reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja to nie mogę caly czas z tego Twojego 4dpt z tym testem.bylam dzis na konsultacji u anestezjologa przed cesarka. Myslalam ze wydziaduje głupiego Jasia albo coś ma uspok9jenie przed znieczuleniem ale duuuuupa. Nic nie dają bo przez łożysko dotarloby to do dzieci. Co szpital to inaczej w innych wiem ze spokojnie dają.
Bo Zelazna jest taka kosciolkowa😉oni tam stawiaja na porod sn.Moja przyjaciolka o malo 2 razy tam sie nie zawinela wraz z dziecmi bo nie chcieli cc robic tylko do ostatniej chwili czekali.

Pozwolę się nie zgodzić. Na pierwszej wizycie przedstawiłam n-badań, które prof ma na swojej liście i je uznał. Kazał powtórzyć tylko te, które były starsze, np.: ponad rok i których powtórzenie uzasadnił. To tak tylko informacyjnie, może komuś się przyda.
Ok, dobrze wiedzieć, dziewczyny na grupie na FB pisały, że nie honoruje.

Ja to nie mogę caly czas z tego Twojego 4dpt z tym testem.bylam dzis na konsultacji u anestezjologa przed cesarka. Myslalam ze wydziaduje głupiego Jasia albo coś ma uspok9jenie przed znieczuleniem ale duuuuupa. Nic nie dają bo przez łożysko dotarloby to do dzieci. Co szpital to inaczej w innych wiem ze spokojnie dają.
Ja nic nie dostałam na uspokojenie. Poszłam na cc potulnie jak baranek, dasz radę.

Ostatnia edycja:
Bo Zelazna jest taka kosciolkowa😉oni tam stawiaja na porod sn.Moja przyjaciolka o malo 2 razy tam sie nie zawinela wraz z dziecmi bo nie chcieli cc robic tylko do ostatniej chwili czekali.
No słyszałam o tym, ze u nich to I stopień referencyjności jak coś nie tak to przewożą karetką do innego szpitala. No, ale opiekę po porodową mają tam super. Położne miłe, dziecko Ci przewiną pomogą. Kibelek na sali :-) ja rodziłam w orlowskim III stopień i teraz tez tam będę rodzic. W orlowskim neonatologia jest super ostatnio czworaczki się tam rodziły. No, ale łazienka na korytarzu, położne mają Cię w dupie i doradcy laktacyjnego tez nie ma. No, ale oni skupieni są na poważnych przypadkach. Jak doopy Ci nie urwało to się zajmuj sobą sama.

No słyszałam o tym, ze u nich to I stopień referencyjności jak coś nie tak to przewożą karetką do innego szpitala. No, ale opiekę po porodową mają tam super. Położne miłe, dziecko Ci przewiną pomogą. Kibelek na sali :-) ja rodziłam w orlowskim III stopień i teraz tez tam będę rodzic. W orlowskim neonatologia jest super ostatnio czworaczki się tam rodziły. No, ale łazienka na korytarzu, położne mają Cię w dupie i doradcy laktacyjnego tez nie ma. No, ale oni skupieni są na poważnych przypadkach. Jak doopy Ci nie urwało to się zajmuj sobą sama.
Przyjaciolka mowila ze opieka poporodowa ok ale to co sie dzialo przed to jakas masakra.Rodzenie silami natury za wszelka cene🤬

reklama
Szkoda, ze kosmosem wydaje sie cos tak oczywistego jak dobrzy specjalisci, a zarazem mila i empatyczna obsluga w tym samym miejscu. Sama rodziłam w szpitalu z rewelayjna neonatologia. Ju 4 lata temu slyneli z tego, ze 500g wczesniaki ratują i mieli bardzo wysoki procent skutecznosci. A przy tym mimo, ze nie bylam pacjentka lekarza tam pracujacego, zostalam potraktowana super i czulam, ze dbaja o mnie i o dziecko.na każdym kroku.

Do góry