Mi się nie myliły i tez byl bladzioch w 5 dptDziewczyny!!! Zrobiłam dzisiaj właściwie przed chwila test sikany : jest blada druga kreska a to dopiero 5 dpt, myślicie ze sikane testy się nie mylą?
Transfer mrozakow był w środę
reklama
Bo Zelazna jest taka kosciolkowaoni tam stawiaja na porod sn.Moja przyjaciolka o malo 2 razy tam sie nie zawinela wraz z dziecmi bo nie chcieli cc robic tylko do ostatniej chwili czekali.Ja to nie mogę caly czas z tego Twojego 4dpt z tym testem.bylam dzis na konsultacji u anestezjologa przed cesarka. Myslalam ze wydziaduje głupiego Jasia albo coś ma uspok9jenie przed znieczuleniem ale duuuuupa. Nic nie dają bo przez łożysko dotarloby to do dzieci. Co szpital to inaczej w innych wiem ze spokojnie dają.
Gonia0605
Fanka BB :)
Ok, dobrze wiedzieć, dziewczyny na grupie na FB pisały, że nie honoruje.Pozwolę się nie zgodzić. Na pierwszej wizycie przedstawiłam n-badań, które prof ma na swojej liście i je uznał. Kazał powtórzyć tylko te, które były starsze, np.: ponad rok i których powtórzenie uzasadnił. To tak tylko informacyjnie, może komuś się przyda.
A dziękuję, trzymaj trzymaj przydadzą się..... Ja ostatnim razem 8 dnia po transferze dostałam okres a dziś mam 6 dzień....A ty kiedy się odważysz? Wciąż trzymam
Tu masz link Link do: Gyn-Care | Ginekologia Położnictwo USG | CiążaMuszę o to zapytać w klinice . Bo teraz to tylko chlamydia jest obowiązkowa przed transferem
motylek24
Ja nic nie dostałam na uspokojenie. Poszłam na cc potulnie jak baranek, dasz radę.Ja to nie mogę caly czas z tego Twojego 4dpt z tym testem.bylam dzis na konsultacji u anestezjologa przed cesarka. Myslalam ze wydziaduje głupiego Jasia albo coś ma uspok9jenie przed znieczuleniem ale duuuuupa. Nic nie dają bo przez łożysko dotarloby to do dzieci. Co szpital to inaczej w innych wiem ze spokojnie dają.
Ostatnia edycja:
@Gonia0605 wiem ,że się stresujesz . Mam to samo, ciągle myślę co jeszcze mogę zrobić, ale sama już nie wiem !Ok, dobrze wiedzieć, dziewczyny na grupie na FB pisały, że nie honoruje.
No słyszałam o tym, ze u nich to I stopień referencyjności jak coś nie tak to przewożą karetką do innego szpitala. No, ale opiekę po porodową mają tam super. Położne miłe, dziecko Ci przewiną pomogą. Kibelek na sali :-) ja rodziłam w orlowskim III stopień i teraz tez tam będę rodzic. W orlowskim neonatologia jest super ostatnio czworaczki się tam rodziły. No, ale łazienka na korytarzu, położne mają Cię w dupie i doradcy laktacyjnego tez nie ma. No, ale oni skupieni są na poważnych przypadkach. Jak doopy Ci nie urwało to się zajmuj sobą sama.Bo Zelazna jest taka kosciolkowaoni tam stawiaja na porod sn.Moja przyjaciolka o malo 2 razy tam sie nie zawinela wraz z dziecmi bo nie chcieli cc robic tylko do ostatniej chwili czekali.
Przyjaciolka mowila ze opieka poporodowa ok ale to co sie dzialo przed to jakas masakra.Rodzenie silami natury za wszelka ceneNo słyszałam o tym, ze u nich to I stopień referencyjności jak coś nie tak to przewożą karetką do innego szpitala. No, ale opiekę po porodową mają tam super. Położne miłe, dziecko Ci przewiną pomogą. Kibelek na sali :-) ja rodziłam w orlowskim III stopień i teraz tez tam będę rodzic. W orlowskim neonatologia jest super ostatnio czworaczki się tam rodziły. No, ale łazienka na korytarzu, położne mają Cię w dupie i doradcy laktacyjnego tez nie ma. No, ale oni skupieni są na poważnych przypadkach. Jak doopy Ci nie urwało to się zajmuj sobą sama.
reklama
nieagatka
Szkoda, ze kosmosem wydaje sie cos tak oczywistego jak dobrzy specjalisci, a zarazem mila i empatyczna obsluga w tym samym miejscu. Sama rodziłam w szpitalu z rewelayjna neonatologia. Ju 4 lata temu slyneli z tego, ze 500g wczesniaki ratują i mieli bardzo wysoki procent skutecznosci. A przy tym mimo, ze nie bylam pacjentka lekarza tam pracujacego, zostalam potraktowana super i czulam, ze dbaja o mnie i o dziecko.na każdym kroku.No słyszałam o tym, ze u nich to I stopień referencyjności jak coś nie tak to przewożą karetką do innego szpitala. No, ale opiekę po porodową mają tam super. Położne miłe, dziecko Ci przewiną pomogą. Kibelek na sali :-) ja rodziłam w orlowskim III stopień i teraz tez tam będę rodzic. W orlowskim neonatologia jest super ostatnio czworaczki się tam rodziły. No, ale łazienka na korytarzu, położne mają Cię w dupie i doradcy laktacyjnego tez nie ma. No, ale oni skupieni są na poważnych przypadkach. Jak doopy Ci nie urwało to się zajmuj sobą sama.
Podziel się: