reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To był mrozak, pierwszy swiezak się tez nie przyjal. Niech się mrożą mrozaki i sobie leżą, moje ciało i głowa już nie zniosą więcej porażek. Trzymajcie sie kochane, trzymam za was kciuki
jejku przepraszak zle zrozumialam, tak jak dziewczyny mowia teraz odpocznij daj sobie czas i zobaczysz za jakis czas. invitro jest bezlitosne wiem... mega niesprawiedlowe to wszystko

reklama
@Paolaplo jestem z Tb serduszkiem ❤️ wyrycz się to pomoże (nie wiele ale zawsze) najgorzej tłamsić to w sobie masz prawo do swoich emocji ❤️❤️❤️ teraz może za w czasu ale pamiętaj że nadzieja zawsze umiera ostat4jeszvzr jest mrozak 💪warto o niego powalczyć ❤️❤️❤️
@Brakujemiwiary ja nadal czekam 🙉 jak się uda punkcją to mam miesiac laby na % nie piłam od 7miesiecy więc będę bardzo ale to bardzoo ekonomiczna 😁🤪 a jak tak wg masz na imię?

No ipodobny termin porodu chyba tez mamy ;) Wiadomo skad u ciebie niedrozność? Ja w wieku 20 lat przebylam zapalenie przydatkow wiec chyba od tego. Paskudna przypadlosc - nie daje zadnych objawow a tyle zlego narobi ;(
A tak u mnie termin za tydzień a u Ciebie z tego co czytałam to tez cc pod koniec marca 😊 u mnie raczej endometrioza, torbiele mialam usuwane i zrosty.

38 ale do zaplodniemia poszlo 25, musze brac heparyne i diostinex teraz bo jest bardzo duze ryzyko hiperki. moj doktor myslal ze bedzie ok 20. troche sie boje ze stymulacja byla skopana:( zobaczrmy ile ostanie sie do 5 doby
A jakie ty dawki leków brałaś? Bo ja mam takie AMH i 37l po pierszej stymulacji miałam 23 z czego 17 dojrzałych komórek. Nigdy potem nie podali mi takich dawek hormonow jak te 5 lat temu, wtedy AMH 8. Coś mam przeczucie, ze albo AMH zbadane na innych odczynnikach, albo przesadzili z dawkami leków. A zapladniasz 25 komórek? To twoje pierwsze in vitro?

To był mrozak, pierwszy swiezak się tez nie przyjal. Niech się mrożą mrozaki i sobie leżą, moje ciało i głowa już nie zniosą więcej porażek. Trzymajcie sie kochane, trzymam za was kciuki
Ja tez odpuściłam na rok i wróciłam po resztę zarodków później bo potrzebowałam dystansu.

@Paolaplo jestem z Tb serduszkiem ❤️ wyrycz się to pomoże (nie wiele ale zawsze) najgorzej tłamsić to w sobie masz prawo do swoich emocji ❤️❤️❤️ teraz może za w czasu ale pamiętaj że nadzieja zawsze umiera ostat4jeszvzr jest mrozak 💪warto o niego powalczyć ❤️❤️❤️
@Brakujemiwiary ja nadal czekam 🙉 jak się uda punkcją to mam miesiac laby na % nie piłam od 7miesiecy więc będę bardzo ale to bardzoo ekonomiczna 😁🤪 a jak tak wg masz na imię?
Anka 😉

reklama
Do góry