reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czekasz czekasz i poczekasz, bo ja dalej w kolejce siedzę i czekam i nie wiem czy zdążę przed 22 się dostać 🥴... Ja Ci mówiłam o kapuście 😁 chciałabym Cię Kochana podnieść na duchu ale sama jestem w dole i coraz. Mocniej się w niego wkopuje- ale wiesz co zrobimy po punkcji? Zadzwonię do Cb na skypa i na pijemy się drinka razem ❤️
Jak to jeszcze czekasz 😱😱😱😱
Kochana muszę Cie zmartwić jak alkoholu nie pije 🤣🤣🤣🤭🙈 seriooo 3 razy w roku jak się napije to święto.(czerwiec, styczeń i maj nie ta kolejność ale co tam 🤣🤣🤣🤣🙈) Moje urodziny , męża i szwagra i szwagierki. (ten sam dzień 🙈) i to tak delikatnie 🙈chociaż nie z tobą się napije ❤️ to będzie 4 raz w roku 🤣🤣🤣🙈 dawaj znać. Az spać nie pójdę aby w końcu się doczekać ❤️❤️❤️❤️

reklama
Sporo wspólnego mamy😉 niedrożne jajowody, partnerów o tym samym imieniu i z tego co piszesz to mają podobne charaktery😂😂😂 u nas było podobnie z organizacją to ja organizowałam i mówiłam co teraz robimy, nie mam mu tego za złe poprostu ktoś musi tym sterować😅 pierwszy raz się przy nim to się poryczalam jak beta była poniżej zera, wyłam pół dnia aż biedak nie wiedział co ze mną zrobic😉 ale po nocy przychodzi dzień, nowe możliwości nowa siła 😉
No ipodobny termin porodu chyba tez mamy ;) Wiadomo skad u ciebie niedrozność? Ja w wieku 20 lat przebylam zapalenie przydatkow wiec chyba od tego. Paskudna przypadlosc - nie daje zadnych objawow a tyle zlego narobi ;(

To był mrozak, pierwszy swiezak się tez nie przyjal. Niech się mrożą mrozaki i sobie leżą, moje ciało i głowa już nie zniosą więcej porażek. Trzymajcie sie kochane, trzymam za was kciuki
Daj sobie trochę czasu. Odpocznij, odreaguj, przezyj żałobę... A potem wroc i walcz. Warto, wierz mi.
Trzymaj sie cieplo.[emoji171]

reklama
Do góry