reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale się wkurzyłam, aż muszę wam napisać 🤬🤬🤬🤬🤬 wyobraźcie sobie ze ostatnio sprzedałam kuchenkę.... Była w dobrym stanie i szkoda mi było wywalić... Sprzedałam ja za 100 zł... Na paczatku była wystawiona za 150 ale koleś negocjował (szkoda mi. Sie ich zrobiło i na koniec chciałam. Im za free oddać.... Ale jednak zapłacili) i zabrał w końcu za 100 zł... A teraz co widzę... Koleś ta kuchenke sprzedaje za 450 zł :/
Sepy ale ja miałam tak z pralka za 50 zl a koleś sprzedał za 250 mozna się 🤬🤬🤬

reklama
Tak mógł chorować, nadal jednak twierdzę że wynik 0.3 jest ujemny. A gdzie on ma dodatni ten HBc ??? ja nie widzę.
Tutaj jest
I to jest wynik z kliniki. I oni tego nie widzieli???

Załączniki

• Screenshot_20210217-084236_Chrome.jpg
    Screenshot_20210217-084236_Chrome.jpg
    171,8 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
no pewnie - jak bym mu na kanapie nie poscielila to nigdy by na to nie wpadl ze nie chce go w łózku ;) A zebys widziala moja mine jak ide z posciela na dol i sie na niego patrze :p Musze byc wtedy piekna ;) Caly zabieg sprawia ze czuje sie o wiele lepiej: co s w tylu TERAZ TO MU POKAZALAM :realmad:😂😂
U nas naeet jak die poklocimy to razem spimy.Raz chcial spac w salonie to go opirprzylam wiec tetaz to jak i przez tydz.nie gadamy to i tak razem spimy.Chociaz teraz to milisc kwitnie-od momentu mojej ciazy.Bo wczesniej cala sytuacja nas stresowala ze ja to chmura gradowa bylam.
Bo to jest tak ci ktorych kochamy najmocniej wkurzaja nas najbardziej🙄

A miałaś trzy dawki? Z tego co pamiętam to trzeba powtarzać.
Mi pomyłkowo zrobili anty hbs i wyszło wysoko, ale byłam szczepiona jako nastolatka.

Tak mam 3 dawki wszystkie, dlatego mnie to dziwi.

Ale się wkurzyłam, aż muszę wam napisać 🤬🤬🤬🤬🤬 wyobraźcie sobie ze ostatnio sprzedałam kuchenkę.... Była w dobrym stanie i szkoda mi było wywalić... Sprzedałam ja za 100 zł... Na paczatku była wystawiona za 150 ale koleś negocjował (szkoda mi. Sie ich zrobiło i na koniec chciałam. Im za free oddać.... Ale jednak zapłacili) i zabrał w końcu za 100 zł... A teraz co widzę... Koleś ta kuchenke sprzedaje za 450 zł :/

Ludzie są bezczelni...

😂 😂 😂 widze ze z Ciebie taka bizneswoomen jak ja ;)

Do mnie wlasnie dzwonili od mojego lekarza - mialam miec wprzyszlym tygodniu wizyte ale jego nie bedzie caly tydzien wiec mnie przelozyli na jutro. Wizyte mam dopiero po 20 - tej - wszystkie inne pacjentki poprzesowali a mnie lekarz powiedzial ze musi koniecznie zobaczyc - troche sie wystraszylam ;( Dobrze ze zrobilam dzisiaj krew i siki. Nos dalej nie odpuszcza - cala noc prawie dzisiaj nie spalam - czy to kiedys przejdzie 😭 Najwazniejsze zeby jutro z niunia wszystko dobrze wyszlo ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy możecie polecić lekarza do prowadzenia ciąży z Poznania? Lekarz z kliniki polecał jedną panią dr ale niestety też jest w ciąży i nie przyjmuje :( do kliniki jeździłam do Łodzi...

Jakoś się źle czuję z taką nachalnością.... Poczekam jeszcze dzisiaj...
Nie wiem czy to nachalność czy dbanie o swoje interesy. Przecież ten mail mógł wpaść gdzieś do spamu i będziesz czekała w nieskończoność. Szkoda czasu, wyślij chociaż SMS z informacją, że byliście umówieni na kontakt i że mail już wyslany
Edit. Już doczytałam, trzeba czekać

reklama
Dziewczyny, co robiłyście przed in vitro aby zwiększyć szanse, lub czego nie robiłyście już po transferze? Jakiś urlop zwolnienie? Specjalna dieta? Co z wysiłkiem? Bede wdzieczna za wszystkie wskazówki :)

Do góry