reklama
Paolaplo
Aktywna w BB
Moja siostrzenica trzy lata temu wręczyła mi kartkę z koślawo napisanymi imionami i mam się tego trzymaćMój przyjaciel też wpadł na taki pomysł i zapytał swoją 3-łatkę o imię dla braciszka...i uwaga...Bałwan....zima akurat była
nieagatka
Fanka BB :)
Dlatego lepiej nie pytać [emoji23][emoji23]Mój przyjaciel też wpadł na taki pomysł i zapytał swoją 3-łatkę o imię dla braciszka...i uwaga...Bałwan[emoji23]....zima akurat była[emoji16]
Ja po prostu powiedzialam, ze siostra w brzuszku to Inka. Tego samego dniq rozglosila wszytskim wiec juz nie było mowy o zmianie [emoji2358][emoji1787]
Paolaplo
Aktywna w BB
Nie martw się jeszcze, może ruszą u mnie na drugim monitoringu było kiepsko, a na trzecim (zmiana jednego leku) ruszyło do przodu. U mnie był to z kolei problem nadprogramowej liczby mikro pęcherzyków, które nie chciały dojrzewać Ostatecznie kilka się do czegoś nadało, trzymam za Ciebie kciuki, i tulę mocnoNajgorszy moment już za mną, próbuje dalej, w sumie będę próbować do skutku.. Zaczęłam już stymulacje, ale na kontroli się okaże, czy jest sens to ciągnąć w tym miesiącu, bo mam trochę mało pęcherzyków...
Martaem1983
Będzie dzidziaNo i nie wtrzymalam. 10dpt
Orchidea33
Moj lekarz tez mowi, ze badanie zawsze przed tabletka. Wtedy dokładnie widac jaki jest poziom tsh.Mi endokrynolog zawsze przypomina żeby nie brać tabletki przed badaniem. Mam w granicach 0,8-1,3 i twierdzi że jest dobrze. Lekarz w klinice jak zobaczył wyniki to też powiedział że ładnie unormowane. Nie wiem jak to wygląda w ciąży, wiem że jak już w niej będę to muszę niezwłocznie udać się do endokrynologa bo powiedział że na pewno będę musia mieć zmienioną dawkę leków.
Potwierdzam to odnosnie ciazy od razu jak sie dowiem to mam do niego przyjsc i bedzie sprawdzac tsh i zmieniac leki.
bazylia128
Nie powinno sie lezec caly czas - macica powinna byc ukrwiona Testy nawet te najtansze potrafia pokazywac cuda na kiju Beta najwazniejszaDziewczęta jakie testy są najczulsze ? Doradźcie proszę. I jak żyć po transferze ? Oszczędzająco ale jednak normalnie ? Każda wskazówka na wagę złota, przede mną mój pierwszy transfer
Ananasowa93
Kochane dziękujemy za kciuki Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie
reklama
bazylia128
Ufff to dobrze ze nie ma kryzysu. Teraz juz chyba pojdziesz na zwolnienie co? Dla mnie tez 28 tydzien to ciaza zaawansowanaKochane dziękujemy za kciuki Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Podziel się: