reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Upsss, coś mi nie pyklo 🤣🤣🤣🤣🙈 ja mojemu zamiast herbatki to walizki spokuje 🙈 Boze zawsze się zastanawiałam. Jak. To możliwe że trafiłam. Na taki unikat że. Nawet jak chory to nie pisnie, robi wszystko... Tak było do tej pory 🤦‍♀️ przy tych oskrzelach mam. Ochotę go spakować i powiedzieć żeby wrócił jak będzie zdrowy... Przecież on już wczoraj 3 razy pisał testament 🤦‍♀️ dziś od rana też mi mówi co mam robić w razie jego śmierci 🤦‍♀️
Tacy są faceci im starsi tym bardziej dziecinni 🥴 weź mu przynieś ziemię w doniczkach i powiedz żeby włożył wnie nogi co by się zaczoł przyzwyczajać 🤣🤣🤣

Cześć.
Załamałam sie... estradiol ledwo tysiąc... fakt badanie przed ovitrelle ale to chyba nie ma znaczenia.... chyba nie będę miała żadnych zarodków 😞😞😞
Dziewczyny a tak w sprawie tego estrafiolu mam jutro badanie jakie są zakresy referencyjne? Jaki wynik byłby satysfakcjonujący?

Protokół krotki. Od 2 dc menopur 75, gonal 150.
I tak przez 5 dni pozniej doszedł na trzy dni cerotide przy dalszej kontynuacji gonal i menopur. I na usg widac 12 pęcherzyków po Ok 21 mm każdy a estradiol dupa 🤷‍♀️
Jak widać każdy organizm reaguje inaczej. Jesteś dzień krócej stymulowana a AMH mamy podobne bo ja w maju tamtego roku mialam 4,66 a dawki leków miałyśmy podobne. Nawet takie same... Trzymam kciuki aby jak najwięcej było dojrzałych i aby się udało ✊✊✊✊✊✊ nie smuc się proszę 😘❤️ będzie dobrze, wierzę w to ❤️✊✊✊✊

Tacy są faceci im starsi tym bardziej dziecinni 🥴 weź mu przynieś ziemię w doniczkach i powiedz żeby włożył wnie nogi co by się zaczoł przyzwyczajać 🤣🤣🤣

Dziewczyny a tak w sprawie tego estrafiolu mam jutro badanie jakie są zakresy referencyjne? Jaki wynik byłby satysfakcjonujący?
Kurde na to nie wpadłam 🤣🤣🤣🤣🙈 jak jeszcze raz będzie mówił że umiera i że chce testament napisać to mu przyniosę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 akurat kupiłam ostatnio bo muszę zacząć sadzonki robić na dzialke 😍😍😍😍 więc mam ziemi w domu pod dostatkiem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

@Brakujemiwiary a co będziesz sądzić na działkę?

@fredka84 gdzie Cię wsiąkło? Coś zamilkłaś, znowu poszłaś wyzywać się na swoim? Czy pięc ciacho?
Teraz robię sadzonki pomidorów. A tak to mam marchew, ziemniaki młode (mamuśka sobie wymyśliła 🙈) buraki, fasolkę szparagowa, groszek, rzodkiew, pietruszkę, cukinię, Zielona fasolę. Por, i seler... I co tam jeszcze znajdę w sklepie 🙈

Znalazłam że piszą że faza owulacyjna: 41-398< wiec @Mimi89 myślę że nie powinnaś się martwić 1000 to chyba ładny wynik?
@Brakujemiwiary wręcz mu również kwiatka i powiedz żeby powąchał go od dołu-niech zobaczy co go czeka 😁
Taki wynik ładny przy normalnej owulacji a nie przy teoretycznie 12 dojrzałych pęcherzykach ...
zobaczę co mi jutro lekarz powie. Nie wiem czy jest sens z tskim wynikiem podchodzić do punkcji ?

reklama
Taki wynik ładny przy normalnej owulacji a nie przy teoretycznie 12 dojrzałych pęcherzykach ...
zobaczę co mi jutro lekarz powie. Nie wiem czy jest sens z tskim wynikiem podchodzić do punkcji ?
Owszem jest, kochana może się kazać ze będziesz miec 3 piękne blastki. Albo 4 🤔 głową do góry, ja wierzę ze będzie dobrze 😘😘😘❤️

Do góry