reklama
motylek24
Fanka BB :)
Nie wiem, coś zjeb. Może za późno punkcja.Dziewczyny, a powiedzcie mi, bo do tej pory nie wiem jak to z tym estradiolemu mnie było . Dlaczego mój był 4400 a tylko 4 dojrzałe komórki?
Justi92
Ja mam jarmuz, koktajlowki i też chyba będę sądzić fasolkę szparagowa żółta, ogórki i cukinię zastanawiam się jeszcze nad sałatąTeraz robię sadzonki pomidorów. A tak to mam marchew, ziemniaki młode (mamuśka sobie wymyśliła ) buraki, fasolkę szparagowa, groszek, rzodkiew, pietruszkę, cukinię, Zielona fasolę. Por, i seler... I co tam jeszcze znajdę w sklepie
Będzie dobrze musi być, nie potrzebnie się tylko stresujemy na zapas a to przecież szkodzi jajcą...Ehh ja tu sie bałam ze z takim amh to będzie hiperka a wyszło jak wyszło...
dziękuje za dobre słowo.. takie wsparcie bardzo potrzebne
Ile bym dala żeby spać do 12 ja od 8 na nogach... Ale chwilowo przerwa w sprzątaniu bo paznokcie sobie robię, a co muszę mieć chwile dla siebie
Też muszę dzisiaj robić, ale nie cierpię tego klientką uwielbiam robić a jak mam sama sobie to szewskiej pasji dostaje
Apsolutnie! Właśnie wróciłam do łóżka muszę jeszcze tyle zrobić w domu ale jestem dzisiaj bez sił.. Niemoc psychiczną i fizyczna mnie ogarnęłyWhaaaat . I nie masz odleżyn
Justi92
Ja mam jarmuz, koktajlowki i też chyba będę sądzić fasolkę szparagowa żółta, ogórki i cukinię zastanawiam się jeszcze nad sałatąTeraz robię sadzonki pomidorów. A tak to mam marchew, ziemniaki młode (mamuśka sobie wymyśliła ) buraki, fasolkę szparagowa, groszek, rzodkiew, pietruszkę, cukinię, Zielona fasolę. Por, i seler... I co tam jeszcze znajdę w sklepie
Będzie dobrze musi być, nie potrzebnie się tylko stresujemy na zapas a to przecież szkodzi jajcą...Ehh ja tu sie bałam ze z takim amh to będzie hiperka a wyszło jak wyszło...
dziękuje za dobre słowo.. takie wsparcie bardzo potrzebne
Ile bym dala żeby spać do 12 ja od 8 na nogach... Ale chwilowo przerwa w sprzątaniu bo paznokcie sobie robię, a co muszę mieć chwile dla siebie
Też muszę dzisiaj robić, ale nie cierpię tego klientką uwielbiam robić a jak mam sama sobie to szewskiej pasji dostaje
Apsolutnie! Właśnie wróciłam do łóżka muszę jeszcze tyle zrobić w domu ale jestem dzisiaj bez sił.. Niemoc psychiczną i fizyczna mnie ogarnęłyWhaaaat . I nie masz odleżyn
Jedna z stymulacji 16 komórek pobranych, ale dojrzałych tylko 6. Ogółem było ok bo program zakładał tylko 6. Zapłodniły się trzy komórki z czego powstała 1 blastocysta - gra właśnie na kompie:-).A ja mam tylko 12... patrząc na to co piszesz to wyglada ze na końcu drogi nie zostanie nic
Po latach kolejna stymulacja 19 komórek z czego tylko 7 dojrzałych z czego zapłodnilo się 6 komórek i było 5 blastocyst. Ciąży brak.
Od nowa procedura 19 komórek z czego 16 dojrzałych, 8 się zapłodnilo i 8 powstało blastocyst. Bliźniaki w brzuszku i 6 czeka. Nie ma reguł ;-) może być mnóstwo komórek ale słabych, albo tylko jedna, ale dobra :-)
Ananasowa93
Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Jeszcze raz proszę kto może niech pomodli się za Nasza kruszynkę
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
A jakie jednostki?Dziewczyny, a powiedzcie mi, bo do tej pory nie wiem jak to z tym estradiolem u mnie było . Dlaczego mój był 4400 a tylko 4 dojrzałe komórki?
Trzymacie się!! I rośnijcie zdrowo ;-) w szpitalu szybko takie maluchy dochodzą do siebie :-)Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
Musimy walczyć !!!!
Z jednej strony-gratuluje❤z drugiej trzymam kciuki za Twoja coreczke.Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
Musimy walczyć !!!!
Badz silna dla swojej Marysi.
reklama
Słuchaj Ty jeszcze nie wiesz czy to była najgorsza stymulacja w twoim życiu. Stymulacja z moim synem, mimo ze była tylko 1 blastocysta była jedną z najlepszych bo zakończyła się ciążą. CzasemRacja, porozmawiaj z lekarzem i nie daj się zbyć. Coś tu ewidentnie nie gra .
Moja styczniowa stymulacja została zrypana i straciłam tylko kasę . Ciągle nie mogę się z tym pogodzić. Na usg cały czas było widać 10-12 ładnych pęcherzyków i estradiol przed ovitrelem miałam 4400, pobrano tylko 6 komorek bo 7-ma była zdegenerowana a dojrzałych tylko 4. Lekarz ciągle powtarzał że będzie ok 10 pięknych komórek a wyszło, że to była moja najgorsza stymulacja, mimo faszerowania się miesiącami lekami i suplami . Tak że, przygotuj się na wszystko bo lekarze potrafią zjebać stymulację a my ponosimy ogromne koszty .
Nie chcę cię dołować, tylko weź swojego lekarza w obroty - ja tego nie zrobiłam i potem był płacz
masz tak, ze po PGD masz na 4 blastki 0 poprawnych zarodków, a czasem jest 1 i to jest właśnie ten:-) Ty jeszcze nie wiesz
Podziel się: