annemarie
Fanka BB :)
Ja to zle napisalamAaa czyli test z krwi :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to zle napisalamAaa czyli test z krwi :-)
Mysle,ze tak jak wiesz tak trzeba liczyc,od jutra.Dziewczyny bo mam problem... No więc @ przyszedł... Nie tak jak powinien bo dopiero przed chwilą... Mogę dzisiejszy dzień zaliczyć jako 1dc czy dopiero od jutra liczyć??? Pogubilam się już z tym wszystkim... Zastrzyki i tak będę robić około 20-21... Teoretycznie policzyła bym dzisiejszy dzień jako 1dc... A z drugiej strony wiem że jak pod wieczór przyjdzie to dopiero 9d następnego dnia liczymy...
No przecież wiem, ratuje sytuacje A powiedz mi kiedy rodziłaś w jakim miesiącu? Bo się zastanawiam co ja powinnam kupić dla tych moich dziewczyn. Bo ja syna na jesieni wtedy to inaczej a teraz lato.Ja to zle napisalam
Beta jak najbardziej a test... chyba zależy od sztuki. Mi ostatnio w 6dpt pojawiła się wyraźna krecha a rano beta była 56 ale wiem że dziewczyny robią, wychodzą negatywy a na becie pozytyw.. Jak masz mocne nerwy to możesz w 6dpt siknac ale jak się nic nie pokaże to nie wyrok, beta prawdę powieCzyli mówisz ze już neta musi pokazać tak?
Przepraszam że dopiero teraz. Zaraz odszukam i wyślę Ci na privWyślij mi proszę na priv namiary na lekarza z Wawy.
Na chwilę obecną jesteśmy zdecydowani na kolejną stymulację ale u mnie to nie stymulacja jest przeszkodą a kolejny krok, czyli brak implanatacji.
Dziewczyny bo mam problem... No więc @ przyszedł... Nie tak jak powinien bo dopiero przed chwilą... Mogę dzisiejszy dzień zaliczyć jako 1dc czy dopiero od jutra liczyć??? Pogubilam się już z tym wszystkim... Zastrzyki i tak będę robić około 20-21... Teoretycznie policzyła bym dzisiejszy dzień jako 1dc... A z drugiej strony wiem że jak pod wieczór przyjdzie to dopiero 9d następnego dnia liczymy...
Dzień 0Dziewczyny dzień transferu jest liczony jako dzień 0 czy 1?