Biedroneczka28
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja punkcje zawsze miałam o 9 i po 11 szlam do domu. Jak sie na spokojnie wybudzilam i zeszla kroplowka. Lekarz jeszcze mnie wolal do siebie, zeby dac recepty i powiedziec ile komorek udalo sie pobrać. Na nastepny dzien dzwonił embriolog z informacja jakie komorki byly i ile udalo sie zaplodnic.
Dopiero dziś miałam usg@Wesoła_Aga jak Twoje usg? Nie doczytałam czy już byłaś czy jesteś jeszcze przed
Ja już po wizycie, lekarz naliczył w jednym 6 w drugim 5. mysle że nie jest źle. Tylko jeden poza nimi wystrzelił w kosmos wielkością ale lekarz powiedział że na ta chwile jest wszystko dobrze i w środę następna kontrola i piątek sobota punkcja
Ja punkcje i znieczulenie znioslam super.Balam sie jak diabli ale nie byli czego.Najbardziej super jak podaja tlen tako czysty i chlodnyTak szybko sie odlatuje ze nie ma czadu na strachTeż mam właśnie o 9. A jak samopoczucie po punkcji?
Ja się czułam bardzo w porządku jedyne co to wieczorem zareagowały moje jelitka, ale obstawiam ze to wynik stresu i wszystkich leków i hormonówTeż mam właśnie o 9. A jak samopoczucie po punkcji?
A który dzisiaj jest dzień po transferze? Testy mogą kłamać, beta tylko prawdę powie. Trzymam mocno kciukiJa się czułam bardzo w porządku jedyne co to wieczorem zareagowały moje jelitka, ale obstawiam ze to wynik stresu i wszystkich leków i hormonów
w ogóle dziewczyny co ja najlepszego zrobiłam. Byłam w imposcie nadać przesyłkę i była apteka obok...kupiłam test i zrobiłam oczywiscie ze wyszedł negatywny. Standardowo mam dość i czuje, ze jutrzejsza beta to będzie tylko gwóźdź do trumny
7dpt blastki...A który dzisiaj jest dzień po transferze? Testy mogą kłamać, beta tylko prawdę powie. Trzymam mocno kciuki
Testy nie zawsze wychodzą. Mam nadzieję, że jutro beta Cię mile zaskoczy17dpt blastki...
Spoko. Ja mialam bete 307 zbadaną w laboratorium a na teście 1 kreska. Także nie sugerowałabym się.Ja się czułam bardzo w porządku jedyne co to wieczorem zareagowały moje jelitka, ale obstawiam ze to wynik stresu i wszystkich leków i hormonów
w ogóle dziewczyny co ja najlepszego zrobiłam. Byłam w imposcie nadać przesyłkę i była apteka obok...kupiłam test i zrobiłam oczywiscie ze wyszedł negatywny. Standardowo mam dość i czuje, ze jutrzejsza beta to będzie tylko gwóźdź do trumny
Dziekuje :*Testy nie zawsze wychodzą. Mam nadzieję, że jutro beta Cię mile zaskoczy1