reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gratuluję 😍😍😍 znów cudownie nam się tydzień zaczyna 😍😍😍😍❤️ rośnijcie zdrowo ❤️✊✊✊✊
Ale Ci zazdroszcze 😔 też bym chciała już być na tym etapie i zobaczyć tak wielka betę. 😍😍 Z jednej strony jestem pewna ze kiedyś znów ja zobaczę, a z drugiej strony mam ku temu wątpliwości 😔 eh....
Kochana, zobaczysz!!! Po moich przebojach ja już chciałam w ogóle zrezygnować z prób. Serio. Byłam mega załamana. Pytałam w klinice czy po przyroście można stwierdzić czy przyjęły się 2 czy 1, niestety powiedziano, że nie :)
12/03 mam wizytę o 10:50 i powinno być już widać serduszko :) proponowali wcześniej wizytę, ale uznałam, że wolę już tą serduszkową:)

reklama
Dziewczyny ile u was trwała stymulacja? U mnie ostatnio aż 14 dni 😱🙈 jutro przyjmuje 8 zastrzyk... I tak się zastanawiam czy jest możliwość że na tym jutrzejszym skończymy i będę się przygotowywać do punkcji czy raczej mi przedłuży lekarz stymulacje? 🤔 Tak właśnie siedzę i się zastanawiam.... Mam nadzieję że punkcja już będzie w tym tygodniu... Tak wstępnie jest ustalone ale to możliwe że tak. Krótko będę się Kuc???? 🤔

U mnie ponad miesiąc 😕

Dziewczyny ile u was trwała stymulacja? U mnie ostatnio aż 14 dni 😱🙈 jutro przyjmuje 8 zastrzyk... I tak się zastanawiam czy jest możliwość że na tym jutrzejszym skończymy i będę się przygotowywać do punkcji czy raczej mi przedłuży lekarz stymulacje? 🤔 Tak właśnie siedzę i się zastanawiam.... Mam nadzieję że punkcja już będzie w tym tygodniu... Tak wstępnie jest ustalone ale to możliwe że tak. Krótko będę się Kuc???? 🤔
U mnie za każdym razem 13 dni

Moja pierwsza stymulka byla na tych samych lekach, ktore bierzesz, tyle ze gonal w wiekszej dawce. Ja po 10 dniqch zastrzykow wyprodukowalam 9 jajek, 6 sie zaplodnilo. Uzyskalam jedna komorke, mam z niej 4letnia corke [emoji171]
Jaki u Was jest problem?
A w sumie problemy bliżej nieokreślone. Jajowody drożne choć z oporami, mam hashimoto ale to juz żyje z nim ponad polowe swojego zycia wiec w normie, maz nasienie klinicznie Ok ale bez fajerwerków. Cos po prostu nie moge zaskoczyć a czas ucieka. 32 lata za rogiem maz 36...

A w sumie problemy bliżej nieokreślone. Jajowody drożne choć z oporami, mam hashimoto ale to juz żyje z nim ponad polowe swojego zycia wiec w normie, maz nasienie klinicznie Ok ale bez fajerwerków. Cos po prostu nie moge zaskoczyć a czas ucieka. 32 lata za rogiem maz 36...
No to daj znac co tam bedzie widac na pierwszej wizycie. Oby bylo owocnie [emoji4][emoji4]

Trzymamy kciuki :) ja miałam te same leki do stymulacji i urosło mi sporo pęcherzyków, a jak to mówią moje panie doktor - mam trudne jajniki 🤣 (doskonale wiem, jakby były bezproblemowe to by mnie w klinice nie widzieli xp).
powodzenia ❤️

No to daj znac co tam bedzie widac na pierwszej wizycie. Oby bylo owocnie [emoji4][emoji4]
Bardzo bym chciała żeby poszło w miarę gładko, choć te ostatnie kilka miesięcy nauczyło pokory i teraz liczę sie z tym, ze droga może byc wyboista😉
Jakie mialas amh przy pierwszej stymulacji? Ja pol roku temu miałam 5... teraz juz pewnie mniej trochę bo jestem po 3 stymulacjach lametta...

Trzymamy kciuki :) ja miałam te same leki do stymulacji i urosło mi sporo pęcherzyków, a jak to mówią moje panie doktor - mam trudne jajniki 🤣 (doskonale wiem, jakby były bezproblemowe to by mnie w klinice nie widzieli xp).
powodzenia ❤️
Ślicznie dziękuje ☺️ Ja swoje owulacje mam, przy stymulacji lametta po dwie tabletki dziennie przez 5 dni miałam 3 dorodne pęcherzyki... wiem ze tutaj skala stymulacji inna...
a ile dni byłaś stymulowana tym zestawem ?

reklama
Bardzo bym chciała żeby poszło w miarę gładko, choć te ostatnie kilka miesięcy nauczyło pokory i teraz liczę sie z tym, ze droga może byc wyboista[emoji6]
Jakie mialas amh przy pierwszej stymulacji? Ja pol roku temu miałam 5... teraz juz pewnie mniej trochę bo jestem po 3 stymulacjach lametta...
Ja mialam 2,7 i mialam wtedy 31 lat. Udalo mi sie za pierwszym razem, rodzilam chwilke przed 32 urodzinami. Ja nigdy do iui nie podchodzilam, mam endometrioze zaawansowana, maz mial obnizone wyniki nasienia wiec nie bylo sensu.

Do góry