Ja od miesiączki jadłam też orzechy brazylijskie,migdały, morele, avokado i piłam czerwone wino, podobno to działa na lepsze endometrium.Witajcie kochane
Mam pytanie jak przygotowac sie do transferu z mrozakow bo czekam na @ i jade na umowiona wizyte
reklama
Mi zalecili sprobowac iui i to 3Mój lekarz nie tylko mnie nie uświadomił, ale też namawiał żeby najpierw spróbować tego...taki szczery profesor to skarb
razy robiliśmy. Jak bym więcej o tym wszystkim wiedziała to nie marnowalabym czasu i kasy.
Ja też miałam 3 iui i ani razu beta nie drgnęłaMi zalecili sprobowac iui i to 3
razy robiliśmy. Jak bym więcej o tym wszystkim wiedziała to nie marnowalabym czasu i kasy.
Chetnie jak juz bedzie wykonczony tak na tip- topJeszcze meble i obrazki bk naeazie tylki podloga i sciany.W kaciku sa paski bialo-rozowe ktote naz malowal dla swojego sloneczkaPokaż!!!
Potwierdzam, działa. Ja miałam dzis monitoring i w 12dc mam 9 mm. Lekarz powiedział, że mam ładne endometrium. Oprócz wyżej wskazanych produktów jem jeszcze suple na to moje endometrium, zrobiłam sobie taką swoją mieszankę :-)Ja od miesiączki jadłam też orzechy brazylijskie,migdały, morele, avokado i piłam czerwone wino, podobno to działa na lepsze endometrium.
Bardzo mi przykro, to bardzo trudne dla rodzica. Dobrze, ze dałaś rade sama. U nas mąż trzymał syna, ja i pielęgniarka przy szyciu. Okropne to było:-(Ja dziś byłam z córką na wyrwanie zęba, ciężko było, ale jakoś przeżyliśmy choć prawie płakałam razem z nią. Musialam ja przytrzymać , ręce i nogi
nieagatka
Fanka BB :)
A nie lepiej bylo wybrac gabinet, ktory oferuje usypianie gazem do takich zabiegow?Ja dziś byłam z córką na wyrwanie zęba, ciężko było, ale jakoś przeżyliśmy choć prawie płakałam razem z nią. Musialam ja przytrzymać , ręce i nogi[emoji25]
Ale mi lekarz kazal przyjechac 5 lub 6 dnia cykluCześć [emoji6] dostaniesz leki od 2dc i jak endometrium będzie gotowe odbędzie się transfer [emoji846]
A mialas hiperstymulacje czy w tym samym cyklu odbył siw transfer ?Nie pamietam dokładnie, ale to było piec sześć dni, potem była zmiana gonalu na orgalutran łącznie 11 dni trwala u mnie stymulacja, pobrano mi 11 pęcherzyków, choć w jajnikach miałam istny armagedon pod względem ilości pęcherzyków, a zdatnych do zapłodnienia było sześć, więc akurat
reklama
Ja spróbowałam dwa razy i stwierdziłam ze szkoda kasy i czasu... choć teoretycznie nic sie złego. Nami nie dzieje i lekarz z kliniki tez wspomniał o ivf wiec to robimyMój lekarz nie tylko mnie nie uświadomił, ale też namawiał żeby najpierw spróbować tego...taki szczery profesor to skarb
Podziel się: