reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja od miesiączki jadłam też orzechy brazylijskie,migdały, morele, avokado i piłam czerwone wino, podobno to działa na lepsze endometrium.
Potwierdzam, działa. Ja miałam dzis monitoring i w 12dc mam 9 mm. Lekarz powiedział, że mam ładne endometrium. Oprócz wyżej wskazanych produktów jem jeszcze suple na to moje endometrium, zrobiłam sobie taką swoją mieszankę :-)

Ja dziś byłam z córką na wyrwanie zęba, ciężko było, ale jakoś przeżyliśmy choć prawie płakałam razem z nią. Musialam ja przytrzymać , ręce i nogi😪
Bardzo mi przykro, to bardzo trudne dla rodzica. Dobrze, ze dałaś rade sama. U nas mąż trzymał syna, ja i pielęgniarka przy szyciu. Okropne to było:-(

Nie pamietam dokładnie, ale to było piec sześć dni, potem była zmiana gonalu na orgalutran :) łącznie 11 dni trwala u mnie stymulacja, pobrano mi 11 pęcherzyków, choć w jajnikach miałam istny armagedon pod względem ilości pęcherzyków, a zdatnych do zapłodnienia było sześć, więc akurat :)
A mialas hiperstymulacje czy w tym samym cyklu odbył siw transfer ?

reklama
Do góry