reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak ma wysokie przeciwciała to powinien być szczepiony. Rodzice męża nie mają może jego książeczki zdrowia? Tam powinno być, u nas było pod nazwą TWINRIX, z lat 90.
Nie był szczepiony. W ośrodku zdrowia powiedzieli. Teściowa teraz pisała że kiedyś jej lekarz mówił że nie trzeba

reklama
Nie był szczepiony. W ośrodku zdrowia powiedzieli. Teściowa teraz pisała że kiedyś jej lekarz mówił że nie trzeba
Ale kiedyś to szczepienie było obowiązkowe, tzn. Dalej jest... Pierwsza dawkę przyjmowało się od razu po porodzie, teraz jest tak samo z tym że wzieli się na sposób i są szczepionki 6w1... Ja wiem ze w książeczce mam to szczepienie... Ale jak już wyczytałam ono chroni nas tylko przez jakiś czas.. później trzeba ponawiać... 😔

Ale kiedyś to szczepienie było obowiązkowe, tzn. Dalej jest... Pierwsza dawkę przyjmowało się od razu po porodzie, teraz jest tak samo z tym że wzieli się na sposób i są szczepionki 6w1... Ja wiem ze w książeczce mam to szczepienie... Ale jak już wyczytałam ono chroni nas tylko przez jakiś czas.. później trzeba ponawiać... 😔
Obowiązkowe od 94", mąż jest 83". Czyli dupa, czekam na Paśnika.

Podobno właśnie nie było, przynajmniej tak teściowa mówiła. Znaleźliśmy książeczkę i mąż urodzony w '91 szczepienia ma w 2003 :)

No ja też nic nie widzę. Wg mnie wszystko mieści się w normach. Kuwa, który wynik jest wysoki???
Ja tam widzę Chłopak wątrobę ma zdrową, bez.chorob wenerycznych, przeszedł kiedyś cytomegalię i tutaj ma rzeczywiście wysokie przeciwciała (ale stare i nie powinny być już groźne)😁 myślę że nic złego tutaj nie widać. Napisz jeszcze raz do Pasikonika,.aby ponownie zerknął na te wyniki.

Ja tam widzę Chłopak wątrobę ma zdrową, bez.chorob wenerycznych, przeszedł kiedyś cytomegalię i tutaj ma rzeczywiście wysokie przeciwciała (ale stare i nie powinny być już groźne)😁 myślę że nic złego tutaj nie widać. Napisz jeszcze raz do Pasikonika,.aby ponownie zerknął na te wyniki.
Oka, napiszę bo tu właśnie miałam stan przedzawałowy 😱😱😱

reklama
Do góry