reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi się tak na szczęście tylko raz trafiło że został mi kawałek zęba przy wyrwaniu , a tylko do tego jednego dentysty chodzę... Chodź nie powiem ze to było też z mojej winy bo długo zwlekałam zevy iść go wyrwać...
Oj ja myśle, ze to jednak wona lekarza. Jak sobie nie poradził trzeba było kierować dalej i dokończyć robotę. Ja właśnie od dentysty wracam. Przeżyłam :-)

reklama
przypomnialo mi sie jak bylam w liceum i szykowalam sie w sobotenna dyskoteke :) Postanowilam sobie nalac lampke wina ktorego wtedy nie znosilam a ze rodzice tez wyszli to w -apilotach na glowie i samym reczniku postanowilam ze sobie zapale papieroska - jakos tak wtedy mi to pasowalo. No i przy okazji robilam paznokcie - tipsy wtedy byly i naklejalo sie na super glue zeby lepiej trzymaly. Niestety moja mam sie wtedy wrocila po cos do mieszkania a ja w tej panice przykleilam tego papierosa do wargi klejem i tak zostalam przylapana :o :o :o
Dobra, mamy mistrzynię tego tygodnia 😂😂😂

Hej dziewczyny trochę mnie nie było ale walczyłam z ukrycia.
Sytuacja wygląda tak mój 3 transwer nie udany i nie zostało mi już nic.
Nie wiem co robić to znaczy walczyć będę napewno ale czy zmieniać klinikę byłam w Bocianie Białystok czy zostać u nich .
Myślałam może o Wawie zdecydowanie to 2 h drogi a nie 4...
Która ewentualnie klinikę polecacie w Warszawie?
Witaj z powrotem ❤️. Przykro mi że się nie udało 😔. Jak się trzymasz? Radzisz sobie?

Planowana cc jest zazwyczaj w 39tc, choc zdaza sie wcześniej. Ja mialam 39t1d, moja gib dala mi wybrać przy czym dla niej max to byl 39t4d, ale wczesniej niz w 39tc tez nie chciala, bo nie bylo przesłanek wiec szkoda zabierać niuni te kilka dni czy tydzień w brzuchu.
Na kiedy Ty masz termin?
To mnie chyba chcieli wywalić ze szpitala bo za długo lezalam😂 mi chcieli zrobić cesarke po skończonym 37 tygodniu, ale udało mi się wyorosic i miałam równo skończony 38 tydzień. Ja leżałem w szpitalu prawie 2 miesiące więc chyba mieli mnie już dosc😂

Witam .ja Już po becie i po usg.
Beta ponad 9.003 ,a na usg jest pęcherzyk ciążowy ì żółtkowy.Nie widać jeszcze zarodka,ale podobno jeszcze za wcześnie. Zaczął się 5 tydzien ciazy,a zarodek widać w 6 tyg. Dopiero.Także teraz jestem spokojniejsza.
Teraz zapisać się na kolejne usg na pokazanie się zarodka 😊Jeszcze na 14:00mam wizytę z lekarzem zobaczymy co on powie 😊
Dobrze, że się uspokoilas. To kiedy bedziesz miec kolejne usg?

Nie wiem co robić to znaczy walczyć będę napewno ale czy zmieniać klinikę byłam w Bocianie Białystok czy zostać u nich .
Przykro mi, że się nie udało. Trzymam kciuki, abyś szybko wymyśliła jakiś nowy plan działania. Z kliniką nie pomogę bo ja na Śląsku się lecze.

O dziwo jakoś mam stłumione emocje że nawet płakać nie mam siły.
Leżę i myślę co robić dalej...
Pewnie jesteś jeszcze w szoku 😔. Musisz dać sobie trochę czasu ❤️. Ja w sprawie kliniki nie pomogę, bo to nie moje rejony.
A jaka u Was przyczyna? Planujesz jakieś dodatkowe badania? Immunologię badalaś? Krzywą?

Tulę mocno i wysyłam moc :* ja korzystam z novum, korzystałam wcześniej z bociana warszawskiego i mnie nie zachwycił. Co do novum to mam troche zastrzeżeń (zwłaszcza te zastępowanie lekarza prowadzącego na wizytach przez innych lekarzy), ale tak poza tym to się u nich czuhę zaopiekowana

reklama
O ranyyyy to byl 2 dniowy zarodek :)? I takie wpisy na forum lubie najbardziej 💖 💖 💖 Masz racje niech sobie siedzi tyle ile potrzebuje :) @Kasiekt poprosilam lukasza i mi obiecal przed chwila ze dzisiaj przyprowadzi wozek to wstawie zdjecia na cieazarowki :)
Tak miał dokładnie 48h, 11.08 o godzinie 11 była punkcja a 13.08 o godzinie 11.30 transfer, podali taki bo pobrali tylko 1 komórkę a podobno rozwijał się prawidłowo i lekarz powiedział, że teraz "wszystko albo nic". Dlatego taką miałam panikę do badań prenatalnych. Też już mamy wóz 😛, ale leży w kartonie, miał być za 6tygodni przesłali po 3dniach.

Do góry