reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I tez miałaś beciki, rożki itp? Czy za ciepło było? I pieluszka, albo kocyś?
Caly sklep mialam🤣🤣beciki wyszly szybko z mody,przestaly im pasowac w sensie ze nie lubily byc unieruchomione,spaly w cienkich spiworkach,na spacery pod kocykiem albo pieluszka,jak byl upal .
Duzo rzeczy mialam( juz sie pozbylam) ktore byly zbedne .
Do maxi cosy mialam i mam 😆takie wklady ala kocyki po zapieciu je tym okrywalam i bylo ok

W mojej klinice jak bety nie ma 6dpt to raczej słabo to rokuje. Czasem z mrożonych zarodków pojawia się beta później - czyli 7dpt. Wiadomo ciąża nie matematyka, ale jakieś tam zalecenia są. I nigdy nie ma gwarancji, ze jak beta jest to bedzie dobrze i ze jak jej nie ma to się jeszcze nie pojawi:-) Pytanie co będzie z tobą jak bety jutro nie będzie? I tak 10dpt musisz zrobić znowu krew, żeby odstawić leki.
Rozumiem, No właśnie ryzyk fizyk ehh

Dziewczyny a ja mam pytanie zupełnie innej natury 🙈 muszę kupić prezent dla 6 latki i chciałam podarować jej puzzle ale zastanawiam się ile elementów będzie dla 6 letniego dziecka odpowiednie? 60? 100? 120?🤔

Dziewczyny a ja mam pytanie zupełnie innej natury [emoji85] muszę kupić prezent dla 6 latki i chciałam podarować jej puzzle ale zastanawiam się ile elementów będzie dla 6 letniego dziecka odpowiednie? 60? 100? 120?[emoji848]
Mysle, ze 100 to tak najmniej. Moja 4 latka od pol roku smiga na 56 bez problemow.

Tak btw. Mam pytanie z innego worka😜 po gonapeptylu( przyjęłam już 2 ampulki) mogą być mdłości i wymioty? W ulotce nic nie pisze ale łączę to że sobą bo czuje reakcje jajników po zaszczykach, są bardziej bolesne. Jutro mam Histeroskopię-ciekawe jak ja zniosę przy tej stymulacji bo szczerze mówiąc po biopsji ostatnio 2 dni czułam się do bani jak przy okresie 😵 ale i tak zniosę wszystko w imię jednego 💪💪💪

reklama
Do góry