reklama
Paolaplo
Aktywna w BB
Nie pamietam dokładnie, ale to było piec sześć dni, potem była zmiana gonalu na orgalutran łącznie 11 dni trwala u mnie stymulacja, pobrano mi 11 pęcherzyków, choć w jajnikach miałam istny armagedon pod względem ilości pęcherzyków, a zdatnych do zapłodnienia było sześć, więc akuratŚlicznie dziękuje Ja swoje owulacje mam, przy stymulacji lametta po dwie tabletki dziennie przez 5 dni miałam 3 dorodne pęcherzyki... wiem ze tutaj skala stymulacji inna...
a ile dni byłaś stymulowana tym zestawem ?
Paolaplo
Aktywna w BB
Podeszłam do iui raz i uważam to za stratę kasy i czasu i zdrowia. Również mam endo (IV stopień) i mąż miał wtedy obniżone paramrtry nasienia. Nawet lekarz po nieudanym iui widząc moje łzy w oczach rzucił do mnie tekstem o niskiej skuteczności tej metody i ze jak chce ciąże to ivf....hicior. Czy niektórzy chodzą do klinik leczenia niepłodności tylko wydawać pieniądze czy jednak chcemy przy okazji miec dzieci? p.s. Zmieniłam klinikęJa mialam 2,7 i mialam wtedy 31 lat. Udalo mi sie za pierwszym razem, rodzilam chwilke przed 32 urodzinami. Ja nigdy do iui nie podchodzilam, mam endometrioze zaawansowana, maz mial obnizone wyniki nasienia wiec nie bylo sensu.
nieagatka
Fanka BB :)
Moja gin powiedziała mi, ze przy najmniejszych odchyleniach od normy jesli idzie o nasienie - iui to strata czasu.Podeszłam do iui raz i uważam to za stratę kasy i czasu i zdrowia. Również mam endo (IV stopień) i mąż miał wtedy obniżone paramrtry nasienia. Nawet lekarz po nieudanym iui widząc moje łzy w oczach rzucił do mnie tekstem o niskiej skuteczności tej metody i ze jak chce ciąże to ivf....hicior. Czy niektórzy chodzą do klinik leczenia niepłodności tylko wydawać pieniądze czy jednak chcemy przy okazji miec dzieci? p.s. Zmieniłam klinikę
Ja do kliniki poszlam myslac, ze iui da mi ciaze. Profesor od razu sprowadzil mnie na ziemie i powiedzial, ze tylko ivf. Plakalam 3 dni, ale jestem mu wdzieczna za szczerosc.
Paolaplo
Aktywna w BB
Mój lekarz nie tylko mnie nie uświadomił, ale też namawiał żeby najpierw spróbować tego...taki szczery profesor to skarbMoja gin powiedziała mi, ze przy najmniejszych odchyleniach od normy jesli idzie o nasienie - iui to strata czasu.
Ja do kliniki poszlam myslac, ze iui da mi ciaze. Profesor od razu sprowadzil mnie na ziemie i powiedzial, ze tylko ivf. Plakalam 3 dni, ale jestem mu wdzieczna za szczerosc.
@bazylia128 jak weekend z tesciami?Zrobilas fotki dla wozka?Siostra mojego meza chce nam dac kase na wozek i fotelik-co za gest
Nasza sypislnia robi sie taka sliczna -szczegolnie kacik dla Miski
@bazylia128 jak weekend z tesciami?Zrobilas fotki dla wozka?Siostra mojego meza chce nam dac kase na wozek i fotelik-co za gest
Pokaż!!!
Evela.6
Fanka BB :)
Cześć [emoji6] dostaniesz leki od 2dc i jak endometrium będzie gotowe odbędzie się transfer [emoji846]Witajcie kochane
Mam pytanie jak przygotowac sie do transferu z mrozakow bo czekam na @ i jade na umowiona wizyte
reklama
Podziel się: