reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bo mam problem... No więc @ przyszedł... Nie tak jak powinien bo dopiero przed chwilą... Mogę dzisiejszy dzień zaliczyć jako 1dc czy dopiero od jutra liczyć??? Pogubilam się już z tym wszystkim... Zastrzyki i tak będę robić około 20-21... Teoretycznie policzyła bym dzisiejszy dzień jako 1dc... A z drugiej strony wiem że jak pod wieczór przyjdzie to dopiero 9d następnego dnia liczymy... 😔

Dziewczyny bo mam problem... No więc @ przyszedł... Nie tak jak powinien bo dopiero przed chwilą... Mogę dzisiejszy dzień zaliczyć jako 1dc czy dopiero od jutra liczyć??? Pogubilam się już z tym wszystkim... Zastrzyki i tak będę robić około 20-21... Teoretycznie policzyła bym dzisiejszy dzień jako 1dc... A z drugiej strony wiem że jak pod wieczór przyjdzie to dopiero 9d następnego dnia liczymy... 😔
Mysle,ze tak jak wiesz tak trzeba liczyc,od jutra.
Ale wazne,ze malpa przylazla👍👍👍👍

Kurde, a ja na moja @ czekam.
Po tej hiperstymulacji coś jest nie tak.
Pierwsza przyszła punktualnie po 28 dniach, ale krwawienie trwało 8dni. Teraz czekam już 30 dzień i mam plamienia. Jak zjem więcej to brzuch mnie boli, trochę jajniki. Przypomina mi to ból jaki mialam po punkcji.
To mozliwe, ze czuje jeszcze efekty stymulacji (2 cykl), albo punkcji 1.5 miesiąca temu?
Miałam 35 jajeczek, poziom estradiolu nieznany.

Oczywiscie włączają się czarne wizje, ze wygasają mi jajniki... bo poziom AMH spadł mi w ciągu ostatniego pół roku z 9 do 6.

Czyli mówisz ze już neta musi pokazać tak?
Beta jak najbardziej a test... chyba zależy od sztuki. Mi ostatnio w 6dpt pojawiła się wyraźna krecha a rano beta była 56 ale wiem że dziewczyny robią, wychodzą negatywy a na becie pozytyw.. Jak masz mocne nerwy to możesz w 6dpt siknac ale jak się nic nie pokaże to nie wyrok, beta prawdę powie

Wyślij mi proszę na priv namiary na lekarza z Wawy.
Na chwilę obecną jesteśmy zdecydowani na kolejną stymulację ale u mnie to nie stymulacja jest przeszkodą a kolejny krok, czyli brak implanatacji.
Przepraszam że dopiero teraz. Zaraz odszukam i wyślę Ci na priv

Ach kobity muszę zjeść zakazany krążek bo zwariuje :p I tak w tym cyklu nic to mogę się troche obżerać :D :D

Promocja 30 zł za 50 cm, także portfel tak bardzo nie płacze :D

🍕🍕🍕

Kobitki ! Trzeba czasem i pomyśleć o sobie i pojeść coś dobrego o! Kuwa tyle czekania to coś mi się do uja należy :D

Nie przejmujta się mną - skąpiradła tak mają :D przeżywają :D Tydzień gotowania zup na sznurówce i wyrówna się budżet 🤭🤭🤭

Jak krwawienie się ostro nie rozkręciło to bym liczyła od jutra kochana !!

No widzisz przyszła! Super!

reklama
Do góry