reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane dziękujemy za kciuki ❤️ Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie ❤️❤️❤️❤️
Bardzo się cieszymy i razem z Tobą oddychamy z ulga :*

reklama
Kochane dziękujemy za kciuki [emoji3590] Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wczesna ciaza?
Sa tu na forum dzieci urodzone w tym tygodniu... [emoji848][emoji848]
Najważniejsze, ze wzzytsko pod kontrolą. Uwazajcie na siebie [emoji171]

Oby Cie zaskoczyla tym, ze sie nie bedzie skracac [emoji6]
Juz koniec pierwszego trymestru?!
Macie juz imie?
Moj brat wpadl na pomysł, zeby zapytac corke 3letnia jak sie brat bedzie nazywal i co? Bedzie dzidzius Aleksander jak w Swince Peppie [emoji23][emoji1787][emoji2358]
O matko imię to u nas drażliwy temat bo mąż ustalił ze musi naszej trójce się podobać a ja chciałam wybrać tym razem gdyż imię dla Maksa mąż wybierał. Mój wybór to Borys, mężowi sie nie podoba, Maks probuje znaleźć kompromis 😅 🤭

Kochane dziękujemy za kciuki ❤️ Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie ❤️❤️❤️❤️
Bardzo się ciesze🥰 uważajcie na siebie i odpoczywajcie ❤️❤️❤️ byle do rozwiązania 💪😗

O matko imię to u nas drażliwy temat bo mąż ustalił ze musi naszej trójce się podobać a ja chciałam wybrać tym razem gdyż imię dla Maksa mąż wybierał. Mój wybór to Borys, mężowi sie nie podoba, Maks probuje znaleźć kompromis 😅 🤭
Borys pieknie 😍ja to w ogóle stwierdzam, ze każde imie jest piękne, jak nosi je piękny człowiek :) (piękny w środku!). Ostatnio znajomi nazwali synka Ryszard, byłam nieprzekonana, ale jak poznałam Ryśka to od razu się w nim zakochałam i w jego imieniu również :)

O matko imię to u nas drażliwy temat bo mąż ustalił ze musi naszej trójce się podobać a ja chciałam wybrać tym razem gdyż imię dla Maksa mąż wybierał. Mój wybór to Borys, mężowi sie nie podoba, Maks probuje znaleźć kompromis [emoji28] [emoji2960]
Mi sie podoba, ale zle mi się kojarzy z Waszym premierem [emoji14][emoji16][emoji1787]

Borys pieknie [emoji7]ja to w ogóle stwierdzam, ze każde imie jest piękne, jak nosi je piękny człowiek :) (piękny w środku!). Ostatnio znajomi nazwali synka Ryszard, byłam nieprzekonana, ale jak poznałam Ryśka to od razu się w nim zakochałam i w jego imieniu również :)
Jak musisz wybrac imie dla dziecka to nagle zdajesz sobie sprawę z tego ilu ludzi nie lubisz [emoji16][emoji16] Kazde imie Ci się z kims kojarzy [emoji23]

Dziewczęta jakie testy są najczulsze ? Doradźcie proszę. I jak żyć po transferze ? Oszczędzająco ale jednak normalnie ? Każda wskazówka na wagę złota, przede mną mój pierwszy transfer
U mnie najładniej wychodził PINK z czułoscia 10. Już od 6dpt pokazywał ładna kreskę. Zrobiłam tych testów trochę, co najmniej jeden dziennie :D i inne też pokazywały, ale były takie (paskowe z allegro) które nie pokazywały drugiej kreski przy becie 400

reklama
Wlew domaciczny z accofilu ma podobne działanie jak scratching, a to się stosuje jak NK jest za niskie a u Ciebie są niskie. Mnie ta Invicta wnerwia czasami do granic możliwości... naciągają na badania a potem nawet leczenia nie zaproponują... Grrrrr. Serio ciśnij ich na scratching albo wlew z accofily domaciczny, oni mają go w cenniku. Nie zdawaj się tylko na to co Ci lekarz powiedział, masz za sobą juz kilka nie udanych transferów wiec musisz szukać jakiś rozwiązań
Wiem kochana dziękuję, że o mnie myślisz!!.
Zapytam o to , najpierw poczytam.
Myślałam, że jest ok skoto lekarz tak mówił dla mnie wynik tametego badania to czarna magia :(.
A powiedz jak ty się czujesz ???
Pewnie jesteś szczęśliwa co ??? Kiedy z pracy rezygnujesz, czy będziesz ciagle zdalnie ???

Do góry