reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo mi przykro :-( polubiła Cię ta endometrioza i rozprzestrzenia się jak przystało na zarazę:p wie gdzie jej będzie dobrze. Paradoksalnie to jak z nowotworem u chlora spod sklepu się będzie rozwijał wolniej. Było tak o siebie dbać..?! 🤣🤣
PS. Jak żart nie na miejscu to powiedz.
No polubiła....
Ale kij jej w oko .
Kto da radę jak nie ja ? Powiedziałam jej że może mnie pocałować w dooope będę walczyć aż padnę i dzieci mieć będę.
Zawzieła się franca i chciała mnie wykończyć..... ale byłam/ Jestem twarda .

Żeby Cię bardziej uspokoić mi mówili w klinice, ze ten test ma porównywalną czułość do amniopunkcji. To chyba nie dziwne, ze ważniejszy niż te markery z usg ;-) ale serio tez bym trzęsła portkami gdyby nie ten test.
Oj tak! To były bardzo rozsądnie wydane pieniądze dla mnie w tej ciąży. Dodatkowo gdybym nie wiedziała jaka płeć jeszcze bardziej bym się denerwowała bo te żeńskie u nas pechowe a tak wiem ze jak chlopak to powinien dać radę

A co mam zrobić? Zostawić ten zarodek w zamrażarce? Mogę sama wychować dziecko. Poradzę sobie.
Tez bym wróciła tego jestem pewna.Zycze ci powodzenia, my kobiety jesteśmy tak silne ze poradzimy we wszystkim a cos sie kończy cos zaczyna wiec życzę Ci zebys kiedys jak juz będziesz gotowa znalazla kogoś na swojej drodze z kim będziesz szczęśliwa w 100 procentach

Dziewczyny
Z serii głupie pytanie 🤦
Jak chce dokumentację odzyskać z poprzedniej kliniki to oni mają obowiązek mi ją wydać ? Czy będą robić problemy ?
Chodzi o Bocian Białystok

Dziewczyny
Z serii głupie pytanie 🤦
Jak chce dokumentację odzyskać z poprzedniej kliniki to oni mają obowiązek mi ją wydać ? Czy będą robić problemy ?
Chodzi o Bocian Białystok
Mają obowiązek Ci ją wydać... Prawdopodobnie nawet nie zapytają dlaczego chcesz odejść... :(
Musisz tylko złożyć pisemny wniosek podpisany przez siebie i męża (chyba w sumie dwa osobne wnioski, o ile dobrze pamiętam) i po około 10 dniach będzie do odbioru.

Cześć kochane.Kiedys wam pisałam ze przeszlam przez program oczyszczający organizm który trwal 9 dni.Co zyskałam a wiec
Energia, nawyk picia wody w dużych ilościach lepsza figurę i utratę kilogramów .Wiec wzięłam byka za rogi dołączyłam do współpracy z firmą Forever i rekomenduje wszytko co dobre w produktach i programach wlasnie tej firmy. Produkty są mega oparte na naturalnych składnikach.O wszystkim mogłabym tu pisac i pisac wiec jeśli któraś z was by chciala poznać szczegóły zapraszam na priv.Warto dziewczyny

Ja ze swojej odzyskałam bez problemu tzn zrobili ksero.
Tylko za epikryzę chcieli 100zl, a na epikryzie było kilka zdań, w tym ze zarodki (wymienione klasy) nie przekształciły się z moruli w blastocysty.
Tylko to nie Białystok, ale zasada dokumentacji jest raczej wszędzie taka sama.

Cześć kochane.Kiedys wam pisałam ze przeszlam przez program oczyszczający organizm który trwal 9 dni.Co zyskałam a wiec
Energia, nawyk picia wody w dużych ilościach lepsza figurę i utratę kilogramów .Wiec wzięłam byka za rogi dołączyłam do współpracy z firmą Forever i rekomenduje wszytko co dobre w produktach i programach wlasnie tej firmy. Produkty są mega oparte na naturalnych składnikach.O wszystkim mogłabym tu pisac i pisac wiec jeśli któraś z was by chciala poznać szczegóły zapraszam na priv.Warto dziewczyny
Ja nawet oglądałam te preparaty, o których pisałaś :)
Teraz nie będę szaleć, ale "po" mogę być Twoją pierwszą klientką 😁

reklama
Do góry