reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tulę mocno i wysyłam moc :* ja korzystam z novum, korzystałam wcześniej z bociana warszawskiego i mnie nie zachwycił. Co do novum to mam troche zastrzeżeń (zwłaszcza te zastępowanie lekarza prowadzącego na wizytach przez innych lekarzy), ale tak poza tym to się u nich czuhę zaopiekowana
Serio? Też byłam w Novum i wszystko miałam u mojego prowadzącego, w tym również punkcję.

reklama
Serio serio, moja dr pracuje co drugi dzień (chyba jak większość z nich?) i dwukrotnie nie wstrzelilam się w jej terminy - wiadomo, ciało jest nieprzewidywalne :)
Mój tylko w Novum pracuje, ale on sam prowadzi swoje pacjentki i po kimś też nie przejmuje chyba, że z tego co słyszałam to zastępują się wzajemnie z Wojewódzkim i Lewandowskim, ale nie miałam okazji sprawdzić na sobie.

Planowana cc jest zazwyczaj w 39tc, choc zdaza sie wcześniej. Ja mialam 39t1d, moja gib dala mi wybrać przy czym dla niej max to byl 39t4d, ale wczesniej niz w 39tc tez nie chciala, bo nie bylo przesłanek wiec szkoda zabierać niuni te kilka dni czy tydzień w brzuchu.
Na kiedy Ty masz termin?
zaczelysmy 36 tydzien :o :tak:i nawet jeszcze brzuch mi nie opadl.

reklama
Serio serio, moja dr pracuje co drugi dzień (chyba jak większość z nich?) i dwukrotnie nie wstrzelilam się w jej terminy - wiadomo, ciało jest nieprzewidywalne :)
U mnie w klinice tez tak jest, ze prowadzacy robi wytyczne, kazda zmiana musi byc z nim konsultowana, ale wizyty masz u różnych lekarzy, co jest zrozumiałe, bo klinika jest otwarta o od 8h30 do 20h00 wiec wiadomo, ze lekarz nie jest tam caly dzien.
A ja wizyty ustalalam tak, zeby z praca graly i chyba tylko jedna mialam u prowadzącego. I potem transfer. Punkcje robil kto inny.

Do góry