reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny,czy macie lekko podwyższoną temperaturę? Czytam, że to normalne podobno w ciąży. Ja mam 37,2.
Czekam na wyniki z przyrostu bety i powiem Wam, że coraz bardziej objawy mi się dają we znaki : zmęczenie, nudności, siusianie, delikatne zawroty głowy, a to dopiero 4 tc i 2 dzień :(

reklama
No właśnie i ja jakoś też podświadomie czuję, że ten drugi nie ma szans... wiec jesli ma pomóc temu średniakowi to może warto.... Sama nie wiem, spadło to dzisiaj na nas jak grom z nieba. Zarodki przebadane i obydwa zdrowe
Zupełnie inna sytuacja, jeśli są zdrowe to weź po jednym zarodku.

Ojjjj, bidulko [emoji8]. Dasz radę [emoji8]. Pewnie pierwsze dni będą najgorsze [emoji848]
Niestety zawsze jest trudno. Ja ciągle wymyślam powody aby przedłużyć czas w domu z dzieckiem. Wiesz już z czasem będzie dobrze, jakoś trzeba to przeżyć.
Tak, ja wiem, ze dobrze robię i wiem, ze jej bedzie tam dobrze. Tylko po prostu boli, bo jednak od 9 meisiecy bylysmy nierozlaczne. Wejsc do domu bez nikogo na rekach czy bez wozka - przedziwne uczucie...
No nic jade po nią, juz wiem, ze troszke plakala, ale ogolnie bylo ok podobno. Malymi kroczkami do przodu...

Dziewczyny ile u was trwała stymulacja? U mnie ostatnio aż 14 dni 😱🙈 jutro przyjmuje 8 zastrzyk... I tak się zastanawiam czy jest możliwość że na tym jutrzejszym skończymy i będę się przygotowywać do punkcji czy raczej mi przedłuży lekarz stymulacje? 🤔 Tak właśnie siedzę i się zastanawiam.... Mam nadzieję że punkcja już będzie w tym tygodniu... Tak wstępnie jest ustalone ale to możliwe że tak. Krótko będę się Kuc???? 🤔
Ja zawsze też mam długie stymulację.
Lekarz mówił, że taka uroda ;)
Oby jajka były dojrzałe ;)

To teraz bedziesz miala na glowie "włoska szma...te"?
I tak i nie [emoji16]
Wymusilam na firmie, ze poki co będę pracowac z domu, a jak sie okaze, ze pandemia sie skończyła to bede miec model hybrydowy - 2 dni w biurze, 3 dni w domu. Wiec tak, bede sie niestety z nia meczyc, ale troche mniej niz przed ciążą, bo nie będę musiala patrzeć na jej ryja [emoji16][emoji1787]

reklama
Do góry