reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I tez miałaś beciki, rożki itp? Czy za ciepło było? I pieluszka, albo kocyś?
Caly sklep mialam🤣🤣beciki wyszly szybko z mody,przestaly im pasowac w sensie ze nie lubily byc unieruchomione,spaly w cienkich spiworkach,na spacery pod kocykiem albo pieluszka,jak byl upal .
Duzo rzeczy mialam( juz sie pozbylam) ktore byly zbedne .
Do maxi cosy mialam i mam 😆takie wklady ala kocyki po zapieciu je tym okrywalam i bylo ok

W mojej klinice jak bety nie ma 6dpt to raczej słabo to rokuje. Czasem z mrożonych zarodków pojawia się beta później - czyli 7dpt. Wiadomo ciąża nie matematyka, ale jakieś tam zalecenia są. I nigdy nie ma gwarancji, ze jak beta jest to bedzie dobrze i ze jak jej nie ma to się jeszcze nie pojawi:-) Pytanie co będzie z tobą jak bety jutro nie będzie? I tak 10dpt musisz zrobić znowu krew, żeby odstawić leki.
Rozumiem, No właśnie ryzyk fizyk ehh

Dziewczyny a ja mam pytanie zupełnie innej natury 🙈 muszę kupić prezent dla 6 latki i chciałam podarować jej puzzle ale zastanawiam się ile elementów będzie dla 6 letniego dziecka odpowiednie? 60? 100? 120?🤔

Dziewczyny a ja mam pytanie zupełnie innej natury [emoji85] muszę kupić prezent dla 6 latki i chciałam podarować jej puzzle ale zastanawiam się ile elementów będzie dla 6 letniego dziecka odpowiednie? 60? 100? 120?[emoji848]
Mysle, ze 100 to tak najmniej. Moja 4 latka od pol roku smiga na 56 bez problemow.

Tak btw. Mam pytanie z innego worka😜 po gonapeptylu( przyjęłam już 2 ampulki) mogą być mdłości i wymioty? W ulotce nic nie pisze ale łączę to że sobą bo czuje reakcje jajników po zaszczykach, są bardziej bolesne. Jutro mam Histeroskopię-ciekawe jak ja zniosę przy tej stymulacji bo szczerze mówiąc po biopsji ostatnio 2 dni czułam się do bani jak przy okresie 😵 ale i tak zniosę wszystko w imię jednego 💪💪💪

reklama
Do góry