jejku przepraszak zle zrozumialam, tak jak dziewczyny mowia teraz odpocznij daj sobie czas i zobaczysz za jakis czas. invitro jest bezlitosne wiem... mega niesprawiedlowe to wszystkoTo był mrozak, pierwszy swiezak się tez nie przyjal. Niech się mrożą mrozaki i sobie leżą, moje ciało i głowa już nie zniosą więcej porażek. Trzymajcie sie kochane, trzymam za was kciuki
reklama
Justi92
Fanka BB :)
@Paolaplo jestem z Tb serduszkiem wyrycz się to pomoże (nie wiele ale zawsze) najgorzej tłamsić to w sobie masz prawo do swoich emocji teraz może za w czasu ale pamiętaj że nadzieja zawsze umiera ostat4jeszvzr jest mrozak warto o niego powalczyć
@Brakujemiwiary ja nadal czekam jak się uda punkcją to mam miesiac laby na % nie piłam od 7miesiecy więc będę bardzo ale to bardzoo ekonomiczna a jak tak wg masz na imię?
@Brakujemiwiary ja nadal czekam jak się uda punkcją to mam miesiac laby na % nie piłam od 7miesiecy więc będę bardzo ale to bardzoo ekonomiczna a jak tak wg masz na imię?
Niedługo mama
A tak u mnie termin za tydzień a u Ciebie z tego co czytałam to tez cc pod koniec marca u mnie raczej endometrioza, torbiele mialam usuwane i zrosty.No ipodobny termin porodu chyba tez mamy Wiadomo skad u ciebie niedrozność? Ja w wieku 20 lat przebylam zapalenie przydatkow wiec chyba od tego. Paskudna przypadlosc - nie daje zadnych objawow a tyle zlego narobi ;(
A jakie ty dawki leków brałaś? Bo ja mam takie AMH i 37l po pierszej stymulacji miałam 23 z czego 17 dojrzałych komórek. Nigdy potem nie podali mi takich dawek hormonow jak te 5 lat temu, wtedy AMH 8. Coś mam przeczucie, ze albo AMH zbadane na innych odczynnikach, albo przesadzili z dawkami leków. A zapladniasz 25 komórek? To twoje pierwsze in vitro?38 ale do zaplodniemia poszlo 25, musze brac heparyne i diostinex teraz bo jest bardzo duze ryzyko hiperki. moj doktor myslal ze bedzie ok 20. troche sie boje ze stymulacja byla skopana zobaczrmy ile ostanie sie do 5 doby
Ja tez odpuściłam na rok i wróciłam po resztę zarodków później bo potrzebowałam dystansu.To był mrozak, pierwszy swiezak się tez nie przyjal. Niech się mrożą mrozaki i sobie leżą, moje ciało i głowa już nie zniosą więcej porażek. Trzymajcie sie kochane, trzymam za was kciuki
Evela.6
Eh... Przykro mi [emoji3525]Beta 0,4 to by było na tyle
Ale nie poddawaj się... Odpocznij , nazbieraj sił i walcz dalej! Ściskam Cię mocno [emoji3590]
JestemMama!
Anka@Paolaplo jestem z Tb serduszkiem wyrycz się to pomoże (nie wiele ale zawsze) najgorzej tłamsić to w sobie masz prawo do swoich emocji teraz może za w czasu ale pamiętaj że nadzieja zawsze umiera ostat4jeszvzr jest mrozak warto o niego powalczyć
Justi92
@Brakujemiwiary Justyna miło mi
Przede mną jeszcze 2 osoby ciekawe czy mnie przyjmie
reklama
JestemMama!
mi również miło z niecierpliwością czekam na wieści musi przyjąć nie ma wyjścia boziu i ty tyle tam siedzisz, jesyem po prostu w szoku seriooo@Brakujemiwiary Justyna miło mi
Podziel się: