reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. Sprzedam leki, które mi pozostały:

Profertil 40 tabl. 60 zł z przesyłką (08/2021)
Orgalutran 1 szt. 70 zł z przesyłką (07/2022)

reklama
A jakie ty dawki leków brałaś? Bo ja mam takie AMH i 37l po pierszej stymulacji miałam 23 z czego 17 dojrzałych komórek. Nigdy potem nie podali mi takich dawek hormonow jak te 5 lat temu, wtedy AMH 8. Coś mam przeczucie, ze albo AMH zbadane na innych odczynnikach, albo przesadzili z dawkami leków. A zapladniasz 25 komórek? To twoje pierwsze in vitro?
to moja druga stymulacja, w pierwszej mialam na pocxatku bemfole 150 a potem 225 ale bylo duzo niedojrzalych plus czesc sie zle zaplodnila, teraz od poczatku dali mi 225 ale chyba nie spodziewali sie reakcji takiej. chcialabym miec kilka zarodkow bo robie badania genetyczne ze wzgledu na powracajace porononia. moj doktor powiedzial ze nie liczy na wiecej nic 2-3 zdrowe zarodki na 8 blastek. zobaczymy ile dotrwa, cudow sie nie spodziewam bo napewno jakosc bardzo spadla z iloscia

Będzie dobrze, zobaczysz;*** tulę:)

Ja to się dziewczyny dziś tego wyniku nie doczekam...a jak nie dziś, to dopiero w poniedziałek.jutro jadę rano na pobranie do novum, po dwóch godzinach się wyjaśni sprawa, nie wiem czemu na to od razu nie wpadłam 🙈
@Gonia0605 pusc paluszki :*
Mogłaś od razu do kliniki jechać.. Albo do alabu. Tam też po kilku godzinach wynik...

Dziękuję dziewczyny, za te kilka dni największego wsparcia jakie dostałam kiedykolwiek w trakcie tej nierównej walki o dziecko. Na razie się od Was wyłączę, na nic bym się tu nie zdała ;) wszystkim życzę jak najlepiej, zasługujecie na wszystko co najlepsze! Dbajcie o siebie, dziękuję Wam raz jeszcze za każde słowo <3

reklama
Mogłaś od razu do kliniki jechać.. Albo do alabu. Tam też po kilku godzinach wynik...
Właśnie w Alabie robiłam, no ale niestety trochę im to zajęło ;)
Nic nie czujesz, bo jeszcze to do Ciebie nie dotarło... Żal przyjdzie... A potem akceptacja...
Jak to pasujesz? Nie masz już zarodków?
mam zarodki, niemal najgorszej klasy, ale na razie nie będę po nie wracać. Może jeszcze kiedyś zbiorę na to siłę, wiem, że niektóre z Was są tak silne, że się nie poddają, ale ja już po prostu nie mogę, ja nie jestem też taka silna. Wiem też, że życie żadnej z was nie jest usłane różami (co najwyżej jest usrane), ale moje mi od trzech lat daje tylko w dupę na każdym kroku, nie tylko na polu niepłodności. Więc już starczy, ustaliłam też z psychiatrą, żeby na razie nie brnąć w to już dalej i pozwolić głowie wrócić do zdrowia

Do góry