Nie był szczepiony. W ośrodku zdrowia powiedzieli. Teściowa teraz pisała że kiedyś jej lekarz mówił że nie trzebaJak ma wysokie przeciwciała to powinien być szczepiony. Rodzice męża nie mają może jego książeczki zdrowia? Tam powinno być, u nas było pod nazwą TWINRIX, z lat 90.
reklama
Czyli na moich wynikach to jest to samo co Hbs Ag , tak?Chodzi o anty HBs
JestemMama!
Fanka BB :)
Ale kiedyś to szczepienie było obowiązkowe, tzn. Dalej jest... Pierwsza dawkę przyjmowało się od razu po porodzie, teraz jest tak samo z tym że wzieli się na sposób i są szczepionki 6w1... Ja wiem ze w książeczce mam to szczepienie... Ale jak już wyczytałam ono chroni nas tylko przez jakiś czas.. później trzeba ponawiać...Nie był szczepiony. W ośrodku zdrowia powiedzieli. Teściowa teraz pisała że kiedyś jej lekarz mówił że nie trzeba
kaapo
Ale widzę w wynikach, które wstawiłaś że wcale nie ma wysokich przeciwciał, bo ma poniżej 1, a mój był szczepiony i ma prawie 300Nie był szczepiony. W ośrodku zdrowia powiedzieli. Teściowa teraz pisała że kiedyś jej lekarz mówił że nie trzeba
Obowiązkowe od 94", mąż jest 83". Czyli dupa, czekam na Paśnika.Ale kiedyś to szczepienie było obowiązkowe, tzn. Dalej jest... Pierwsza dawkę przyjmowało się od razu po porodzie, teraz jest tak samo z tym że wzieli się na sposób i są szczepionki 6w1... Ja wiem ze w książeczce mam to szczepienie... Ale jak już wyczytałam ono chroni nas tylko przez jakiś czas.. później trzeba ponawiać...
kaapo
Podobno właśnie nie było, przynajmniej tak teściowa mówiła. Znaleźliśmy książeczkę i mąż urodzony w '91 szczepienia ma w 2003Ale kiedyś to szczepienie było obowiązkowe, tzn. Dalej jest... Pierwsza dawkę przyjmowało się od razu po porodzie, teraz jest tak samo z tym że wzieli się na sposób i są szczepionki 6w1... Ja wiem ze w książeczce mam to szczepienie... Ale jak już wyczytałam ono chroni nas tylko przez jakiś czas.. później trzeba ponawiać...
motylek24
Ja tam widzę Chłopak wątrobę ma zdrową, bez.chorob wenerycznych, przeszedł kiedyś cytomegalię i tutaj ma rzeczywiście wysokie przeciwciała (ale stare i nie powinny być już groźne) myślę że nic złego tutaj nie widać. Napisz jeszcze raz do Pasikonika,.aby ponownie zerknął na te wyniki.No ja też nic nie widzę. Wg mnie wszystko mieści się w normach. Kuwa, który wynik jest wysoki???
No właśnie. Myślałam że patrzę na nie ten wynik o którym myślał Paśnik. Nie wiem o co chodziAle widzę w wynikach, które wstawiłaś że wcale nie ma wysokich przeciwciał, bo ma poniżej 0, a mój był szczepiony i ma prawie 300
Oka, napiszę bo tu właśnie miałam stan przedzawałowyJa tam widzę Chłopak wątrobę ma zdrową, bez.chorob wenerycznych, przeszedł kiedyś cytomegalię i tutaj ma rzeczywiście wysokie przeciwciała (ale stare i nie powinny być już groźne) myślę że nic złego tutaj nie widać. Napisz jeszcze raz do Pasikonika,.aby ponownie zerknął na te wyniki.
reklama
JestemMama!
O nie. Mam nadzieję że Pansikowy Pan doktorek jednak źle popatrzył na wyniki i już za moment ruszycieObowiązkowe od 94", mąż jest 83". Czyli dupa, czekam na Paśnika.
Podziel się: