reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

W sumie teraz mialam dawkę 225. Wcześniej stymulowana byłam dawka 200 i sama stymulacja trwała długo więc lekarz od razu teraz dał większą.
Maksimum jest chyba 300 - menopuru. Ważne, żeby ładne zarodki były :-) a im mniej komórek tym lepszej jakości. Czekamy na punkcję ;-)

reklama
fajnie ze Ci pomoglo mam nadzieje ze tez sie uchronie ja puki co leze glowmie i duzo pije. staram sie jesc kurczaczka. AMH ok 5 niby duzo na moj wiek bo w styczniu skonczine 37 lat. chyba lekarze nigdt nie wiedza do konca jsk organizm zaaraguje. u mnie juz 6 odpadlo z tyvh 25, ale najwiekszy odsiew podejrzewam w dobie 5 bedzie. ile u Ciebie dotrwalo?
Mam takie samo Amh a dzisiaj potwierdził lekarz na usg ze mam koło 12 tych dominujących pęcherzyków... jednak każdy organizm inny. Trzymam mocno kciuki żeby jajeczka ładnie sie zaplodly a ty odpoczywaj i jak dziewczyny radzą dużo pij ❣️❣️

Maksimum jest chyba 300 - menopuru. Ważne, żeby ładne zarodki były :-) a im mniej komórek tym lepszej jakości. Czekamy na punkcję ;-)
Najważniejsze żeby było co transferować i aby się udało 🙏🙏🙏❤️
Ja właśnie tego wogle nie ogarniam, serioo czarna magia to dla mnie jest bo Ten dzisiejszy wynik jest w 11 dniu stymulacji (bez 11'stego zastrzyku) a tamten był w 15 dniu stymulacji. Przed otrivielle. Mam nadzieję że coś z tego będzie. Wtedy pobrali 16 a 11 było dojrzałych z tego do 5 doby dotrwały 3. Aby tym razem było lepiej 🙏🙏🙏

Dziękuję dziewczyny, za te kilka dni największego wsparcia jakie dostałam kiedykolwiek w trakcie tej nierównej walki o dziecko. Na razie się od Was wyłączę, na nic bym się tu nie zdała ;) wszystkim życzę jak najlepiej, zasługujecie na wszystko co najlepsze! Dbajcie o siebie, dziękuję Wam raz jeszcze za każde słowo <3
Domyślam sie jak boli ... dużo dystansu życzę... pamiętaj im bardziej pod górkę tym piękniejsze widoki ❣️🦋

Najważniejsze żeby było co transferować i aby się udało 🙏🙏🙏❤️
Ja właśnie tego wogle nie ogarniam, serioo czarna magia to dla mnie jest bo Ten dzisiejszy wynik jest w 11 dniu stymulacji (bez 11'stego zastrzyku) a tamten był w 15 dniu stymulacji. Przed otrivielle. Mam nadzieję że coś z tego będzie. Wtedy pobrali 16 a 11 było dojrzałych z tego do 5 doby dotrwały 3. Aby tym razem było lepiej 🙏🙏🙏
A ja mam tylko 12... patrząc na to co piszesz to wyglada ze na końcu drogi nie zostanie nic 😞

A ja mam tylko 12... patrząc na to co piszesz to wyglada ze na końcu drogi nie zostanie nic 😞
To nie jest tak, niektórym dziewczyna pobierają 8 z tego 6 jest z 5 doby. Wszystko zależy od organizmy. Mój wogle. Dziwnie reaguje na stymulacje...dzis postanowilam. Ze to. Jesy ostatnia... Więcej ich nie będzie... Więc mam nadzieję że tym razem też się uda ale już na zawsze a nie na krótka chwile...

reklama
Nie smuc się!! Będzie dobrze ✊✊✊✊ ty idziesz długim protokołem jak dobrze pamiętam 🤔?? Przewiduję Ci punkcję na środę - czwartek ✊✊✊✊✊ zobaczysz 😘😘 zemnie czasami czarownica wychodzi i przewiduje przyszłość 🤣🤣🤣🙈a przewiduję Ci jeszcze cudowne maleństwo ❤️❤️❤️ będzie dobrze ✊✊✊❤️doczekałam twych wyników więc ide męża budzić na antybiotyk (jeszcze biedny podczas remontu który sam zreszta wymyślił zapalenia oskrzeli się nabawil :/ i uwierzcie mi ze go pierwszy raz w takim stanie widzę... I uprzedzam pytania to na pewno nie covid bo go już przechodził i oprócz wstrętnego kaszlu nic mu nie dolega)
Protokół krótki a punkcją 7:30 wtorek 🤣 biedny mąż to musisz mu herbatkę ciepła z imbirem i pomarańczem zrobić 😁
Mój mąż mi taka zaserwował po przyjeździe na rozgrzanie i poprawę humoru i działa 💪

Do góry