reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak to odstawilas?
Moje tankuja 3 razy w nocy,wszelkie proby odstawienia koncza sie mega rykiem.
Musze do ogarnac do wrzesnia,bo juz wogole spac nie bede🤣
Moja jeszcze karmiona piersią i już od dobrych dwóch miesięcy nie pije mleka w nocy. Po prostu przestałam reagować na jej kręcenie się, w końcu przestała i mam luz. Podobnie zrobiłam z synem, tyle że on protestował , tłumaczyłam "cycki śpią" wstają jak będzie dzień , no i budził się latem o 5 😂😂😂 ale lepsze to niż 10 razy w ciągu nocy.

reklama
Tak szczerze to powiem Ci ze nie, wiem co mnie czeka jutro. A to ile pobiorą jajcow ile będzie dojrzałych itp. To już na to na takim etapie nie mam. Wpływu. Chódz nie no jak bym. Się stresowała to mogło by to źle wypynac.... Zreszta po terapii jaka przeszłam staram. Się ogólnie nie stresować. A myśleć pozytywnie... I jak na razie mi to wychodzi ☺️ trzymam kciuki za piątkowy transfer który będzie udany ✊✊✊✊✊✊
Dawaj znac od razu jak tylko będziesz mogła ❣️✊bedą piękne jajca 🥰

Dziewczyny jeśli któraś używa prolutex i luteinus to w jednej warszawskiej aptece można te leki kupić w super cenie. Ja teraz zapłaciłam 350 zł mniej niż jakbym kupowała u siebie, a to leki na 2 tygodnie tylko. Prolutex cena 129 zł, luteinus 99, apteka na Starczynskiego.

Jak to odstawilas?
Moje tankuja 3 razy w nocy,wszelkie proby odstawienia koncza sie mega rykiem.
Musze do ogarnac do wrzesnia,bo juz wogole spac nie bede[emoji1787]
Podaje w nocy butelke. Obecnie karmie piersia tylko na noc i nad ranem. Choc chyba karmienie na noc juz odstawie w tym tygodniu. Moja sie nie buntuje, bo do butelki jest przywyczajona. A ze piersi dostaje.mniej to nie znaczy, ze mniej sie tulimy, bo jak chce z mama spac to spi. Tyle ze wtulona we mnie, ale ze smokiem [emoji4]

A gdzie robisz i jaki? Ja nigdy się nie zdecydowalam na tatuaż jakoś mi nie po drodze aczkolwiek u kogoś mi się podobają [emoji7][emoji3059] Aniu miałam już kiedyś pytać ale tak mi głupio było w sumie nie moja spawa ale dlaczego miałaś pół roku przerwy w pracy? Ma to związek z terapią? Oczywiście jeśli nie chcesz to nie musisz odpowiadać [emoji8][emoji3590]
Pokazałam w kolejnych postach.
A drugie pytanie to chyba nie do mnie [emoji38]

Podaje w nocy butelke. Obecnie karmie piersia tylko na noc i nad ranem. Choc chyba karmienie na noc juz odstawie w tym tygodniu. Moja sie nie buntuje, bo do butelki jest przywyczajona. A ze piersi dostaje.mniej to nie znaczy, ze mniej sie tulimy, bo jak chce z mama spac to spi. Tyle ze wtulona we mnie, ale ze smokiem [emoji4]
Moje tez sa przyzwyczajone i to az za mocno.Gorzej ze jak L zaczyna wyc to Z . tez sie budzi i jest jazda .Ale juz zeszlam z 6 miarek na 4 wiec jeszcze troche i woda bedzie .

reklama
Moje tez sa przyzwyczajone i to az za mocno.Gorzej ze jak L zaczyna wyc to Z . tez sie budzi i jest jazda .Ale juz zeszlam z 6 miarek na 4 wiec jeszcze troche i woda bedzie .
Aaa w sensie, ze rezygnujesz z nocnego karmienia?
Ja ze starsza zrobilam to jak miala 16 miesięcy. W pt po prostu jak sie obudzila na karmienie - podalam wode, byl placz, krzyk, zlosc. Wiec przytulalam, spiewalam, cichalam, uspokajalam, mowilam, ze mleczko spi. Trwalo to 2h i zasnela.
W sobote w nocy to samo trwalo 15min. W niedziele obudzila sie, powiedzialam, ze mleko spi i poszla spac.
I tyle, karmienie nocne sie skonczylo.

Do góry