reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Upsss, coś mi nie pyklo 🤣🤣🤣🤣🙈 ja mojemu zamiast herbatki to walizki spokuje 🙈 Boze zawsze się zastanawiałam. Jak. To możliwe że trafiłam. Na taki unikat że. Nawet jak chory to nie pisnie, robi wszystko... Tak było do tej pory 🤦‍♀️ przy tych oskrzelach mam. Ochotę go spakować i powiedzieć żeby wrócił jak będzie zdrowy... Przecież on już wczoraj 3 razy pisał testament 🤦‍♀️ dziś od rana też mi mówi co mam robić w razie jego śmierci 🤦‍♀️
Tacy są faceci im starsi tym bardziej dziecinni 🥴 weź mu przynieś ziemię w doniczkach i powiedz żeby włożył wnie nogi co by się zaczoł przyzwyczajać 🤣🤣🤣

Cześć.
Załamałam sie... estradiol ledwo tysiąc... fakt badanie przed ovitrelle ale to chyba nie ma znaczenia.... chyba nie będę miała żadnych zarodków 😞😞😞
Dziewczyny a tak w sprawie tego estrafiolu mam jutro badanie jakie są zakresy referencyjne? Jaki wynik byłby satysfakcjonujący?

Protokół krotki. Od 2 dc menopur 75, gonal 150.
I tak przez 5 dni pozniej doszedł na trzy dni cerotide przy dalszej kontynuacji gonal i menopur. I na usg widac 12 pęcherzyków po Ok 21 mm każdy a estradiol dupa 🤷‍♀️
Jak widać każdy organizm reaguje inaczej. Jesteś dzień krócej stymulowana a AMH mamy podobne bo ja w maju tamtego roku mialam 4,66 a dawki leków miałyśmy podobne. Nawet takie same... Trzymam kciuki aby jak najwięcej było dojrzałych i aby się udało ✊✊✊✊✊✊ nie smuc się proszę 😘❤️ będzie dobrze, wierzę w to ❤️✊✊✊✊

Tacy są faceci im starsi tym bardziej dziecinni 🥴 weź mu przynieś ziemię w doniczkach i powiedz żeby włożył wnie nogi co by się zaczoł przyzwyczajać 🤣🤣🤣

Dziewczyny a tak w sprawie tego estrafiolu mam jutro badanie jakie są zakresy referencyjne? Jaki wynik byłby satysfakcjonujący?
Kurde na to nie wpadłam 🤣🤣🤣🤣🙈 jak jeszcze raz będzie mówił że umiera i że chce testament napisać to mu przyniosę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 akurat kupiłam ostatnio bo muszę zacząć sadzonki robić na dzialke 😍😍😍😍 więc mam ziemi w domu pod dostatkiem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

@Brakujemiwiary a co będziesz sądzić na działkę?

@fredka84 gdzie Cię wsiąkło? Coś zamilkłaś, znowu poszłaś wyzywać się na swoim? Czy pięc ciacho?
Teraz robię sadzonki pomidorów. A tak to mam marchew, ziemniaki młode (mamuśka sobie wymyśliła 🙈) buraki, fasolkę szparagowa, groszek, rzodkiew, pietruszkę, cukinię, Zielona fasolę. Por, i seler... I co tam jeszcze znajdę w sklepie 🙈

Znalazłam że piszą że faza owulacyjna: 41-398< wiec @Mimi89 myślę że nie powinnaś się martwić 1000 to chyba ładny wynik?
@Brakujemiwiary wręcz mu również kwiatka i powiedz żeby powąchał go od dołu-niech zobaczy co go czeka 😁
Taki wynik ładny przy normalnej owulacji a nie przy teoretycznie 12 dojrzałych pęcherzykach ...
zobaczę co mi jutro lekarz powie. Nie wiem czy jest sens z tskim wynikiem podchodzić do punkcji ?

reklama
Taki wynik ładny przy normalnej owulacji a nie przy teoretycznie 12 dojrzałych pęcherzykach ...
zobaczę co mi jutro lekarz powie. Nie wiem czy jest sens z tskim wynikiem podchodzić do punkcji ?
Owszem jest, kochana może się kazać ze będziesz miec 3 piękne blastki. Albo 4 🤔 głową do góry, ja wierzę ze będzie dobrze 😘😘😘❤️

Do góry