reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak jutro o 8 punkcja. A jutro czego sie po zabiegu dowiem ?
U mnie w klinice było tak, ze po przebudzeniu lekarz pisał Ci na kartce ile pęcherzyków nakłuł i pobrał płyn. Po 4h dzwonił embriolog i mówił, ile komórek było w MII czyli dojrzałych, MI czyli miedojrzalych, GV- zdegenerowanych i czasem jeden - dwa pecherzyki puste są - bez komórki. W skrócie ile poszło do zapłodnienia. Mocno mocno trzymam kciuki :-)

Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia ❤️ Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Jeszcze raz proszę kto może niech pomodli się za Nasza kruszynkę ❤️
Jezus Maryj....aaaaaaa !!!! Nie wierze !!!! Kochana napewno bedzie dobrze - nie jest taka malutka ;) Dacie rade - ty jestes twardzioch to i coreczka napewno silna ;)

Jutro sie okaże co naprawdę w moim kurniku jest ;)
A ze podbrzusze mnie bolało dzisiaj w południe ze łamało mnie w pół to kolejny czarny scenariusz podpowiada mi ze juz jajca popękały [emoji23][emoji23][emoji2356]
Też miałam takie myśli[emoji85] to chyba normalne, takie wkręcanie sobie heheh

Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia ❤️ Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Kochana duzo siły dla was.Jestem sercem z Wami i kruszynka

Musimy walczyć !!!!
Dużo zdrówka dla Marysi. Niech szybciutko rośnie. Trzymajcie się dziewczyny ❤🙏😘

Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia [emoji3590] Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
Musimy walczyć !!!!
Jeszcze raz proszę kto może niech pomodli się za Nasza kruszynkę [emoji3590]
Ale wiadomość! Kochana dużo zdrówka dla Was a Wasza Marysia niech będzie silna wojowniczka jak do tej pory [emoji3590]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry