reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też mam właśnie o 9. A jak samopoczucie po punkcji?
Ja punkcje zawsze miałam o 9 i po 11 szlam do domu. Jak sie na spokojnie wybudzilam i zeszla kroplowka. Lekarz jeszcze mnie wolal do siebie, zeby dac recepty i powiedziec ile komorek udalo sie pobrać. Na nastepny dzien dzwonił embriolog z informacja jakie komorki byly i ile udalo sie zaplodnic.

@Wesoła_Aga jak Twoje usg? Nie doczytałam czy już byłaś czy jesteś jeszcze przed
Dopiero dziś miałam usg

wszystko generalnie ok

liczne torbiele na obu piersiach przez zwężone kanaliki - podobno kwestia genetyki

a ten co miałam to mi zmalał zaraz po @

za tydzień mam wizyte w klinice ;)

Ja już po wizycie, lekarz naliczył w jednym 6 w drugim 5. mysle że nie jest źle. Tylko jeden poza nimi wystrzelił w kosmos wielkością 🙈 ale lekarz powiedział że na ta chwile jest wszystko dobrze i w środę następna kontrola i piątek sobota punkcja

sory ale na tego najwiekszego bym nie liczyła, jeśli nie rośnie podobnie do innych to raczej będzie z wadą... ale i tak niezła załoga ci się szykuje !!

Też mam właśnie o 9. A jak samopoczucie po punkcji?
Ja się czułam bardzo w porządku :) jedyne co to wieczorem zareagowały moje jelitka, ale obstawiam ze to wynik stresu i wszystkich leków i hormonów ;)

w ogóle dziewczyny co ja najlepszego zrobiłam. Byłam w imposcie nadać przesyłkę i była apteka obok...kupiłam test i zrobiłam 🙈 oczywiscie ze wyszedł negatywny. Standardowo mam dość i czuje, ze jutrzejsza beta to będzie tylko gwóźdź do trumny

Ja się czułam bardzo w porządku :) jedyne co to wieczorem zareagowały moje jelitka, ale obstawiam ze to wynik stresu i wszystkich leków i hormonów ;)

w ogóle dziewczyny co ja najlepszego zrobiłam. Byłam w imposcie nadać przesyłkę i była apteka obok...kupiłam test i zrobiłam 🙈 oczywiscie ze wyszedł negatywny. Standardowo mam dość i czuje, ze jutrzejsza beta to będzie tylko gwóźdź do trumny
A który dzisiaj jest dzień po transferze? Testy mogą kłamać, beta tylko prawdę powie. Trzymam mocno kciuki ✊

Spoko. Ja mialam bete 307 zbadaną w laboratorium a na teście 1 kreska. Także nie sugerowałabym się.

reklama
Do góry