reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To był mrozak, pierwszy swiezak się tez nie przyjal. Niech się mrożą mrozaki i sobie leżą, moje ciało i głowa już nie zniosą więcej porażek. Trzymajcie sie kochane, trzymam za was kciuki
jejku przepraszak zle zrozumialam, tak jak dziewczyny mowia teraz odpocznij daj sobie czas i zobaczysz za jakis czas. invitro jest bezlitosne wiem... mega niesprawiedlowe to wszystko

reklama
@Paolaplo jestem z Tb serduszkiem ❤️ wyrycz się to pomoże (nie wiele ale zawsze) najgorzej tłamsić to w sobie masz prawo do swoich emocji ❤️❤️❤️ teraz może za w czasu ale pamiętaj że nadzieja zawsze umiera ostat4jeszvzr jest mrozak 💪warto o niego powalczyć ❤️❤️❤️
@Brakujemiwiary ja nadal czekam 🙉 jak się uda punkcją to mam miesiac laby na % nie piłam od 7miesiecy więc będę bardzo ale to bardzoo ekonomiczna 😁🤪 a jak tak wg masz na imię?

No ipodobny termin porodu chyba tez mamy ;) Wiadomo skad u ciebie niedrozność? Ja w wieku 20 lat przebylam zapalenie przydatkow wiec chyba od tego. Paskudna przypadlosc - nie daje zadnych objawow a tyle zlego narobi ;(
A tak u mnie termin za tydzień a u Ciebie z tego co czytałam to tez cc pod koniec marca 😊 u mnie raczej endometrioza, torbiele mialam usuwane i zrosty.

38 ale do zaplodniemia poszlo 25, musze brac heparyne i diostinex teraz bo jest bardzo duze ryzyko hiperki. moj doktor myslal ze bedzie ok 20. troche sie boje ze stymulacja byla skopana:( zobaczrmy ile ostanie sie do 5 doby
A jakie ty dawki leków brałaś? Bo ja mam takie AMH i 37l po pierszej stymulacji miałam 23 z czego 17 dojrzałych komórek. Nigdy potem nie podali mi takich dawek hormonow jak te 5 lat temu, wtedy AMH 8. Coś mam przeczucie, ze albo AMH zbadane na innych odczynnikach, albo przesadzili z dawkami leków. A zapladniasz 25 komórek? To twoje pierwsze in vitro?

To był mrozak, pierwszy swiezak się tez nie przyjal. Niech się mrożą mrozaki i sobie leżą, moje ciało i głowa już nie zniosą więcej porażek. Trzymajcie sie kochane, trzymam za was kciuki
Ja tez odpuściłam na rok i wróciłam po resztę zarodków później bo potrzebowałam dystansu.

@Paolaplo jestem z Tb serduszkiem ❤️ wyrycz się to pomoże (nie wiele ale zawsze) najgorzej tłamsić to w sobie masz prawo do swoich emocji ❤️❤️❤️ teraz może za w czasu ale pamiętaj że nadzieja zawsze umiera ostat4jeszvzr jest mrozak 💪warto o niego powalczyć ❤️❤️❤️
@Brakujemiwiary ja nadal czekam 🙉 jak się uda punkcją to mam miesiac laby na % nie piłam od 7miesiecy więc będę bardzo ale to bardzoo ekonomiczna 😁🤪 a jak tak wg masz na imię?
Anka 😉

reklama
Do góry