reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Chodzi Ci o embrio glue?Jeśli tak to ja miałam 2x przy criotransferze. Przy jednym nawet beta nie drgnęła a ten jak narazie beta na wczoraj 3300. Więc 50/50. Koszt u mnie w klinice to jakieś 240 zł z tego co pamiętam.Tez mam pytanie odnosnie in vitro
Chy ktoras z Was mialam EmbryoGen ? Wczoraj sporo o tym czytalam i zastanawiam sie czy warto. Podobno zalecane jest jesli byly wczesniejsze poronienia
Gonia0605
EmbrioGlue? Ja miałam chyba przy każdym transferze... U mnie akurat nie pomógł, ale to niewielki koszt... Jeśli nie może zaszkodzić, to czemu nie...Tez mam pytanie odnosnie in vitro
Chy ktoras z Was mialam EmbryoGen ? Wczoraj sporo o tym czytalam i zastanawiam sie czy warto. Podobno zalecane jest jesli byly wczesniejsze poronienia
Ja miałam też embrogule, za pierwszym razem udany transfer, a teraz nie wiem. Ale ogolnie to różne opinie o tym czytałam, lekarze też mają różne poglądy. Ja teraz za namową embriolog zdecydowałam się na nacięcie otoczki i to koszt 500 zl i się zastanawiam czy to nie na marne..Tez mam pytanie odnosnie in vitro
Orchidea33
@Evela.6 chyba pyta o ta nowa metodę hodowli zarodkow. Niestety nie pomogę bo nie korzystałam z tego .EmbrioGlue? Ja miałam chyba przy każdym transferze... U mnie akurat nie pomógł, ale to niewielki koszt... Jeśli nie może zaszkodzić, to czemu nie...
Evela.6
Nie kochana , EmbryoGen . Tez mialam embrio glue przy crio, beta rosla ale ale ciaza sie nie rozwijala .Chodzi Ci o embrio glue?Jeśli tak to ja miałam 2x przy criotransferze. Przy jednym nawet beta nie drgnęła a ten jak narazie beta na wczoraj 3300. Więc 50/50. Koszt u mnie w klinice to jakieś 240 zł z tego co pamiętam.
Z neta :
EmbryoGen to pierwsze podłoże z GM-CSF do hodowli zarodków, którego wysoka skuteczność w zmniejszeniu ryzyka poronień została udokumentowana.
EmbryoGen dedykowany pacjentkom, które w przeszłości doświadczyły poronień lub u których podejrzewa się takie ryzyko. Zastosowanie EmbryoGen po zapłodnieniu in vitro zwiększa szanse na utrzymanie ciąży.
bazylia128
@fredka84 łer ar ju - wlasnie mialam do ciebie pisac Ja mialam wczoraj bardzo slaby dzien. Niestety wyniki z krwi tez sie nie poprawily. Ale wczoraj jeszcze na chwile weszlismy do sklepu po buty dla Łukasza i znowu malo nie popuscilam. Jak przymierzyl to sie go pyam czy nie za male a on do tej sprzedawczyni ze dobre a jak jeszcze dobrze obetnie paznokcie to juz wogole beda super Ja robilam wczoraj zastrzyk to mi mocno krew z brzucha poleciala i piszlam na kibelek i jakos niechcacy musialam machnac papierem toaletowym i ta krew po czym z przerazeniem pomyslalam ze to innego rodzaju krew.Nie moglam dojsc skad ona jest. Poszlam do Łukaszaa on do mnie ze zanim pojedziemy do szpitala to zebym sprawdzila czy nie pomylilam dziury przy podcieraniu Dzisiaj mam lekarza i wioze mu jajka zrobione przez moja tesciowa. Przy okazji znalazlam tez bombki ktore w tym roku zrobila @fredka84 wyslac ci cos?
Załączniki
reklama
Podziel się: