reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ale mnie to rozbawilo 😂😂😂😂😂😂😂 takie mam glupawy jak mam stresa ale sku- wy...nek dzisiaj wygral 😂😂😂
Moj kot dawno dawno temu nazywał się Olisadebe bo byl cały czarny niestety w sylwestra tata cofał samochodem i niechcący go potrącił kotek zdechł.Mi powiedzieli ze go świnki zagryzły.Mam nie odzywała się do taty ale co poradzic.Wszyscy kochaliśmy kotka i wogole kiedys mieliśmy ich mnóstwo. Moja mam mimo ze kocha te zwierzęta nie chce ich miec bo nasz sasiad je truje.Nigdy nie zapomnę jak skurwiel otrul mojego husky pięknego psiaka którego wszyscy kochaliśmy.Dobrze ze na to nie patrzyłam bo bylam na początku 2 ciazy

reklama
Ja sie zastanawialam czy byla bym w stanie oddac innej parze swoje zarodki do adopcji :o
A była byś w stanie wziąść? ?
Każdy ma swoją historię, swoją psychikę ....
Ja najbardziej nie mogę zrozumieć jak ktoś nie nie nie oddam Ale tak adoptuje ....
Albo weź przecież jest wyjście możesz adoptować KD /AZ chwilę później jezuuuu zamroziłam 10 komórek i teraz muszę zniszczyć no i zarodków mi 3 zostało co ja teraz biedna zrobię....

Moja gin mi tez mowila, ze do cc hemoglobina musi byc unormowana, na wypadek duzej utraty krwi. Wiec smigaj z ta pietruszka, burakiem, szpinakiem, fasola i czerwonym miesem. Masz czasu trochę, wraz z tabletkami powinno sie to unormowac.
A co do tycia to mi moja gin mowila - jak w 20tc zaczela mi waga spadac, ze musialabym byc niedozywiona i odwodniona jakis czas, zeby to mialo wplyw na dziecko. Najlepszym przykladem sa ciezarne z cukrzyca ciazowa, czesto tyja po 3-4kg, a dzieci rodza sie zdrowe.
jak juz bedzie po laryngologu to zadbam o pietruche ;) Oj juz ja napewno o to zadbam ;) Zdziwilo mnie to zw wystarczylo kilka dni nie picia pietruszki i tak mi wyniki spadly. Dla mnie nie do pomyslenia bylo zeby kobieta w ciazy chudla :o najlpeszym przykladem jest @s.ols3404 ona chyba tylko 4 kg przytyla 👍

Moj kot dawno dawno temu nazywał się Olisadebe bo byl cały czarny niestety w sylwestra tata cofał samochodem i niechcący go potrącił kotek zdechł.Mi powiedzieli ze go świnki zagryzły.Mam nie odzywała się do taty ale co poradzic.Wszyscy kochaliśmy kotka i wogole kiedys mieliśmy ich mnóstwo. Moja mam mimo ze kocha te zwierzęta nie chce ich miec bo nasz sasiad je truje.Nigdy nie zapomnę jak skurwiel otrul mojego husky pięknego psiaka którego wszyscy kochaliśmy.Dobrze ze na to nie patrzyłam bo bylam na początku 2 ciazy
Wiesz co dla mnie roznica miedzy psem a czlowiekiem mocno sie zatarła DLATEGO na takiego sasiada tez bym znalazla sposob !!! Zero litosci :crazy:

reklama
jak juz bedzie po laryngologu to zadbam o pietruche ;) Oj juz ja napewno o to zadbam ;) Zdziwilo mnie to zw wystarczylo kilka dni nie picia pietruszki i tak mi wyniki spadly. Dla mnie nie do pomyslenia bylo zeby kobieta w ciazy chudla :o najlpeszym przykladem jest @s.ols3404 ona chyba tylko 4 kg przytyla [emoji106]
Ja mialam pasozyta, schudlam 2 kg w 2 trymestrze, ale odrobilam pozniej [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Do góry