reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane dziękujemy za kciuki ❤️ Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie ❤️❤️❤️❤️
Bardzo się cieszymy i razem z Tobą oddychamy z ulga :*

reklama
Kochane dziękujemy za kciuki [emoji3590] Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wczesna ciaza?
Sa tu na forum dzieci urodzone w tym tygodniu... [emoji848][emoji848]
Najważniejsze, ze wzzytsko pod kontrolą. Uwazajcie na siebie [emoji171]

Oby Cie zaskoczyla tym, ze sie nie bedzie skracac [emoji6]
Juz koniec pierwszego trymestru?!
Macie juz imie?
Moj brat wpadl na pomysł, zeby zapytac corke 3letnia jak sie brat bedzie nazywal i co? Bedzie dzidzius Aleksander jak w Swince Peppie [emoji23][emoji1787][emoji2358]
O matko imię to u nas drażliwy temat bo mąż ustalił ze musi naszej trójce się podobać a ja chciałam wybrać tym razem gdyż imię dla Maksa mąż wybierał. Mój wybór to Borys, mężowi sie nie podoba, Maks probuje znaleźć kompromis 😅 🤭

Kochane dziękujemy za kciuki ❤️ Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie ❤️❤️❤️❤️
Bardzo się ciesze🥰 uważajcie na siebie i odpoczywajcie ❤️❤️❤️ byle do rozwiązania 💪😗

O matko imię to u nas drażliwy temat bo mąż ustalił ze musi naszej trójce się podobać a ja chciałam wybrać tym razem gdyż imię dla Maksa mąż wybierał. Mój wybór to Borys, mężowi sie nie podoba, Maks probuje znaleźć kompromis 😅 🤭
Borys pieknie 😍ja to w ogóle stwierdzam, ze każde imie jest piękne, jak nosi je piękny człowiek :) (piękny w środku!). Ostatnio znajomi nazwali synka Ryszard, byłam nieprzekonana, ale jak poznałam Ryśka to od razu się w nim zakochałam i w jego imieniu również :)

O matko imię to u nas drażliwy temat bo mąż ustalił ze musi naszej trójce się podobać a ja chciałam wybrać tym razem gdyż imię dla Maksa mąż wybierał. Mój wybór to Borys, mężowi sie nie podoba, Maks probuje znaleźć kompromis [emoji28] [emoji2960]
Mi sie podoba, ale zle mi się kojarzy z Waszym premierem [emoji14][emoji16][emoji1787]

Borys pieknie [emoji7]ja to w ogóle stwierdzam, ze każde imie jest piękne, jak nosi je piękny człowiek :) (piękny w środku!). Ostatnio znajomi nazwali synka Ryszard, byłam nieprzekonana, ale jak poznałam Ryśka to od razu się w nim zakochałam i w jego imieniu również :)
Jak musisz wybrac imie dla dziecka to nagle zdajesz sobie sprawę z tego ilu ludzi nie lubisz [emoji16][emoji16] Kazde imie Ci się z kims kojarzy [emoji23]

Dziewczęta jakie testy są najczulsze ? Doradźcie proszę. I jak żyć po transferze ? Oszczędzająco ale jednak normalnie ? Każda wskazówka na wagę złota, przede mną mój pierwszy transfer
U mnie najładniej wychodził PINK z czułoscia 10. Już od 6dpt pokazywał ładna kreskę. Zrobiłam tych testów trochę, co najmniej jeden dziennie :D i inne też pokazywały, ale były takie (paskowe z allegro) które nie pokazywały drugiej kreski przy becie 400

reklama
Wlew domaciczny z accofilu ma podobne działanie jak scratching, a to się stosuje jak NK jest za niskie a u Ciebie są niskie. Mnie ta Invicta wnerwia czasami do granic możliwości... naciągają na badania a potem nawet leczenia nie zaproponują... Grrrrr. Serio ciśnij ich na scratching albo wlew z accofily domaciczny, oni mają go w cenniku. Nie zdawaj się tylko na to co Ci lekarz powiedział, masz za sobą juz kilka nie udanych transferów wiec musisz szukać jakiś rozwiązań
Wiem kochana dziękuję, że o mnie myślisz!!.
Zapytam o to , najpierw poczytam.
Myślałam, że jest ok skoto lekarz tak mówił dla mnie wynik tametego badania to czarna magia :(.
A powiedz jak ty się czujesz ???
Pewnie jesteś szczęśliwa co ??? Kiedy z pracy rezygnujesz, czy będziesz ciagle zdalnie ???

Do góry