biggrin2: a dzisiaj dzien kobiet ;) Łukasz mowi ze to komunistyczne swieto. W sobote jeszcze bylam ostatni raz u laryngologa i lekarz nie mogl mi zrobic plukania bo ten moj duren zaczal mi z poczekalni pokazywac pana wolodyjoskiego - ta jego mimike - ja jak to widze to pekam ze smiechu ;) Pozniej kupilam sobie taki maly koszyczek truskawek i zaplacilam 30 zloty 😂😂😂 no ale co mialam zrobic jak tak mi sie chcialo ;) Byly pyszne ;) Dzisiaj o 20:30 na tvn24 wywiad Oprah z harry i megan chce ogladac ;) Teraz czekam na moja mama bo ma przyjechac na kawe. Ja juz sie ledwo tocze - chodze jak kaczka - dalej nie czuje chyba skurczy.
Oka, zaspokoilas w zupełności moją ciekawość 😂
To oni ile mają psów? Jednego czy dwa?

reklama
Dziewczyny mam info z kliniki.
Wyglada to tak.
10 oocytow pobrali, z czego jedna komórka niedojrzała, jedna zdegenerowana, 8 dojarzalych. Zgodnie z ustawa mogli zapłodnić 6 i 6 sie tez prawidłowo zapłodniła... w środę kolejne wieści ...
No to, aby pięknie się zarodeczki rozwijały ✊

Oka, zaspokoilas w zupełności moją ciekawość 😂
To oni ile mają psów? Jednego czy dwa?
Przeciez wysylalam ci kiedys zdjecia ;) To sa te dwa małe biały i czarny - A Ozinek przez dwa dni nie chcial az jesc z tej podniety, nawet jak mu kielbaske pokrojona probowalam wcisnac to plul ;) Jak pojechali to byl taki zmeczony ze nawet nie chcial z nami siedziec tylko poszedl do innego pokoju sam i tam sie polozyl na lozko ;) Dzisiaj juz glupieje ;) Ten orzechowiec byl bardzo dobry - Łukasz mowi ze teraz bede go robic ;) ale tak jak pisalam z dwoch spodow ;) Balam sie ze beda chceli zostac dluzej bo Julka zmienila prace i ma wolne do 01.04. Jasiek sie uparl zeby spac w Natalkowym pokoiku i ja juz bylam troche zazdrosna ale musialam to ukrywac 😂 😂 😂 no niech ona sie juz urodzi - te koncowki ciazy sa trudne ;) Ja pojechalam znowu do laryngologa w sobote rano obudzilam sie z czarnym jezykiem :o😢:( wyobrazasz sobie moja panike jak to zobaczylam ;) Lekarz powiedzial ze te bakterie teraz wychodza i osadza sie na jezyku taki normalny osad ale jak sie dzien wczesniej zezre cale wiadro borowek a rano poprawi kawa to z bialego osadu robi sie czarny ;) Dostalam do smarowania jakis daktarin - booossszzeeeeczy ja kiedys z tego wyjde?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam info z kliniki.
Wyglada to tak.
10 oocytow pobrali, z czego jedna komórka niedojrzała, jedna zdegenerowana, 8 dojarzalych. Zgodnie z ustawa mogli zapłodnić 6 i 6 sie tez prawidłowo zapłodniła... w środę kolejne wieści ...
Super wynik [emoji123] będą z tego dzieci [emoji6][emoji3590]

reklama
Do góry