Są dziewczyny na forum którym się udaje zajść w ciąże tylko z zarodkami wolniejszymi - słabszymi. No, ale jak widać nie takie słabe:-) morfologia to nie wszystko. Zarodki które nie mają szans to te niepoprawne genetycznie. A ten może zdrowy jest i da rade, jak podjął funkcje życiowe to może leniuszek będzie. Ja jak patrzę na mojego syna to ta morfologia trochę mówi o charakterze zarodka. Mój syn był bardzo szybkim zarodkiem na ten dzien dzielił się i dzieł :-) i teraz jest bardzo wysoki tez szybko rośnie jest ponad normy. Mam nadzieje, ze dziewczynki nie beda takie wysokie.A i wszędzie się spieszy:-) może twój to leniuszek musi się obudzić, ukoić ból istnienia i ruszy zaraz do inwazji endonetrium trzymam kciuki.Sprawdzę w takim razie ciut wcześniej niż planowałam tak ja tez mowilam o becie z krwi. To jest super pytanie bo ja tego nie ogarniam jakie oznaczenie miałam, a na wypisie nie mam informacji. Dryndnę sobie dziś do labu, zapytam - ale nie spodziewam się świetnych informacji, bo przede wszystkim zarodeczek nie był ekstra jeszcze przed mrożeniem (trzydniowy), a po rozmrożeniu nie chciał na początku podjąć funkcji życiowych....
Hej bardzo mi przykro, ze się tym razem u Ciebie nie udało jak się czujesz? będziesz podejmowała kolejne próby? Wiadomo, ze z tym to nigdy nic nie wiadom