reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo mi przykro :-( polubiła Cię ta endometrioza i rozprzestrzenia się jak przystało na zarazę:p wie gdzie jej będzie dobrze. Paradoksalnie to jak z nowotworem u chlora spod sklepu się będzie rozwijał wolniej. Było tak o siebie dbać..?! 🤣🤣
PS. Jak żart nie na miejscu to powiedz.
No polubiła....
Ale kij jej w oko .
Kto da radę jak nie ja ? Powiedziałam jej że może mnie pocałować w dooope będę walczyć aż padnę i dzieci mieć będę.
Zawzieła się franca i chciała mnie wykończyć..... ale byłam/ Jestem twarda .

Żeby Cię bardziej uspokoić mi mówili w klinice, ze ten test ma porównywalną czułość do amniopunkcji. To chyba nie dziwne, ze ważniejszy niż te markery z usg ;-) ale serio tez bym trzęsła portkami gdyby nie ten test.
Oj tak! To były bardzo rozsądnie wydane pieniądze dla mnie w tej ciąży. Dodatkowo gdybym nie wiedziała jaka płeć jeszcze bardziej bym się denerwowała bo te żeńskie u nas pechowe a tak wiem ze jak chlopak to powinien dać radę

A co mam zrobić? Zostawić ten zarodek w zamrażarce? Mogę sama wychować dziecko. Poradzę sobie.
Tez bym wróciła tego jestem pewna.Zycze ci powodzenia, my kobiety jesteśmy tak silne ze poradzimy we wszystkim a cos sie kończy cos zaczyna wiec życzę Ci zebys kiedys jak juz będziesz gotowa znalazla kogoś na swojej drodze z kim będziesz szczęśliwa w 100 procentach

Dziewczyny
Z serii głupie pytanie 🤦
Jak chce dokumentację odzyskać z poprzedniej kliniki to oni mają obowiązek mi ją wydać ? Czy będą robić problemy ?
Chodzi o Bocian Białystok

Dziewczyny
Z serii głupie pytanie 🤦
Jak chce dokumentację odzyskać z poprzedniej kliniki to oni mają obowiązek mi ją wydać ? Czy będą robić problemy ?
Chodzi o Bocian Białystok
Mają obowiązek Ci ją wydać... Prawdopodobnie nawet nie zapytają dlaczego chcesz odejść... :(
Musisz tylko złożyć pisemny wniosek podpisany przez siebie i męża (chyba w sumie dwa osobne wnioski, o ile dobrze pamiętam) i po około 10 dniach będzie do odbioru.

Cześć kochane.Kiedys wam pisałam ze przeszlam przez program oczyszczający organizm który trwal 9 dni.Co zyskałam a wiec
Energia, nawyk picia wody w dużych ilościach lepsza figurę i utratę kilogramów .Wiec wzięłam byka za rogi dołączyłam do współpracy z firmą Forever i rekomenduje wszytko co dobre w produktach i programach wlasnie tej firmy. Produkty są mega oparte na naturalnych składnikach.O wszystkim mogłabym tu pisac i pisac wiec jeśli któraś z was by chciala poznać szczegóły zapraszam na priv.Warto dziewczyny

Ja ze swojej odzyskałam bez problemu tzn zrobili ksero.
Tylko za epikryzę chcieli 100zl, a na epikryzie było kilka zdań, w tym ze zarodki (wymienione klasy) nie przekształciły się z moruli w blastocysty.
Tylko to nie Białystok, ale zasada dokumentacji jest raczej wszędzie taka sama.

Cześć kochane.Kiedys wam pisałam ze przeszlam przez program oczyszczający organizm który trwal 9 dni.Co zyskałam a wiec
Energia, nawyk picia wody w dużych ilościach lepsza figurę i utratę kilogramów .Wiec wzięłam byka za rogi dołączyłam do współpracy z firmą Forever i rekomenduje wszytko co dobre w produktach i programach wlasnie tej firmy. Produkty są mega oparte na naturalnych składnikach.O wszystkim mogłabym tu pisac i pisac wiec jeśli któraś z was by chciala poznać szczegóły zapraszam na priv.Warto dziewczyny
Ja nawet oglądałam te preparaty, o których pisałaś :)
Teraz nie będę szaleć, ale "po" mogę być Twoją pierwszą klientką 😁

reklama
Do góry